ben yumurta takibindeyim işteSökülmeyi Bekliyorum canımm.sen?
Sohbet çok guzel bende katılabilirmiyim.bu dualari zemzeme Okuyucam ınş.veren O nasip olur ins
Ahahahh :))) Çok Merak ediyorum Yumurtalar Nasıl bişi :)) Doktor'a Söyle Yumoşlara Selfi Çeksin...ben yumurta takibindeyim işte
büyük ihtimal çarşamba toplanacak
ben de çarşamba paraları sökülcem muhaha
hahaha ne güldüm ya :)))))) süpersinAhahahh :))) Çok Merak ediyorum Yumurtalar Nasıl bişi :)) Doktor'a Söyle Yumoşlara Selfi Çeksin...
Yumoşlar Alındıktan Sonra Nolcak?hahaha ne güldüm ya :)))))) süpersin
sürekli bir yumurta muhabbeti :)hahaha ne güldüm ya :)))))) süpersin
Ahahah :) Sevgililer buluscak Desene Şuna.. İnşallah Birbirlerine Sıkı sıkı tutunurlar :))alındıktan sonra spermle birleştirilecek aynı gün
tüp bebek yani
sen adet olduktan sonra ne yapmayı planlıyorsun?alındıktan sonra spermle birleştirilecek aynı gün
tüp bebek yani
umut tüpHangi tüp bebek merkezine gidiyorsun?
Bende bu Ay Son Kez Denicem Olmazsa Biraz Bekleyip Tüp Bebek Yaptırcam.. Uzak tan Akrabamız var Ferjitin Tüp bebek mrk. Semra Esenkaya halam ona Gidelim diyor bakalım Kısmet...umut tüp
inş hakkımızda hayırlısı olurBende bu Ay Son Kez Denicem Olmazsa Biraz Bekleyip Tüp Bebek Yaptırcam.. Uzak tan Akrabamız var Ferjitin Tüp bebek mrk. Semra Esenkaya halam ona Gidelim diyor bakalım Kısmet...
İncir Kürü de yaparım.. Da çok tatlı oluyor ya... Ben tatlı hiç bişe yiyip içemiyorum midem bulanıyorinş hakkımızda hayırlısı olur
ve inş tüpe geçmeden hamile kalırsın
aşılama ile birlikte incir kürü felan düşünüyormusun?
hiç sorma ben yapıyorum şimdiİncir Kürü de yaparım.. Da çok tatlı oluyor ya... Ben tatlı hiç bişe yiyip içemiyorum midem bulanıyor
Kaliteli Yumurta İstiyorsan Taze Sıkılmış Havuç Suyu İçiceksin.. İbrahim saraçoğlu dedi Televizyonda :)hiç sorma ben yapıyorum şimdi
ve inan soğan kürü daha iyiydi
acayip tatlı
ve sabahları midem bulanıyor çok
ama napalım katlanıyorum
yalniz yumurta sayısı açısındanbir fark olmadı
soldaki 7mm yumurta vardı bugün yoktu kaybolmuş
sağda 14 mm var
o da daha önceki gibi normal bir gelişme gösteriyor
kürün yumurta kalitesi açısından faydası olur inş
görecez bakalım
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin .canım iğne kullanmadinmi tüpe başlamadan önce.benim saglikli yumurta oluşmadıgi için igneye baslicaz kasımda hayırlisiyla.bide tüp bebek masrafı ne kadar canım.hiç sorma ben yapıyorum şimdi
ve inan soğan kürü daha iyiydi
acayip tatlı
ve sabahları midem bulanıyor çok
ama napalım katlanıyorum
yalniz yumurta sayısı açısındanbir fark olmadı
soldaki 7mm yumurta vardı bugün yoktu kaybolmuş
sağda 14 mm var
o da daha önceki gibi normal bir gelişme gösteriyor
kürün yumurta kalitesi açısından faydası olur inş
görecez bakalım
Kafamızdan atabilsek aslında ama Olmuyo iste ister istemez stres yapıyoruz onlarda yumoşlari etkiliyoBende bu Ay Son Kez Denicem Olmazsa Biraz Bekleyip Tüp Bebek Yaptırcam.. Uzak tan Akrabamız var Ferjitin Tüp bebek mrk. Semra Esenkaya halam ona Gidelim diyor bakalım Kısmet...
Aynenn... Düşünmesek,unutsak aslında herşey yoluna giricekKafamızdan atabilsek aslında ama Olmuyo iste ister istemez stres yapıyoruz onlarda yumoşlari etkiliyo
havuç suyunu duydum aynı zamanda çatlatmaya yarıyormuşKaliteli Yumurta İstiyorsan Taze Sıkılmış Havuç Suyu İçiceksin.. İbrahim saraçoğlu dedi Televizyonda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?