hiç öpüşmemiş erkek

Kahkaha attım şu mesajınıza, teşekkür ederim bunun için, tekrar iyi bayramlar diliyorum.

Evlenene kadar kimin eli kimin cebinde belli olmasın diyorsanız, bu fikrinizde devam edin....ama biz evlilikten önce de sonra da herkesin yeri yurdu belli olsun istiyoruz.....bunu istemek te en doğal hakkımız olmalı degil mi ?

Eskiye oranla aldatmalar boşanmaların sadakatsizlikler cok cok artmissa demek lerki eskiye oranla yanlış yaptığımız birsey var.....

fyza2014 herseyi ne kadar uc noktalara cekmeye meyillisin. kimin eli kimin cebinde belli degil ne demek yaa. icin mi cok fesat arkadasim? bunu nereden cikarabiliyorsun?

O zaman butun evliler cinselligi sevdikleri.asik oldukları icin degil.sehvet icin yaşıyorlar.
Hey allahım ya
Bakın söylediğimi carpitiyorsunuz, Ben evlilik öncesi cinsellikten bahsediyorum, Evlilik öncesi bir kişi cinsellik olmadan da karşıdakini sevdiğini değer verdiğini gosteremez mi ? Gösterebilir elbette.......Ama bununla yetinmeyip cinsel ilişkiye giriyorsa demek ki sehveti de kendisini yonlensiriyor ve sehvetini durduramiyor....evliler ile ilgili veridigniz örnek uymuyor, çünkü evlilik zaten cinsel olarak birleşme üzerine gerçekleşen bir kurum....Cinsellik olmadan evlilik düşünülemez...Ama cinsellik olmadan sevgililik dusunulebilir

Eskiye dönmek istiyorsanız öncelikle elinizin altındaki inteeneti kapatıverin bi zahmet hanımefendi zira aldatmaların büyük bir çoğunluğu bu nedenle oluyor. Ayrıca nasıl bir algınız var başından berihala çözebilmiş değilim ama kimse burda kimin eli kimin cebinde olursa olsun demiyor. Ya gerçekten anlamıyorsunuz ya da işinize gelmiyor. Burda bir kadın ben öpüşmedim temizim diye yorum yaptı bizdiyle bunu yaşadıktan sonra, önüne gelenle yapmadıktan sonra nasıl kirli olabilirki? Gerçi yazıyorum yazıyoruzda öpüşmenin gelecekteki eşi aldatmak olduğunu söyleyen size nafile galiba. Ayrıca yazdığınız bir konuyla ilgili olarak diyeceğim şu ki insanın başına ne gelirse meraktan gelir demişler, bununla bile verdiğiniz birçok - bana göre saçma- olan örneğe cevp verebilirim. Sizin gece gece kafanız bi hayli karışmış.

Son düzenleme:
Valla ben esimi cok sevdigim icin yasiyorum sehvetten falan diil sehvet bile ona dokunmaktir benim icin o yoksa sehvet de olmaz bende yani hormonlarimi dizginlemek rahatlamak keyif almak degil benim amacim
Ben genele hitap ettim derseniz bende o genelin bi parcasiyim sanirim en cok emin oldugum ornek de kendim oldugum icin yazmakta sakinca gormedim eminim benim gibi dusunen bi genel vardir

Arkadaşım biraz anlamaya çalışsan...Sevgiliyken eğer uzun bir süre olduysa ve değer verip güven duyuyorsam ben cinsel ilişki yaşarım bunun şehvetini tutamamakla alakası yok,insanın otokontrolü vardır aklı ve kalbiyle tercihlerini yapar.Valla yazacağım daha çok şey var ama gelecekteki eşi aldatma olayından sonra aynı noktada buluşabileceğimizi düşünmüyorum.

Inanin cok mantiksiz dusunceler bunlar
.evlenmeden once sevdigiyle beraber olan neden sadece sehvet icin olsun ki.
sevdigi icin ve bu sevgiyi hissetmek icin olma olayini neden gözardi ediyorsunuz.
bir imzami sehveti, sevgiye dönüştürüyor?
.imza mucizevi bir sey olmali : )

Evlilik.öncesi ilişki yaşayanan herkes aldatır demiyorum kesinlikle, sadece akıllarda soru işareti bırakabilir diyorum....sabahtan beri anlatmak istediğim o....bazıları o soru işaretiyle karşılaşmamak için bakır veya bakire arıyor, tüm demek istedigim buydu

bence sen bakir ya da bakire isteğini de yanlış yorumlamışsın.bu forumdaki yorumlara,konulara veya kendi çevremdeki kişilerin düşüncelerine bakarsam,bakire olan kişiler genellikle iki tarafında ilki olması,çok özel olması gibi nedenlerle istiyorlar.Hiç 'beni aldatmasın diye.' diyeninii duymadım ben

Eşiniz cinselliği sizden önce 5-6 kızla yasayabiliyorss, sizin o kızlardan ne farkınız kaldı ? Sadece bir imza mi ?

Eşiniz cinselliği sizden önce 5-6 kızla yasayabiliyorss, sizin o kızlardan ne farkınız kaldı ? Sadece bir imza mi ?
Benden de bir soru o zaman,eşinizin/eşimin/sevgililerimizin sadece bizimle cinsellik yaşaması bizi özel mi yapar? Bence evlilik,sevgi kavramı cinsellik demek değil.

E="fyza2014, post: 37205737, member: 590966"]Eger esin senden önce 5-6 kızla cinsel anlamda beraber olmussa, bence seni aldatmış kabul ediyorum ben....Çünkü diğerleriyle evlenip evlenemeyecegi belli bile değilken onlarla ilişkiye giriyorsa müstakbel karısını aldatıyor demektir...Gelin ata binmiş ya Nasip demiş.....Gelecekteki eşini aldatmış oluyor bence...[/QUOTE]

Nasıl yani beynim uyustu.simdi gelecekteki kocam şuan beni aldayiyor mu? Vay be bu nasıl olur ben onu beklerken pis kirli edepsiz mundar herif

Sevgi
tek kelime beni sevmis cok sevmiski evlenmeye karar vermis.
onlarla olmamis.anlasamamis olamamış..sevmis belki,ama kismet degilmis yada karakterler farkliymis.vs vs. .
en kisacasi, aradigi benmisim demekki

Kahkaha attım şu mesajınıza, teşekkür ederim bunun için, tekrar iyi bayramlar diliyorum.
Belki de biz cinselligi sadece eşle yaşanması gereken bir metai olarak gördüğümüzden, evlilik öncesi ilişkiyi de aldatmaktan sayiyoruz....Siz ise evlilik öncesi herşey yapılabilir gözüyle baktığınız içindir, Sizle , esinizin sizden önce cinsel ilişkiye girdiği kızlar arasındaki fark ne ? Acaba sizi daha önce tanımış olsa, siz de geçmişteki kızlardan ki olacaktiniz, sizi en son tanımış olması mi aradaki tem fark, veya bir imza mi ?

Eşini önceden tanımış olsa,önceden sevip önceden evlenecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…