hiç öpüşmemiş erkek

Aldatmalar internet yüzünden oluyor ama su da yetinmiyor, Cinsellik o kadar rahat ve serbest yapılan birsey haline gelmiş ki kimse çekinmiyor bile....Bazı kadın arkadaşlar erkek dediğin tecrübeli olacak,evlenene kadar birkaç kişiyle cinsel ilişkiye girmiş olacak vs...diyor....O şekil yetişmiş bir erkek sizce gelecekte dizginleirini tutabilir mi ?

Yaw niye tartışma çıkmış anlamadım

Öpüşen öpüşen istiyorsa onunla
Öpüşmeyen öpüşen istiyorsa onunla
Öpüşmeyen öpüşmeyen istiyorsa onunla olsun..Herkesin gönlüne göre olsun
Kime ne doğrusu öğretebileceksiniz ki bir forumda

Cevap veriyorum. Tutar

bastırılmış cinsellik te aynı oranda tehikeli, sapkınlığa dönüşebiliyor

İlk tartışma öpüşmeyenlere "temiz" dendiği için çıktı. Sonra neler oldu bilmiyorum

Yani yazmak istemiyorum aslında ama size borçlu hissediyorum kendimi, gülüyorum sürekli sayenizde.

Bir adamın birinci karısıyla ikinci karısı arasında fark yok o zaman, ikisiyle de yattı çünkü?Haa o yüzden aynı anda 4 kişiyle evlenebilir diyorlar herhalde erkekler için.

Kendi dünyanızda evlilik, sevgililik, bu konuyla ilgili her şeyi nasıl tanımlıyorsanız ben bırakın zıttı olmayı, aynı mantık kümesinin içinde bile değilim. Yani gerçekten ben utanıyorum yazınca, benimle (farazi)eşimin evlenmeden önce ilişkiye girdiği kadınlar arasındaki fark ne mi? Kendimi girdiğim ilişkiler üzerinden tanımlamıyorum, size de yapmamanızı tavsiye ederim.

Evli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem

Yavas yavaş gelin hepinize yetisemiyorum....daha bir yeri okumadan güncelleme geliyor =:))))

Evli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem
Cinsellik sevginin bir parçası. Evliliğin ya da sevgililiğin diye indirgenemez. Şehvet de korkunç bir şey değil. Her ilişkide olması gereken bişey. Olmazsa cinsellik çocuk yapma eğiliminden öteye gitmez. Çok enteresan yorumlarınız var gerçekten.

İlk tartışma öpüşmeyenlere "temiz" dendiği için çıktı. Sonra neler oldu bilmiyorum

Ah anladım... Yani herkes kriterine göre arasın kendisi neyi istiyorsa tabi de
temiz pis tarzı kalıplaştırma hiç hoş değil ...
Sınıflandırarak insanları insan olarak görmeyerek aslında hayattan çok şey kaybediyoruz.
Direk doğru ya da yanlış belli kalıptaki insanlar diyerek pek çok fikre düşünceye kulak tıkayıp biz de tek kalıpta gidiyoruz...
Neyse felsefe yapacağım sanırım şu saatte hehe siz devam edin deyip kaçıyorum o zaman

Konu sahibi, size tavsiyem her ne yasiyorsaniz yas ve tecrube olarak denginizle yasamaya ozen gosterin...

Sizin isteginizi anliyorum, takmayacaksin demem, sonucta bazi konularda kendinize sinirlar cizmissiniz ve benzer ozellikte birini istemeniz gayet dogal...

Ancak "dogal" olan tek sey bu degil...

20yasinda bir kadin olarak, 20ve ustu yastaki bir erkegin hicbir temas olmadan iliski yurutmesini beklemek oluyor yaptiginiz, dini vb seyler ile kendisini engellemeyen hicbir saglikli erkek o yasa kadar el ele tutusmamis olacak kadar deneyimsiz olmuyor...

Yani bulursunuz da o cocuk bunu sizinle yasamaktan yine geri durabilir,
sonucta elini tutup opusen ama zar konusunu evlenecegi adama birakan onca kadin gibi, o erkek de opusmeyi dahi evlenecegi kadinla yasamak isteyemez mi?
Eger bu sacmaliksa, madem oyle bugune kadar neden hic yasamadi?

kadinlar sevgili olup el ele tutusmayi sorun etmiyorlarsa konu dini degil demek ki,
herkes bekaret diye tutturuyorsa sorun toplum baskisi ve yalnizlik korkulari.

Bu dediklerimi nikahtan once opusmeyi istiyorsaniz kendiniz icin de dusunun ve hayatinizda neye ne kadar izin vereceginize dair ilkelerinizi bilincli bir sekilde belirleyin...

bu prensipleriniz cercevesinde de sevdiginiz kisinin sizle ayni seyleri yasayip yasamadigindan ziyade gecmisini ne kadar tolere edip edemeyeceginize bakin...
Dini inanciniz ne bilmiyorum ama cinsel iliskiye girseniz dahi tovbe edip sonra bakir erkek isteyebilirsiniz, yani mesele fikren denginizi bulmakta...

en basta dedigim tecrubene denk kismini ise, sevgilisi ile birkez opusmus erkekle playboy ayrimini yapabilmeniz,
ilklerinizde benzer heyecanlari istedigniz kadar guclu yasayabilmeniz icin...

sahsen hic opusmemis erkege ogretmekle ugrasmak istemem,
ama her onune gelene saran kisiyle de yasamak istemem,
dengimi buldum, mutluyum ; )

Benden de bir soru o zaman,eşinizin/eşimin/sevgililerimizin sadece bizimle cinsellik yaşaması bizi özel mi yapar? Bence evlilik,sevgi kavramı cinsellik demek değil.
Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum

Eşini önceden tanımış olsa,önceden sevip önceden evlenecekti.
Onu bilemeyiz, birçok erkek evlenene kadar, "günümü gün edeyim, istediğim kadar kızla yatayim,cinsellik yasayayim mantığında", Çoğu erkeğin evlenmeden önce kızlarla beraber olmasının altındaki en büyük etmen cinsel olarak tatmin....Evlilik amacıyla degil, daha cok cinsel olarak kendimi tatmin etmek için...

Bu düşünceye gore kimse ikinci evlilik yapmasin.
benim diger kadindan farkim olmali diye herkes düşünseydi ikinci evlilikler hic olmazdı

e sen ozaman kendini sexten ibaret goruyorsun. sevismek ya da sevismemek, farki belirleyen bu mu? lutfen bunu kendine yapma. sen sevismeye programli bir varliktan cok daha otesisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…