- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Ben de diyorum ki insan biriyle cinsellik yaşıyorsa ona değer verdiği için,onunla geleceğini gördüğü için yaşıyordur zaten.Siz biriyle sevgiliyken nasıl o kişiyle birlikteliğinizin süreceğini düşünüyorsanız,biz de öyle düşünüyoruz.Kim sevgilisi varken gelecekteki eşini düşünür? Zaten düzgün bir ilişkisi varsa mantıken eş olarak sevgilisini hayal eder.Sizin düşünce tarzınıza göre adam önceden cinsellik yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünmez sonucuna ulaşıyoruz ki,insanlar eğer sevgiliyse ve ciddi bir ilişkileri varsa bu birliktelik sırasında olası gelecekteki ilişkilerini,olası eşini,ayrılığı düşünmezler.Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum
Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum
Farzedelim aradığı sensin,Sevgi
tek kelime beni sevmis cok sevmiski evlenmeye karar vermis.
onlarla olmamis.anlasamamis olamamış..sevmis belki,ama kismet degilmis yada karakterler farkliymis.vs vs. .
en kisacasi, aradigi benmisim demekki
Evli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem
Farki sadece cinselliktemi ariyorsunuz.yorum yok bunaFarzedelim aradığı sensin,
Senle yaptıklarının daha önce digerleriyle yaptiklarinin arasındaki fark ne? Senle de cinsellik yaşamış onlarla da
Seni seviyorsa eger senle digerleri arasında cok fark olmalı bence, sadece sana karicim, diğerine aşkım demiş olması, olmamalı bence
Biz sehvete korkunç demiyoruz ki, biz sehveti evlilik öncesi kullanılmaması gereken birsey olarak görüyoruz....Şehvet olmazsa dünya dönmez ki...şehvet olacak ama doğru yer ve zamanda...biz böyle düşünüyoruz...şehvet olmazsa hayat olmaz Onun için şehvet verilmiş ki erkek te kadın da birbirine meyletsin...Cinsellik sevginin bir parçası. Evliliğin ya da sevgililiğin diye indirgenemez. Şehvet de korkunç bir şey değil. Her ilişkide olması gereken bişey. Olmazsa cinsellik çocuk yapma eğiliminden öteye gitmez. Çok enteresan yorumlarınız var gerçekten.
Biz derken sizinle birlikte kaç kişiden bahsediyorsunuz? Ben sizin gibi düşünen birine daha rastlamadım da. Kaç kişisiniz acaba orda?Biz sehvete korkunç demiyoruz ki, biz sehveti evlilik öncesi kullanılmaması gereken birsey olarak görüyoruz....Şehvet olmazsa dünya dönmez ki...şehvet olacak ama doğru yer ve zamanda...biz böyle düşünüyoruz...şehvet olmazsa hayat olmaz Onun için şehvet verilmiş ki erkek te kadın da birbirine meyletsin...
Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum
Kendimi elbetteki sexyn ibaret görmüyorum ama iki insan arasındaki iletisimin en doruk noktası sex degil midir ? Böyle bir şeyi, sevginin ve iletişimin en doruk noktasını insan herkesle yaşıyorsa......Çünkü insanın eşine sakladigi birseyler olmalı bence ama sen yaşanabilecek en uc şeyleri başkalarıyla da yasamissan, eşinin farkı ne ? Sex iki insan arasındaki iletişimin en zirve noktası olduğu için genelde sexten bahsediyorume sen ozaman kendini sexten ibaret goruyorsun. sevismek ya da sevismemek, farki belirleyen bu mu? lutfen bunu kendine yapma. sen sevismeye programli bir varliktan cok daha otesisin.
Kendimi elbetteki sexyn ibaret görmüyorum ama iki insan arasındaki iletisimin en doruk noktası sex degil midir ? Böyle bir şeyi, sevginin ve iletişimin en doruk noktasını insan herkesle yaşıyorsa......Çünkü insanın eşine sakladigi birseyler olmalı bence ama sen yaşanabilecek en uc şeyleri başkalarıyla da yasamissan, eşinin farkı ne ? Sex iki insan arasındaki iletişimin en zirve noktası olduğu için genelde sexten bahsediyorum
Farzedeleim bunlar nasıl olsa ayrilmayiz dediler, onun için cinsellik yaşadılar , peki ya ayrilirlarsa ? Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Kesin birsey yokken cinsellik yaşamamak lazim bence, nişanlı bile olsan..Ben de diyorum ki insan biriyle cinsellik yaşıyorsa ona değer verdiği için,onunla geleceğini gördüğü için yaşıyordur zaten.Siz biriyle sevgiliyken nasıl o kişiyle birlikteliğinizin süreceğini düşünüyorsanız,biz de öyle düşünüyoruz.Kim sevgilisi varken gelecekteki eşini düşünür? Zaten düzgün bir ilişkisi varsa mantıken eş olarak sevgilisini hayal eder.Sizin düşünce tarzınıza göre adam önceden cinsellik yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünmez sonucuna ulaşıyoruz ki,insanlar eğer sevgiliyse ve ciddi bir ilişkileri varsa bu birliktelik sırasında olası gelecekteki ilişkilerini,olası eşini,ayrılığı düşünmezler.
Kendimi elbetteki sexyn ibaret görmüyorum ama iki insan arasındaki iletisimin en doruk noktası sex degil midir ? Böyle bir şeyi, sevginin ve iletişimin en doruk noktasını insan herkesle yaşıyorsa......Çünkü insanın eşine sakladigi birseyler olmalı bence ama sen yaşanabilecek en uc şeyleri başkalarıyla da yasamissan, eşinin farkı ne ? Sex iki insan arasındaki iletişimin en zirve noktası olduğu için genelde sexten bahsediyorum
Farzedeleim bunlar nasıl olsa ayrilmayiz dediler, onun için cinsellik yaşadılar , peki ya ayrilirlarsa ? Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Kesin birsey yokken cinsellik yaşamamak lazim bence, nişanlı bile olsan..
.
Bence kimse cinsellik yaşamasın. Ya boşanırlarsa?Farzedeleim bunlar nasıl olsa ayrilmayiz dediler, onun için cinsellik yaşadılar , peki ya ayrilirlarsa ? Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Kesin birsey yokken cinsellik yaşamamak lazim bence, nişanlı bile olsan..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?