hiç öpüşmemiş erkek

Ben de diyorum ki insan biriyle cinsellik yaşıyorsa ona değer verdiği için,onunla geleceğini gördüğü için yaşıyordur zaten.Siz biriyle sevgiliyken nasıl o kişiyle birlikteliğinizin süreceğini düşünüyorsanız,biz de öyle düşünüyoruz.Kim sevgilisi varken gelecekteki eşini düşünür? Zaten düzgün bir ilişkisi varsa mantıken eş olarak sevgilisini hayal eder.Sizin düşünce tarzınıza göre adam önceden cinsellik yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünmez sonucuna ulaşıyoruz ki,insanlar eğer sevgiliyse ve ciddi bir ilişkileri varsa bu birliktelik sırasında olası gelecekteki ilişkilerini,olası eşini,ayrılığı düşünmezler.

Evliliği sadece cinsellik olarak gören bir bakış açısına sahipseniz evet aynen böyle.

Sevgi
tek kelime beni sevmis cok sevmiski evlenmeye karar vermis.
onlarla olmamis.anlasamamis olamamış..sevmis belki,ama kismet degilmis yada karakterler farkliymis.vs vs. .
en kisacasi, aradigi benmisim demekki
Farzedelim aradığı sensin,
Senle yaptıklarının daha önce digerleriyle yaptiklarinin arasındaki fark ne? Senle de cinsellik yaşamış onlarla da
Seni seviyorsa eger senle digerleri arasında cok fark olmalı bence, sadece sana karicim, diğerine aşkım demiş olması, olmamalı bence

Evli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem

Anlayamadigniz nokta bu zaten,
sevgiliyken de cinselligi hissedersiniz...
Her konuda israrla yaziyorum, bakismak bile bunun bir parcasidir,
Ne kadarini yasayip yasamayacaginiz konusunda da kendi sinirlariniz devreye girer.
Birakin kim neyi nasil yasiyorsa yasasin...
siz kurallarinizi kendiniz ve partneriniz icin gozetin yeterli ; )

Farki sadece cinselliktemi ariyorsunuz.yorum yok buna

Biz sehvete korkunç demiyoruz ki, biz sehveti evlilik öncesi kullanılmaması gereken birsey olarak görüyoruz....Şehvet olmazsa dünya dönmez ki...şehvet olacak ama doğru yer ve zamanda...biz böyle düşünüyoruz...şehvet olmazsa hayat olmaz Onun için şehvet verilmiş ki erkek te kadın da birbirine meyletsin...

Biz derken sizinle birlikte kaç kişiden bahsediyorsunuz? Ben sizin gibi düşünen birine daha rastlamadım da. Kaç kişisiniz acaba orda?

Eğer erkekler her halti isleyip de yine bakire kiz diye tutturuyorlarsa sen de gayet bakir erkek isteyebilirsin. Bu senin en doğal hakkin. Ve ayrica evet, var öyle erkek. Emin ol sen neysen karsina da o çıkıyor. Ayet de bunu söylüyor. ..
Hakkinda hayirlisi insallah.

Aynen dediginiz gibi, baska bir fark yok zaten.
Ancak evlilik karari ile birbirinizle beraber yasama isteginizi sadece bugun degil yarin icin de dusunebiliyorsaniz... bu iste buyuk bir farktir...

e sen ozaman kendini sexten ibaret goruyorsun. sevismek ya da sevismemek, farki belirleyen bu mu? lutfen bunu kendine yapma. sen sevismeye programli bir varliktan cok daha otesisin.
Kendimi elbetteki sexyn ibaret görmüyorum ama iki insan arasındaki iletisimin en doruk noktası sex degil midir ? Böyle bir şeyi, sevginin ve iletişimin en doruk noktasını insan herkesle yaşıyorsa......Çünkü insanın eşine sakladigi birseyler olmalı bence ama sen yaşanabilecek en uc şeyleri başkalarıyla da yasamissan, eşinin farkı ne ? Sex iki insan arasındaki iletişimin en zirve noktası olduğu için genelde sexten bahsediyorum

Eşim yatakta daha iyi demek ki onunla evlenmişim.

Evli değilim, böyle yazmayacaktım, tam olarak böyle de düşünmüyorum ama o kadar uçlarda düşünüyorsunuz ki karşılığını da radikal bir şekilde görmeden ortalamaya yaklaşamazsınız diye düşünüyorum.

Farzedeleim bunlar nasıl olsa ayrilmayiz dediler, onun için cinsellik yaşadılar , peki ya ayrilirlarsa ? Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Kesin birsey yokken cinsellik yaşamamak lazim bence, nişanlı bile olsan..
.

Eşimin farkı ne benim farkım ne diyorsun hala bilerek mi yapıyorsun gerçekten anlamiyormusun bilemiyecegim bütün KK bir araya gelse anlamiyacaksin o yüzden sen bu tutturdugn hayatına devam et

Acikcasi yazdiklariniza katilmasam ve algilamakta dahi gucluk ceksem de pek cok yoruma gore daha tutarli yanlari var bence.

Diyelim ki haklisiniz,
ve evlendiniz yasadiniz...

sonra yurumedi ve bosandiniz...
ne olacak?

ya omur boyu yalnizliga mahkum kalacaksiniz sizin bahsettigniz doruklar nedeniyle
-ki bence en ozel sey bundan ziyade kimsenin bilmedigi yaralarimizi gosterip omuzuna huzurla basini koyabilmektir-
ya da aynen sizin gibi doruklarini yasayip tatmin olamamis birini bulup, ona asla adam akilli deger veremeyeceginize dair karsilikli bir doruk bilinciyle hayatinizi gecireceksiniz (?)

Tam
Farzedeleim bunlar nasıl olsa ayrilmayiz dediler, onun için cinsellik yaşadılar , peki ya ayrilirlarsa ? Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Kesin birsey yokken cinsellik yaşamamak lazim bence, nişanlı bile olsan..
.

Tamam kimse bir sey yasamasin nisanliykende evliykende yasamayin nisanliyken ayrilik olur evliyken olum olur bosanma olur sakin adapli olun sakin biseycik yasamayin haaa ne olur ne olmaz

.
Bence kimse cinsellik yaşamasın. Ya boşanırlarsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…