hiç öpüşmemiş erkek

Arkadasim kimse sana iste veya isteme demiyor. Gönlüne gore bulursun dedi herkes.

Ama senin genellemelerin hoş degil.. Sadece sevismek icin sevisenleri ornek vererek tüm sevgiyle birlikte olanlari içine alamazsin..

Benim arkadasim 8 yildir biriyle beraber ayni evde yasiyorlar.. Sevildi, kiskanildi, el üstünde tutuldu, sarmalandi , kollandi , arkasında duruldu ,sevisti herseyi birlikte yasadilar..8 senenin ardindan yaza düğünleri var... Bak adam sadece sevişmek için sevismemis.. Ayni zamanda sevmiş ve dahasini da vermiş sevdiği kiza..

Yani genellemeler tutmaz, boşa karalama yapmayin..

Son cümlede yine aynı yere dönmüşsünüz.
İnsan sevdiğiyle yaşar, değil. İnsan sevdiğiyle yaşamalı. Anlam farkı bariz sanırım.

İnsan sevdiğiyle yaşamalı, evet. Bu bağlamda gidip geneleve sadece boşalmak için biriyle yatmaz. karşılıklı olarak aynı görüşteyse sevgilisiyle birlikte olur. Sevgilisi evlilik öncesi birlikte olmak istemiyorsa da buna saygı duyar, kırar dizini oturur evinde.

Benim için sevgiliyle yapılan sevişme ile evlilikte yapılan arasında fark yok, belediye memurunun onayı bana sevişme yetkisi vermiyor. Ben adamı seviyorsam, adamın beni sevdiğine inanıyorsam (seviyordur/sevmiyordur o kendi boynuna, evlilikte bile sevmiyor olabilir neticede) sevişebilirim.

Arkadasim ben diyorum ki, sırf ,ben onu cok seviyorum, o beni cok seviyor,cok iyi anlaşıyoruz, zaten evlenecegiz diye bir cinselliğin yaşanmasına karsiyim....

.Evlilik öncesi cinsel ilişkinin her türlüsüne karşıyım....Ben cinselliği sadece meşru yollarla olduğu zaman kabul ediyorum....aRamizdaki düşünce farkı bu....

Ha siz zaten cinsellik evlilik öncesinde de yaşanabilir derseniz birsey diyemem....Bugüne kadar ki tartismamizin sebebi buydu zaten...
Ben cinselliğin meşru yollarla yaşanmasını istiyorum hepsi bu....

sevdiğinle cinsellik yaşarsın cümlesi de bir o kadar genel olduğu için ona cevaben yazdım zaten onu. illa sevmek lazım değil salt cinsellik için. ha sever de yaparsın ayrı. senin arkadaşlarına mutluluklar dilerim fakat tabi bir de şu var dereyi geçene kadar dayı demek. erkekler öyle ki seni yatağa atana kadar ilgileniyor daha sonra elveda diyor. ama evlilik konusu açılınca eğer böyle kötü bi niyeti varsa aman senle mi uğraşcam diyip çekip gitme olasılığı var. evlilik neden sınır? çünkü zorlu olduğu için bu bir elek görevi görebiliyor diyebiliriz. artık dışarda gözü olmayan yada hiç olmamış olan, amacı cinsellik mi yoksa saf sevgi mi? o yüzden ben diyorum ki sevgilimle sevişmem. çünkü beni ona dokunmak yanına oturmak yada gezip eğlenmek de doyurur. cinsellik neden olmuyor? hem onu tartmak için, her şey bir kesinleşsin diye hem de yani bu tarz şeyler özeldir her seviyorum diyenle yapamazsın ki bazı aşklar gözü boyuyor seviyorum sanıyorsun sonra ıyyy kara belaa diyorsun

Konu sahibi size tavsiyem bu konuda bu kadar diretmeyin.Kafayı bununla bozarsınız.Hep aklınızın bir köşesinde ''öpüşmedim dedi ama yalan mı söylüyor acaba ? '' soruları dolanır.Akışına bırakın bir şeyleri.Sormayın,soruşturmayın.

E tamam, siz karşısınız, ben değilim.
Siz meşru yollarla yaşanmasını istiyorsunuz, ben de sevişmenin belediye memurunun imzasına tabi olmamasını istiyorum.
Bu kadar basit olay. Problem? : )

Seni zaten seven adam , seninle evlilik kararı alır ve senle evlenmeye kadar da sana dokunmaz..Eger evlilik olmadan senle beraberoluyorsa kusura bakma ama bence bu adam cinsel isteklerini tatmin ediyor da olavilir.....20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi erkek, birçok kız ile birlikte olmadan önce aklında evlilik vs gibi şeyler geçemez, kendini cinsel olarak tatminetme kaygısı gidebilir....Ama sevdiği kıza da cok iyi seni seviyorum numarasi yapar....burda birçok kez gördük sevgilisinden ayrılıp,herşeyi ilk onunla yaşadım şimdi beni bırakmış başka birin gidiyor, oysa ki ben ona cok iyi davranıydum......beni cok sevdiğini söylüyordu...nasıl yapabilir bunu bana....Adam bir açıklama bile yapmadan başka bir kıza gitmiş....

Ben de iki yüzlü olup kendi herşeyi yasayip bakire kiz alayim kafasinda olan birini istemiyorum.

Birsey yasamamis olmasi güzel olurdu benim icin de ama ben suan 23üm karsimdaki de 23+ olacagini düsündügüm icin zor bulunur. ama bazilari 16 yasinda tanisip hersey de ilk olabiliyorlar. bu ne kadar dogru tartisilir, on sene sonra aslinda o zaman gözü kör oldugunu ve karsindakinle hic uymadigini anlayabiliyorlar mesela.

Birine gercekten asik olursan bundan sonra beraber olalim ama baskasinin olmasin diye düsünebilirsin ilerde.

Ben yaptigindan (dini boyut acisindan) pisman olup tövbe etmis olmasini isterim. bu konulari hic acmazdim diye düsünüyorum.

işte diyorum ya, benim düşüncem de sevdiğiyle yaşamalı zaten. ama herkes öyle mi? hayır. yani bu eylemin kendisi sevginin kanıtı değildir. seninle yatmak istiyorum seni seviyoruma her zaman eşit değildir demek istiyorum. dediğim gibi evlilik meselesi bir süzgeç görevi görüyor erkeği tartıyor bir neticede sevgili iken gözünüz kör olabiliyor ve ayrılmak çok kolaydır artık peçete gibi sevgili değişiliyor. evlilik erkeğin gözünde daha büyüktür. amacı sırf seks mi yoksa bu kişi olgun mu ergen mi her şeyin anlaşılabileceği bir dönemdir. ha sonra beceremez ayrılırlar o da onların sorunu onca yıl çıkıp evlenince niye ayrılıyosun di mi anlamıyorum hiç

Evliliği zincir olarak gördüğünüz için böyle diyorsunuz.
Evlilik basit manasıyla resmi birlilik işte.İstersen resmiyeti bozarsın sınır falan değildir.Nasıl ki sevgili iken ayrılma hakkınız var evliyken de boşanma hakkınız var.
Ayrıca erkeklerin hepsi sevgilisiyle yatıp sonra kaçmaz.Dereyi geçene kadar ayıya dayı da demez.Evlilikten önce cinsellik size ne gibi şeyler çağrıştırıyor bilmiyorum ama asla sevgiyi ölçmez.

Faydalanmak için sevisen ile sevdiği için sevisen adam arasında ki tek fark evlenme kararıyla ortaya cikmaz arkadasim.. Pembe dizi sahnesi değil hayat.

Ki o evlendiğin adam , köprüyü geçene kadar yani evlenince kara bela olduğunu da gösterebilir. Ne de olsa artik onunsun ayni mantik bak.

Bu dünyada kotu kalpli insani evlilik karari ya da hic sevismemis olması iyi kalpli yapmaz..

Sevişmek tabii ki sevginin kanıtı değil, kimsenin öyle bir iddiası da yok şu kadar sayfadır. Siz hangi gözle okuyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.

ben de katılıyorum cidden ben bak ne rolcü erkeklerle tanıştım eminim ki onları tatmin etmediğim için çekip gittiler. o kadar ağladım ki inanmıştım halbuki sevgilerine. 20 yasında bir erkeğin aklında evlilik olamaz olsa da o kişi çok acılar görmüş olgun bir ruha sahiptir. ki ben bile evlilik düşünmüyorum aklım fikrim okulda yada alışverişte. erken yaştaki çoğu aşk diyorum bak hepsi değil, bitiyor
aynen ben de yatıp kalkıp sonra bakire arayanlardan korkuyorum

E tamam, siz karşısınız, ben değilim.
Siz meşru yollarla yaşanmasını istiyorsunuz, ben de sevişmenin belediye memurunun imzasına tabi olmamasını istiyorum.
Bu kadar basit olay. Problem? : )
Söylediğiniz kadar basit degil evlilik, sadece belediye memrunun imzası degil, bir kere evlilik kararı alınınca, devreye aileler giriyor, iki ailenin de haberi oluyor, iki ailenin de onayı alınıyor , öyle gizli saklı sadece iki genç arasında olmuyor,vs....

Evlendiğiniz adamın da sizi gerçekten sevdiğinin garantisi yok ama o zaman evlilik olduğu için sevişmekte sakınca yok sanırım.

Benim için hala aynı basitlikte.
Yasal olarak sevişmek için anne babamın iznini alıyorum ek olarak.

Ben evliliğe sizinle aynı kutsallığı atfetmiyorum. Benim için evlilik gerekli mercilerden aynı evde yaşama izninin alınması.

ortaya çıkmasına yardımcı olur arkadaşım. sen bir erkeğe yakışıklı diye yaklaştın eğlenip gezip tozup dokunmak istiyorsun tanıştınız ama erkek sonra evlenelim dedi ama sen daha hazır değilsin daha tanışacağın çok insan var. naparsın tabanları yağlamaya bakarsın. 20 yasında neyin kafası ben anlamıyorum ben benim gibi düşünen okuluna odaklı birinin evinde yatağında kızın ne işi var ki? yani zaten mantıklı insan, bu yaşlarda aşkların alevden başka bir işe yaramadığını anlayabilmeli. haklısın evlilikten sonra bela olan da var. hayat ne gösterir belli olmaz sen tedbirini al diyorum. yatağa atılıp terkedilmek istemiyorum beni sevecekse sırtımı sıvazlasın çünkü ben kendimi hep ağırdan sattım sevsem bile kendimi salmadım onlara da dedim ileriye kadar bekleyelim hayat ne gösterir belli olmaz pişman olmayalım dedim sonra terkedildim haha

ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.

Evlendiğiniz adamın da sizi gerçekten sevdiğinin garantisi yok ama o zaman evlilik olduğu için sevişmekte sakınca yok sanırım.
o zaman siz evlenmeyin arkadaşım.. madem evlilik hiç.. evlenmeyelim.. diğer yerlerdeki gibi sevdiğimiz herkesle eğlenelim gezip tozalım korunuruz kürtaj sorunu da kalmaz .. niye evlilik olgusu var ki canım? ben bu düşüncenin herkesin herkesi elde etmesini kolaylaştırdığını ve saf sevgiyi artık anlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum. dış ülkelerde seviyor mu sevmiyor mu önemli değil canın kimi seviyorsa istiyorsa beraber oluyorsun no evlilik yes condom

Bunu abartan toplum.İki birey kendi özgür iradeleriyle hayatlarını birleştirmek isterler giderler bir belediyeye iki şahitle gayet de rahat evlenirler.
Aileler falan onların evlilikte bir hakları yok.Manevi olarak bir şeyler yükleyen yine bizleriz.Bence manevi olarak evliliğin sevgililikten pek de bir farkı yok.Araya imzalar giriyor,o kadar.Onun dışında sevdiğin insanla aynı evde yaşarsın bana göre bunun evlilikten hiç bir farkı yok hiç bir zararı da yok.İsteyen evlensin,isteyen evlenmesin yaşasın birlikte.Ne gibi bir farklılığı var ki ? Farklılığını da geçtim bununla nasıl sevgi ölçülür ki ? Evlenen herkes birbirine deli divane aşık mı sizce ? Hiç inanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…