- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Sevgililikte de aynısı olduğunu soylediler az önce, ben de diyorum ki sevgililikle evlilik arasındaki fark ne o zaman?
BENCE buyuk bir fark yok zaten,Sevgililikte de aynısı olduğunu soylediler az önce, ben de diyorum ki sevgililikle evlilik arasındaki fark ne o zaman?
O herif safi hodukmus derim.Sana tek bir soru soracağım, birgün esin sana soyle derse " Şu kızla cok.guzel sevisiyorduk ama olmadı,seni eşim olarak seçtim, ama o kızda iyi.sevisiyordu " telkin ne olurdu....Aferin kocacim iyi ki sevismissin mi diyeceksiniz
Diyelim ki biriyle tanıştık.Benle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......
Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...
Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Al benden de o kadarBu konulara şöyle yazıyorum artık:
Elime erkek eli değdi, öpüştüm, seviştim, pisim, mutluyum! peek-a-boo ifadesini de yollıyım
Evet ya hakkaten hos degil. Ne yani simdi bu anlama geliyor ki bi kadin bosaninca da kirli sayiliyor ve artik kimseyle yeni aile kuramaz mi ?! Yapmayin arkadaslar cok ayip!bakın arkadaşlar,önce şu deyimleri demeyelim birbirimize. hemcinslerimiz bunu derse erkeklerin öpüşen kıza o... demesi çok daha normal olur.
temiz kız,
kirli peçete,
2ci el. bunlar inanın hiç hoş değil....
biraz dikkat.
Sacmaladiniz simdi mesajimi tekrar okuyun lutfen sevgili lafi tek bi yerde bile gecmiyor sirf cevap olsun diye yazmissinizEvli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem
Feyza bu nasıl bi mantık yaBenle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......
Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...
Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Tebrik ederim. .....Forumda din konusmak yasak biliyorum ama ilk evliligini dul bir kadinla yapmis peygamberin dininin mensuplarinin daha once sevismis adamla/kadinla evlenmeyi elestirmesi cok ironik degil mi?
Birazdan o bahsettiğiniz islam, sen benim dinime ne diyorsuncular gelir. AmannnnForumda din konusmak yasak biliyorum ama ilk evliligini dul bir kadinla yapmis peygamberin dininin mensuplarinin daha once sevismis adamla/kadinla evlenmeyi elestirmesi cok ironik degil mi?
Birazdan o bahsettiğiniz islam, sen benim dinime ne diyorsuncular gelir. Amannnn
Baba kirlenmiş artık ih kaka :)Bu arada konu nereye gelmis diye bakarken ayni yerde saydigini gordum.Konu sahibi belki soramazsiniz ana babanizin hic mi sevgilisi olmamis annenizden once.Babamin varmis annem arada kiskanmiyor degil ama 23 yildir evliler. Cope mi atalim babami napalim.bi oneri verin bari :)
Baba kirlenmiş artık ih kaka :)
Namusunu kirletmisler babanızın zamanında
kusura bakmayın da siz erkekleri damızlık boğa sanıyosunuz heraldeAldatmalar internet yüzünden oluyor ama su da yetinmiyor, Cinsellik o kadar rahat ve serbest yapılan birsey haline gelmiş ki kimse çekinmiyor bile....Bazı kadın arkadaşlar erkek dediğin tecrübeli olacak,evlenene kadar birkaç kişiyle cinsel ilişkiye girmiş olacak vs...diyor....O şekil yetişmiş bir erkek sizce gelecekte dizginleirini tutabilir mi ?
çok saçma bir ornekleme kusura bakma arkadasım.biz evlenmeden onceki hayatından bahsediyoruz sonuçta geçmişte bizden once ne yasadıgı onemli degil onemli olan bizden sonrası oyle dedigin gibi bişey olsa zaten kimse evlenmezdi oyle degilmiBenle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?