hiç öpüşmemiş erkek

hâlâ mı güneydoğu genellemesii.. bıkmadınız mı güneydoğuyu dışlamaktan!!!

Evlenmeyebilirim de. Benim için hayatın veya ilişkilerin merkezi evlilik olmadığı için, evlenmemek de dünyanın sonu değil.

Evlenirsem de bunu elalem ne der, yaşım geldi artık veya annem babam artık adını koyun dediği için değil, sadece ve sadece kendim istediğim için yaparım.

Once sevistim. ardindan asik oldum ve evlendim. Benim devreler yandi bu konuda yazilanlar karsisinda. Konu sahibi kimse senin kararina mudahale etmiyor. Herkes diledigi gibi yasar asla yobaz diyemez kimse sana bu kararin karsisinda ama sen de kalkip bana genelev ornegi veremezsin.

Hicbir zaman cinsellige kapali olmadim. Ama hicbir zaman kendimi kullandirtmadim bu anlamda. Karsima kotu niyetli adamlar da cikmadi. Ya da ben barindirmadim. Yalanci adami 3 dkda tanirim. Kimseye de evlenir mi acaba seviyo mu acaba gozuyle bakmadim. Kendi kararimla yasadiklarim beni hep mutlu etti.

Siz bu takintilarla yola ciktikca mutsuz oluyorsunuz sanki. Hayatini zehir etme opusmus mu opusmemis mi diye. Seni mutlu ediyor mu karakterli mi durust mu ona bak.

ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.

Evlenmeyen kadin da öyle bir adamdan ayrilir. Evli olmadigin için ev , araba, eşyalar, maaş karti, kredi ekstresi kiminse onundur ayrilinca herkes kendi esyasini alir, ceker ve gider...

Ayni mantik yine

başı erkekler geneleve gitmeden aynisini yapmaya çalışıyor çünku, su an günümüzde genç yaşta sevişen bir cok erkeğin, kızları bilemem, bir cok erkek sırf kendini cinsel olarak tatmin etmek için beraber oluyor, forumu okusaniz,kızla cinsellik yaşayıp yaşayıp sonra hic bir neden söylemeden gidenler....Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim....20 yaşında üniversite gelmiş bir erkeğin aklından ilk basta evlilik geçmez, cinsel olarak kendisini tatmin edecek, belli bir sure sevgili rolü oynayacak bir kız arayışı içinde olur, universitdeki erkekler cok saf da bizim mi haberimiz yok....Çoğu zaten kızlarla oynasiyor,baska birini buldu mu onu bırakıyor, olan maalesef yine kızlara oluyor, O saf temiz duygularıyla oynanmış oluyor....Ama siz evlilik öncesi cinsellligi teşvik ederseniz,bu erkeklerin ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz

Yani siz cinsellik için evliliği şart koşuyorsunuz. Peki 4 senedir gerçekten sevdiğiniz biri ile mi cinsellik yaşamak istersiniz yoksa bir ayda görücü usulü ile tanışıp - evlendiğiniz- bir adamla mı? Çünkü sırf yatağında karısı olsun diye evlenenlerde var bilmiyorsanız şayet. Son yazdığınız yorumlarda öyle itham edici cümleler var ki. Cidden bende diyorum bu nasıl ülke, eğitim zorunlu hale gelmişken bu nasıl mantık. Yapmayın arkadaşlar kimse önüne gelenle yapmıyor 10 yıl zorunluluktan sevgili kalanlar var siz bunların öpüşmesini, sevişmesini kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Bu ülkede kimseyle ilişkiye girmeyip etrafa saldıran çocuklara, hayvanlara hatta ve hatta damacanaya tecavüz edenler var. Biri kendini evliliğe sakladı diye dünyanın enn minnoş adamı olmuyor. Açık açık yazmak istiyorum artık yani size göre cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi, aradaki aşk tutku önemli değil. Yeterki imza olsun. Sabır sabırrrrrr.

Üslubunuz hiç hoş gelmedi bana.Herkesin kendi fikri kimse size saygısızlık etmedi burada daha doğrusu fikirlerinize.Biz sadece düşüncelerimizi söyleyip,tavsiye verdik.Verdiğiniz cevabı saygısızlık olarak gördüm ben.Evlilik çok saçma evlenenler ahmak demedi kimse sadece manevi olarak fazla anlam yüklendiği söylendi.Beğenmediyseniz yorum yapmayın bari burada bizi kınayıp,genelleyerek yaptığınız hoş değil.

ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.

Yani sevisiceksem maddi garantim olsun. Bedavaya gitmiyim.

"Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim"
Şunu nerede dedim? Hayır Allah rızası için bulun gösterin, ben nerede erkek sırf sevdiği için sevişir dedim? Yani gerçekten ben merak ediyorum mesajlar benim ekranımda farklı, sizin ekranınızda farklı mı görünüyor?

Erkek de kadın da sevmeden de, sırf cinsel haz için pekala seks yapabilir.
Benim için esas olan, adamın sevdiği biriyle yapmasıdır.

Ayrıca benim için sevişmek isteyen iki sevgilinin aklından evlilik geçmesi şart değil. Ben ilişkileri evlilik odaklı görmüyorum sizden farklı olarak, anlaşamamızın temel sebebi bu sanırım.

Saf temiz duygularıyla oynanan kızlar için de foruma üye olduğumdan beri aynısını dedim. Manevi olarak arkasında duramayacakları kararı vermesinler. Sırf sevgilileri istedi diye sevişmesinler. Kendileri de istiyorsa, sonradan sevgiliyle ayrılığı kaldırabileceklerse sevişsinler. Yoksa hayır demelerinden doğal bir şey yok.

Arkadas evlenip ayrılmış veya dul kalmış bir kişi degil bahsimiz...Evlilik zaten cinselliği barındırıyor içinde....Evlendi diye cinsellik yaşayan birine karşı değiliz.....Çünkü zaten adam meşru yollarla cinsel ilişkiye girmiş....Buadamlara birsey demiyoruz, biz evlilik oöncesi cinsel ilişkiye girmiş kimselerden bahsediyoruz.....

Yani evlilik yaparak cinsellik yaşayıp daha sonra ayrılmış biri ile evlilik yapmadan gayri meşru yollarla ilişkiyegirmis biri farklı

Yani sevisiceksem maddi garantim olsun. Bedvaya gitmiyim.

evet oylede denebilir.cunku kadin ozeldir.her onune gelen kullanamaz.hem maddi hem manevi yonden cikarlai gozetilmek zorundadir.bunu saglayabilecegine inanan erkek ise evlenerek bu yukun altina girer.

ben de elalemi yaşımı düşünmüyorum ve herkes ister yatar kalkar ister kapalı papatya gibi bekler. ne yatana kalkana namussuz denilir ne de papatya gibi bekleyenle dalga geçilir. benim düşüncem tamamen size ters zıt. ne sen beni cinselliğin ne zaman yaşanması ve nasıl yaşanması konusunda ikna edebilirsin ne de ben seni edebilirim. sen evlenmezsen, bu zaten rahat olmandan kaynaklanacaktır ben evlenmezsem bu da erkeklerin bedenim için benle olmaları yüzünden olacaktır. evlilik imza değil bir süreçtir para biriktirilir ev alınır eşya alınır gelecek için bir olunur birbirini tanırsın aynı eve geçersin çoğunlukla bu artık kendini sonraki ilişkilere kendini kapattığını gösterir. sevgilim benle evlenmek istemese kıllanırım mesela. derim ki daaha hazır değil neden benle takılıyor bu? anladın mı demek istediğim bir elek misali ya da bir çerçeve gibi. evlendikten sonra öküzleşenler sadece süzgeçten geçebilen pisliklerdir ama hepsi geçemez. tıpkı evli olduğun anlaşılsın diye yüzük takmak gibi bu seni süzenleri biraz defeder ama yine de bazılarının sana asılmasına yada aldatmaları tamamen önlemez.

Sevişmek fiili "karşılıklı sevmekten" geliyor demediniz mi ? Yani diyorsunuz ki erkek te kadın da birbirini sevince , sevisiriler....

Ben de diyorum ki, bir erkeğin niye değiştiğini bilemezsiniz, o kadar farklı erkek var ko, sörf sevdiği için sevisiyordu derseniz yanılırsınız, çünkü birçok erkek cinsel tatmon için de sevişebiliyor ... Anlatabildim mi ?

Arkadasim iki turlu de hayat ne gösterir belli olmaz..

Sen kendini ona sakladin diye dünyanın en kiymetlisisin gibi davranmayabilir evlendigin adam.. Eğer geneli öyle olsaydi Türkiye de bütün bakire kadınlar dünyanın en mutlu kadinlari olurdu... Ama bakire olmayip el üstünde tutani bulabilen de var..

Sana demek istediğim su; bakire bir kadin bakir bir adam mükemmel demek değildir. İnsan olmak bunlarla ölçülmez cunku. Karsina öyle bir adam cikar ki keşke bakir olmasaydi ama "insan" olsaydı dedirtir insana...

Bu yüzden genellemeler yapmak sadece boşa konuşmak oluyor..

Kendini sonraki ilişkilere kapatmak için evli olmak gerekmiyor. Sevgilim dediği biri varsa zaten iki tarafın da başkalarına kapalı olması gerekiyor. Sadakat evliliğe endekslenemez.

Evlilik bence de bir süreç evet. Güzel giden bir ilişkinin içinde, zamanla karar verilen bir süreç. Yani bana göre, evlenmek için ilişkiye başlamaktan ziyade, ilişki içersindeyken evlilik fikrinin belirmesi lazım. Diyorum ya odak noktasının ne olduğu önemli sadece.

Konu sahibi inşallah bir erkeği çok sevip çok inanıp çok bağlanıp ve bu güvene yönelip öpüşüp de ayrılık yaşamazsınız.Adının ıskartaya çıkmasını kim ister dimi.Biz malız çünkü.Beyaz eşyadan farkımız yok.Sıfır olsun .Haklısınız ne diyeyim...

"Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim"
"Sevişmek fiili "karşılıklı sevmekten" geliyor"

"SIRF sevdiği için sevişir" ile "karşılıklı sevdiğinde sevişmeli" aynı anlamda mı, Allah aşkına aynı anlamda mı? Yani şu ikisi aynı anlamda derseniz aynı düzlemde konuşamadığımıza ikna olacağım.

"Sırf sevdiği için sevişir" gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı! "Sevdiği için sevişmeli" dedim.

[Q"seker000, post: 37208339, member: 464531"]hâlâ mı güneydoğu genellemesii.. bıkmadınız mı güneydoğuyu dışlamaktan!!![/QUOTE]

Bu yorumdan siz bunu mu anladiniz pes doğrusu doğuyu dislamakla ilgili tek kelime yokken bunu neye dayanarak soylendiniz çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…