- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
bak benden çok küçüksün. ,bu kelimeler hemcinslerimize karalıyor.
benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye.
bak mesajına.
kimse kimseyi ayıplamasın. konundaki ana nokta bu.
diyoruz kendimizden küçüklere lütfen siz yapmayın bunu. bakın güneydoğuda hala kızım kirlendi biriyle öpüştü diye aileler kızlarını öldürüyor. bizler bunları demeyelim hiç olmazsa.
Evlenmeyebilirim de. Benim için hayatın veya ilişkilerin merkezi evlilik olmadığı için, evlenmemek de dünyanın sonu değil.o zaman siz evlenmeyin arkadaşım.. madem evlilik hiç.. evlenmeyelim.. diğer yerlerdeki gibi sevdiğimiz herkesle eğlenelim gezip tozalım korunuruz kürtaj sorunu da kalmaz .. niye evlilik olgusu var ki canım? ben bu düşüncenin herkesin herkesi elde etmesini kolaylaştırdığını ve saf sevgiyi artık anlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum. dış ülkelerde seviyor mu sevmiyor mu önemli değil canın kimi seviyorsa istiyorsa beraber oluyorsun no evlilik yes condom
ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.
başı erkekler geneleve gitmeden aynisini yapmaya çalışıyor çünku, su an günümüzde genç yaşta sevişen bir cok erkeğin, kızları bilemem, bir cok erkek sırf kendini cinsel olarak tatmin etmek için beraber oluyor, forumu okusaniz,kızla cinsellik yaşayıp yaşayıp sonra hic bir neden söylemeden gidenler....Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim....20 yaşında üniversite gelmiş bir erkeğin aklından ilk basta evlilik geçmez, cinsel olarak kendisini tatmin edecek, belli bir sure sevgili rolü oynayacak bir kız arayışı içinde olur, universitdeki erkekler cok saf da bizim mi haberimiz yok....Çoğu zaten kızlarla oynasiyor,baska birini buldu mu onu bırakıyor, olan maalesef yine kızlara oluyor, O saf temiz duygularıyla oynanmış oluyor....Ama siz evlilik öncesi cinsellligi teşvik ederseniz,bu erkeklerin ekmeklerine yağ sürmüş olursunuzBasit, içgüdüsel, "hayvani" seks ile sevişmek arasındaki farkı tam olarak idrak ettiğinizde şu genelev örneğinizin alakasızlığı çıkacak ortaya.
Burada kimse sırf boşalmak için, "nefes alsa yeter" bir kadınla yapılan seksi savunmuyor.
İnsanların dediği "seni seviyorum" denilen, aşık olunan insanla yapılan, 'sevişmek' kelimesinin kökündeki 'sev'den doğan sevişmek. Sevişmek fiili bile bakın işteş bir fiil, karşılıklı sevmek mealinde.
Yani siz cinsellik için evliliği şart koşuyorsunuz. Peki 4 senedir gerçekten sevdiğiniz biri ile mi cinsellik yaşamak istersiniz yoksa bir ayda görücü usulü ile tanışıp - evlendiğiniz- bir adamla mı? Çünkü sırf yatağında karısı olsun diye evlenenlerde var bilmiyorsanız şayet. Son yazdığınız yorumlarda öyle itham edici cümleler var ki. Cidden bende diyorum bu nasıl ülke, eğitim zorunlu hale gelmişken bu nasıl mantık. Yapmayın arkadaşlar kimse önüne gelenle yapmıyor 10 yıl zorunluluktan sevgili kalanlar var siz bunların öpüşmesini, sevişmesini kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Bu ülkede kimseyle ilişkiye girmeyip etrafa saldıran çocuklara, hayvanlara hatta ve hatta damacanaya tecavüz edenler var. Biri kendini evliliğe sakladı diye dünyanın enn minnoş adamı olmuyor. Açık açık yazmak istiyorum artık yani size göre cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi, aradaki aşk tutku önemli değil. Yeterki imza olsun. Sabır sabırrrrrr.tamam da ben bu kişinin beni gerçekten sevdiğine inanmam lazım bir süre geçmesi lazım öyle değil mi benimle gelecek hayali, kurup adımını da atmış olması lazım. sonrası ayrılık olursa orasına zaten karışmıyorum çünkü ilk niyet önemli şimdi nasılsa öleceğiz diye hayata küsmek gibi bir şey olurdu bu. ben sadece cinsellik olgusunun sevgiyi göstermeyeceğini söylüyorum. sevdiğin briyle yapmalısın evet ama ilk amaç o olmamalı . örneğim durduk yere alakasız gelebilir ama onu '' insan sevdiğiyle cinsellik yaşar'' düşüncesine cevap olarak yazdım
hâlâ mı güneydoğu genellemesii.. bıkmadınız mı güneydoğuyu dışlamaktan!!!
o zaman siz evlenmeyin arkadaşım.. madem evlilik hiç.. evlenmeyelim.. diğer yerlerdeki gibi sevdiğimiz herkesle eğlenelim gezip tozalım korunuruz kürtaj sorunu da kalmaz .. niye evlilik olgusu var ki canım? ben bu düşüncenin herkesin herkesi elde etmesini kolaylaştırdığını ve saf sevgiyi artık anlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum. dış ülkelerde seviyor mu sevmiyor mu önemli değil canın kimi seviyorsa istiyorsa beraber oluyorsun no evlilik yes condom
ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.
yalan..kadın cinayetleri en çok büyük şehirlerde yaşanıyor...Guneydoguyu dislayan kucumseyen bisey dememis oky. Kadin cinayetleri en cok orada yasaniyor. Yalan mi?
başı erkekler geneleve gitmeden aynisini yapmaya çalışıyor çünku, su an günümüzde genç yaşta sevişen bir cok erkeğin, kızları bilemem, bir cok erkek sırf kendini cinsel olarak tatmin etmek için beraber oluyor, forumu okusaniz,kızla cinsellik yaşayıp yaşayıp sonra hic bir neden söylemeden gidenler....Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim....20 yaşında üniversite gelmiş bir erkeğin aklından ilk basta evlilik geçmez, cinsel olarak kendisini tatmin edecek, belli bir sure sevgili rolü oynayacak bir kız arayışı içinde olur, universitdeki erkekler cok saf da bizim mi haberimiz yok....Çoğu zaten kızlarla oynasiyor,baska birini buldu mu onu bırakıyor, olan maalesef yine kızlara oluyor, O saf temiz duygularıyla oynanmış oluyor....Ama siz evlilik öncesi cinsellligi teşvik ederseniz,bu erkeklerin ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz
Arkadas evlenip ayrılmış veya dul kalmış bir kişi degil bahsimiz...Evlilik zaten cinselliği barındırıyor içinde....Evlendi diye cinsellik yaşayan birine karşı değiliz.....Çünkü zaten adam meşru yollarla cinsel ilişkiye girmiş....Buadamlara birsey demiyoruz, biz evlilik oöncesi cinsel ilişkiye girmiş kimselerden bahsediyoruz.....Neden ornek veremezmisim, ozel hayatiyla hepimize ornek olmasi gerken insanlar degil mi peygamberler?
Birileri benden once opusmemis temiz, baskasiyla opusmuse kirli, benden once biriyle yattiysa yine yatar, oncekinden ne farki olur, 2. El v.s. derken cirkin olmuyor da ben peygamber efendimiz dul yani onlarin degimiyle cirkin bazi sifatlara layik bir kadinla evlenmis diyince mi cirkin oluyor?
Ben yorum katmadim ustelik, peygamber bile dul bir hanimla evlenirken, onun getirdigi dine inananlar opusmemise temiz, baskasiyla birlikte olmusa namussuz diyor bu nasil bir ironi dedimyoksa ben de evlenirdim dul bir erkekle ki zaten ellenmis bir adamla izdivac yaptim.
Yani sevisiceksem maddi garantim olsun. Bedvaya gitmiyim.
ben de elalemi yaşımı düşünmüyorum ve herkes ister yatar kalkar ister kapalı papatya gibi bekler. ne yatana kalkana namussuz denilir ne de papatya gibi bekleyenle dalga geçilir. benim düşüncem tamamen size ters zıt. ne sen beni cinselliğin ne zaman yaşanması ve nasıl yaşanması konusunda ikna edebilirsin ne de ben seni edebilirim. sen evlenmezsen, bu zaten rahat olmandan kaynaklanacaktır ben evlenmezsem bu da erkeklerin bedenim için benle olmaları yüzünden olacaktır. evlilik imza değil bir süreçtir para biriktirilir ev alınır eşya alınır gelecek için bir olunur birbirini tanırsın aynı eve geçersin çoğunlukla bu artık kendini sonraki ilişkilere kendini kapattığını gösterir. sevgilim benle evlenmek istemese kıllanırım mesela. derim ki daaha hazır değil neden benle takılıyor bu? anladın mı demek istediğim bir elek misali ya da bir çerçeve gibi. evlendikten sonra öküzleşenler sadece süzgeçten geçebilen pisliklerdir ama hepsi geçemez. tıpkı evli olduğun anlaşılsın diye yüzük takmak gibi bu seni süzenleri biraz defeder ama yine de bazılarının sana asılmasına yada aldatmaları tamamen önlemez.Evlenmeyebilirim de. Benim için hayatın veya ilişkilerin merkezi evlilik olmadığı için, evlenmemek de dünyanın sonu değil.
Evlenirsem de bunu elalem ne der, yaşım geldi artık veya annem babam artık adını koyun dediği için değil, sadece ve sadece kendim istediğim için yaparım.
Sevişmek fiili "karşılıklı sevmekten" geliyor demediniz mi ? Yani diyorsunuz ki erkek te kadın da birbirini sevince , sevisiriler...."Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim"
Şunu nerede dedim? Hayır Allah rızası için bulun gösterin, ben nerede erkek sırf sevdiği için sevişir dedim? Yani gerçekten ben merak ediyorum mesajlar benim ekranımda farklı, sizin ekranınızda farklı mı görünüyor?
Erkek de kadın da sevmeden de, sırf cinsel haz için pekala seks yapabilir.
Benim için esas olan, adamın sevdiği biriyle yapmasıdır.
Ayrıca benim için sevişmek isteyen iki sevgilinin aklından evlilik geçmesi şart değil. Ben ilişkileri evlilik odaklı görmüyorum sizden farklı olarak, anlaşamamızın temel sebebi bu sanırım.
Saf temiz duygularıyla oynanan kızlar için de foruma üye olduğumdan beri aynısını dedim. Manevi olarak arkasında duramayacakları kararı vermesinler. Sırf sevgilileri istedi diye sevişmesinler. Kendileri de istiyorsa, sonradan sevgiliyle ayrılığı kaldırabileceklerse sevişsinler. Yoksa hayır demelerinden doğal bir şey yok.
ortaya çıkmasına yardımcı olur arkadaşım. sen bir erkeğe yakışıklı diye yaklaştın eğlenip gezip tozup dokunmak istiyorsun tanıştınız ama erkek sonra evlenelim dedi ama sen daha hazır değilsin daha tanışacağın çok insan var. naparsın tabanları yağlamaya bakarsın. 20 yasında neyin kafası ben anlamıyorum ben benim gibi düşünen okuluna odaklı birinin evinde yatağında kızın ne işi var ki? yani zaten mantıklı insan, bu yaşlarda aşkların alevden başka bir işe yaramadığını anlayabilmeli. haklısın evlilikten sonra bela olan da var. hayat ne gösterir belli olmaz sen tedbirini al diyorum. yatağa atılıp terkedilmek istemiyorum beni sevecekse sırtımı sıvazlasın çünkü ben kendimi hep ağırdan sattım sevsem bile kendimi salmadım onlara da dedim ileriye kadar bekleyelim hayat ne gösterir belli olmaz pişman olmayalım dedim sonra terkedildim haha
Kendini sonraki ilişkilere kapatmak için evli olmak gerekmiyor. Sevgilim dediği biri varsa zaten iki tarafın da başkalarına kapalı olması gerekiyor. Sadakat evliliğe endekslenemez.ben de elalemi yaşımı düşünmüyorum ve herkes ister yatar kalkar ister kapalı papatya gibi bekler. ne yatana kalkana namussuz denilir ne de papatya gibi bekleyenle dalga geçilir. benim düşüncem tamamen size ters zıt. ne sen beni cinselliğin ne zaman yaşanması ve nasıl yaşanması konusunda ikna edebilirsin ne de ben seni edebilirim. sen evlenmezsen, bu zaten rahat olmandan kaynaklanacaktır ben evlenmezsem bu da erkeklerin bedenim için benle olmaları yüzünden olacaktır. evlilik imza değil bir süreçtir para biriktirilir ev alınır eşya alınır gelecek için bir olunur birbirini tanırsın aynı eve geçersin çoğunlukla bu artık kendini sonraki ilişkilere kendini kapattığını gösterir. sevgilim benle evlenmek istemese kıllanırım mesela. derim ki daaha hazır değil neden benle takılıyor bu? anladın mı demek istediğim bir elek misali ya da bir çerçeve gibi. evlendikten sonra öküzleşenler sadece süzgeçten geçebilen pisliklerdir ama hepsi geçemez. tıpkı evli olduğun anlaşılsın diye yüzük takmak gibi bu seni süzenleri biraz defeder ama yine de bazılarının sana asılmasına yada aldatmaları tamamen önlemez.
"Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim"Sevişmek fiili "karşılıklı sevmekten" geliyor demediniz mi ? Yani diyorsunuz ki erkek te kadın da birbirini sevince , sevisiriler....
Ben de diyorum ki, bir erkeğin niye değiştiğini bilemezsiniz, o kadar farklı erkek var ko, sörf sevdiği için sevisiyordu derseniz yanılırsınız, çünkü birçok erkek cinsel tatmon için de sevişebiliyor ... Anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?