- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
İste toplumu bir tek siz olusturmuyorsunuz sabahtandir demeye çalıştığım oydu....Sizin söylediğiniz tarz kızların çoğu bunu saklar...sebebi ise toplumsal kurallardir...Söylerim, ne oldu şimdi?
Bütün teziniz çöktü. Bu kadar sığ sorulara indirgemek sizin zararınıza aslında ama farkında değilsiniz. Ben söylerim, babam da tamam der, aman kalp krizi geçirmeyin.
Sdece fyza yazıyo diğerleri bizi allaha havale etti.
Ben de dün onu sormuştum kaç kişisiniz diye ama cevap vermedi.feyza biz böyle düşünüyoruz bizim düşüncemiz bu gibi yorumları oluyor yani baya bir çoklar galiba feyzayı basın sözcüsü seçtiler o cevaplıyor
İste toplumu bir tek siz olusturmuyorsunuz sabahtandir demeye çalıştığım oydu....Sizin söylediğiniz tarz kızların çoğu bunu saklar...sebebi ise toplumsal kurallardir...
Bir nevi oyle de denebilir : ))Athen yoksa... yoksaa... Kırkpınar güreşleri, kispete el sokmak falan... yok canım
neden böyle şeylere takılırız anlamam , hiç öpüşmedim bende öpüşmeyen birini bulmak istiyorum demek gereksiz bence.
hatta uzun boyluyum deyip uzun boylu birilerini arayanları da çok gördüm .
Feyza babasına gidip diyebilir mi baba ben bütün gün evlilik öncesi seks tartıştım diyefeyza herkese ilginç ilginç soruların var.benim de sana bir sorumolucak lütfen dikkatini çeksin ve cevapla...
allah aşkına feyza yorulmadın mı hale ? bir ara ver ver artık şu eşsiz yorumlarına
Oovv çılgınsın man!Belki de biz kirli kızlar erkekleri kullaniyoruzdur.
Omoyla temizleniriz artık.Feyza babasına gidip diyebilir mi baba ben bütün gün evlilik öncesi seks tartıştım diyeHer şeyi babamıza anlatıp soruyoruz ya
Oovv çılgınsın man!
Kirlenmek güzeldir!
Sdece fyza yazıyo diğerleri bizi allaha havale etti.
toplum baskisi olmasa evlilikte yapilan cocuklar nasil terkedilmiyorsa evlilik disindakiler de terkedilmez. siz Türkiyede yasamiyorsunuz sanirim. toplum baskisi olmasa sevismeye kadinin kullanilmasi da denmez. iki tarafin zevk aldigi seyde kadin kullanildi demek toplum baskisindan ibaret.Arkadaşlar neyse ben cumlemi bitireyim....Herkes isteidgi şeyi yaşayabilir....Herkes istediği ile ciftlesebilir bunda bi sıkıntı yok....Ama evlilik öncesi cinsellligi hoş görürseriür gün kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz....Evllilik dişi hamile kalmamakta, gayrimeşru cocouklar, kullanılıp kullanilip terk edilen kızlar....Sehvetperest erkeklerin oyuncağı haline gelip duyugularilay oynanan kızlar cock olur....isti
Amannn biz daha sevişen kadın kullanılıyordayız, zevk almaya gelemedik.Sevisme eylemini sanki sadece erkek yaparmis gibi konusmaniz cok ilginc gercekten. Kizlar kullaniliyorsa erkekler de kullaniliyor o zaman. Aklini kullansin insanlar da bi zahmet kullandirtmayiversinlet kendilerini. Cinsellik hicbir zaman tek tarafli bir sey degildir. Ustelik kadinlar orgazm sirasinda erkeklerden kat be kat daha gazka zevk alirlar. Kullanilan biri varsa bu erkektir sizin mantiginizla. ayrica rica ediyorum toplum bunu hos karsilamiyor diyerek kucuk dunyanizi tum toplummuscasina savunmayin. Zira biz de toplumuz ve.burada da gordugunuz gibi sayica da oldukca cokuz. Ama merak etmeyin. siz evlenmeden cinsrllik yasamadiginiz icin biz size hos.gozlerle bakariz rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?