- 26 Şubat 2014
- 77
- 67
- 33
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
malına mülküne ihtiyacım yok çok şükür kimsenin
canım bana kalsın da
sırf malı mülkü paylaşıcam, ayrılınca dur parasını da alırım diye evlenemem
ek olarak kadının kendini bu kadar korunmaya muhtaç görmesi tuhaf geliyor
garantiye lüzum yok...
Ben de toplumsal ve geleceğe yönelik yorum yapayım o zaman. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü en azından bizden sonraki nesilin, çocuklarımızın bir zardan ibaret görülmesini istemiyorum. Çünkü sevdiği adamla sevişti diye ya da tecavüze uğradı diye bir genç kızın kirlenmiş olarak yaftalanıp öldürülmesini istemiyorum. Çğnkü seviştiği için kendini o adama mecbur hisseden, mutsuz evlilikler yapan kızlar görmek istemiyorum. Çünkü sevilmenin kullanılmak olmadığını bilen cinsellikten zevk alan bir yeni nesil görmek istiyorum. Çünkü evliliği sırf cinsellik için bir araç olarak gören, eşlerine eziyet eden adamlardan bıktım ve yeni nesilin bu durumdan arınmış olmasını istiyorum. Daha sayarım da yoruldum.Ben Alciya karşıyım, Evlilik öncesi Cinselligin hoş karşılandığı bir toplumda, cinsellik yaşı da düşer, evlilikdisi hamile kalmalar da artar, Kullanılıp kullanilip seks objesi haline gelen kızlar da artar, Yani velhasıl kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz.....Maalesef cinsellik yaşı düştüğü için cok gencyaşta hamile olup anne olanlar bile var, 12 yaşında anne olan, 13 yaşında doğum yapan kızlarin, böyle olmalarından bu altının da büyük etkisi var....Siz olaya kişisel bakiyorusnuz ama ben bu olaya toplumsal ve gelecek adına bakıyorum....Avrupada yeni yetişen nesillere Evlilik dersleri veriliyor, Evlilik okulları açılıyor,,,Çünkü nesilin mahvoldugunu görduler....Avrupa Kültürel ve Manen çöküş yaşamakta....Çünkü Aile kuramına değer vermediler...Sadece basit bir imza gördüler.... Hatta belki ilk kez benden duyacaksınız ACİK EVLİLİK diye bir tanım çıktı(tabi bildiğim kadarıyla bu Amerikada oldu).... Cinselliği bir tabu olmaktan çıkaralım dediler ve Açık evlilik kavramı çıktı ortaya...Nedir bu Açık Velilik, Eşler evlenecekler,çocuklarını beraber yapacaklar, aynı evde yasyacaklar ama her ikisinin de ayri sevgilisi veya sevgilileri olabilir...Evliligi sadece aynı evde yaşamak ve cocouk yapmak olarak gördüler.....Oralardaki cinsel suç eğilimlerini , çocuk yaşta hamilelikleri okusaniz öğrenirsiniz....Ama dediğim gibi herkes kişisel tercihinde özgürdür...
Benim olayım kişisel degil ben bi geleceği bi nesili düşünerek yorum yapiyorum, yoksa bu forumdaki A , nin vey B nin evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesi beni cok ilgilendirmez....olayı zaten sadece kisisellestirenler cok sığ ve dar dusunenlerdir....Bu konuda bi toplumun gelecegi var.....
Konuyla cok alakalı olmamış ama Allah yardım etsin o kıza.....Ya şimdi bi şey anlatcam ama bilmiyorum işte uygun mu.
Uzun yol otobüs yolculuğu yaparken yanıma bi kadın oturdu 40 dan fazla gösteriyor ben genelde uyurum sohbet etmeye çalıştı. Kucağında iki aylık bebeği. Bi de evde 5 yaşında kızı varmış o kadar yaşlı görünüyor ki benden kucukmus 22 yasinda. Eşinden şiddet görmüş doğum için ailesinin yanına gitmiş okumamış. Evlenmeden once sevismemis tanımadığı biriyle 17 yaşında evlenmiş. Bebeği nasıl tutmalı bilmiyo ki yere düşürdü zten. Her açıdan mutsuz parası yok saygı görmüyor sevgi görmüyor ama siz ok veriyorsunuz ona cunku evlenmeden sevismedi o muhtesem...
canim evlilik öncesi iliski yasadi diye eşinden once sizin gibi insanlar vuruyor zaten. eşe ne hacet.Konuyla cok alakalı olmamış ama Allah yardım etsin o kıza.....
Eşinden şiddet görenler sadece evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmemiş kızlar degil ki ...Evlilik öncesi cok sayıda cinsel ilişkiye girmiş kız da eşinden şiddet görebilir...
Cinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....Ben de toplumsal ve geleceğe yönelik yorum yapayım o zaman. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü en azından bizden sonraki nesilin, çocuklarımızın bir zardan ibaret görülmesini istemiyorum. Çünkü sevdiği adamla sevişti diye ya da tecavüze uğradı diye bir genç kızın kirlenmiş olarak yaftalanıp öldürülmesini istemiyorum. Çğnkü seviştiği için kendini o adama mecbur hisseden, mutsuz evlilikler yapan kızlar görmek istemiyorum. Çünkü sevilmenin kullanılmak olmadığını bilen cinsellikten zevk alan bir yeni nesil görmek istiyorum. Çünkü evliliği sırf cinsellik için bir araç olarak gören, eşlerine eziyet eden adamlardan bıktım ve yeni nesilin bu durumdan arınmış olmasını istiyorum. Daha sayarım da yoruldum.
Aynı evde yaşasa en azından tanirdi ya da hemen çocuk yapmasaKonuyla cok alakalı olmamış ama Allah yardım etsin o kıza.....
Eşinden şiddet görenler sadece evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmemiş kızlar degil ki ...Evlilik öncesi cok sayıda cinsel ilişkiye girmiş kız da eşinden şiddet görebilir...
ay bu nasil kafa yapisi ya. guleyim mi aglayayim mi. tamam evlenmeden once sevismicez korkmaCinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....
4S deyince Athen aklıma başka bir kural geldi
evlilik de sevgililik de -bana her yol paris diyerekten- bence oyle birsey zaten ; )))
Yazarken de ilk o aklima geldi de... bakalim kim yazacak dediydim : ))
canim evlilik öncesi iliski yasadi diye eşinden once sizin gibi insanlar vuruyor zaten. eşe ne hacet.
Sizin saydikarinizdan CİNSELLİGİN SERBEST olmadı gerektiğini düşündüğünüzü anlıyorum....Yani sizin yazdıklarıniza kalırsa Cinsellik serbest olursa her türlü sorunumuz çöZülecek, cok iyi bir nesil yetişecek.....Ben de toplumsal ve geleceğe yönelik yorum yapayım o zaman. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü en azından bizden sonraki nesilin, çocuklarımızın bir zardan ibaret görülmesini istemiyorum. Çünkü sevdiği adamla sevişti diye ya da tecavüze uğradı diye bir genç kızın kirlenmiş olarak yaftalanıp öldürülmesini istemiyorum. Çğnkü seviştiği için kendini o adama mecbur hisseden, mutsuz evlilikler yapan kızlar görmek istemiyorum. Çünkü sevilmenin kullanılmak olmadığını bilen cinsellikten zevk alan bir yeni nesil görmek istiyorum. Çünkü evliliği sırf cinsellik için bir araç olarak gören, eşlerine eziyet eden adamlardan bıktım ve yeni nesilin bu durumdan arınmış olmasını istiyorum. Daha sayarım da yoruldum.
Daha saymanıza gerek yokmuş zaten. Koca paragraftan tek cümleye cevap verildiğine göre : )Ben de toplumsal ve geleceğe yönelik yorum yapayım o zaman. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü en azından bizden sonraki nesilin, çocuklarımızın bir zardan ibaret görülmesini istemiyorum. Çünkü sevdiği adamla sevişti diye ya da tecavüze uğradı diye bir genç kızın kirlenmiş olarak yaftalanıp öldürülmesini istemiyorum. Çğnkü seviştiği için kendini o adama mecbur hisseden, mutsuz evlilikler yapan kızlar görmek istemiyorum. Çünkü sevilmenin kullanılmak olmadığını bilen cinsellikten zevk alan bir yeni nesil görmek istiyorum. Çünkü evliliği sırf cinsellik için bir araç olarak gören, eşlerine eziyet eden adamlardan bıktım ve yeni nesilin bu durumdan arınmış olmasını istiyorum. Daha sayarım da yoruldum.
yapmayabilirsiniz de.Cinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....
evlilik öncesi cinselliği kisisellestiriseniz bir arpa boyu yol gidemeyiz....
evlilik öncesi cinsellik kişiseldir zaten.evlilik öncesi cinselliği kisisellestiriseniz bir arpa boyu yol gidemeyiz....
Ama sonra babamıza anlatmıyor muyuz?evlilik öncesi cinsellik kişiseldir zaten.
toplumla beraber sevişmiyor. 2 kişi sevişiyor
evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsinAma sonra babamıza anlatmıyor muyuz?
Yoksa evliysek mi anlatıyorduk?
Ay kafam karıştı.
Arkadas demiş ki ben Cinsellikten zevk alan bir nesilin yetismeisni istiyorum demiş.....Ben de ona cevaben dedim ki, cinsellikten zevk sadece evlilik öncesi alınmaz, evlenip te alınabilir......yapmayabilirsiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?