hiç öpüşmemiş erkek

kusura bakmayinda neden kadina siddete hayir deniliyor hep.sizinde esiniz degil kadin oldugunuz icin siz bicakla tehdit edilmissiniz.ayrica sizin mala ihtiyaciniz olmasa bile ihtiyaci olan nice insan var.zor durumda kimsesi olmayan insanlar var.

Ben de toplumsal ve geleceğe yönelik yorum yapayım o zaman. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü en azından bizden sonraki nesilin, çocuklarımızın bir zardan ibaret görülmesini istemiyorum. Çünkü sevdiği adamla sevişti diye ya da tecavüze uğradı diye bir genç kızın kirlenmiş olarak yaftalanıp öldürülmesini istemiyorum. Çğnkü seviştiği için kendini o adama mecbur hisseden, mutsuz evlilikler yapan kızlar görmek istemiyorum. Çünkü sevilmenin kullanılmak olmadığını bilen cinsellikten zevk alan bir yeni nesil görmek istiyorum. Çünkü evliliği sırf cinsellik için bir araç olarak gören, eşlerine eziyet eden adamlardan bıktım ve yeni nesilin bu durumdan arınmış olmasını istiyorum. Daha sayarım da yoruldum.

Konuyla cok alakalı olmamış ama Allah yardım etsin o kıza.....

Eşinden şiddet görenler sadece evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmemiş kızlar degil ki ...Evlilik öncesi cok sayıda cinsel ilişkiye girmiş kız da eşinden şiddet görebilir...

canim evlilik öncesi iliski yasadi diye eşinden once sizin gibi insanlar vuruyor zaten. eşe ne hacet.

Cinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....

Müstakbel gelecek neslin bir parçası olacak çocuğumun hayatından elinizi çekin lütfen. Toplum mühendisliğine soyunmaya gerek yok. Benim çocuğumun hayatına müdahale etmeye, ona kendi ahlak kurallarını dikte etmeye hakkınız yok. Kendi çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirirsiniz.

Aynı evde yaşasa en azından tanirdi ya da hemen çocuk yapmasa

Sizin saydikarinizdan CİNSELLİGİN SERBEST olmadı gerektiğini düşündüğünüzü anlıyorum....Yani sizin yazdıklarıniza kalırsa Cinsellik serbest olursa her türlü sorunumuz çöZülecek, cok iyi bir nesil yetişecek.....

Oysa ben size cinsellik serbest olursa nasıl bir nesil yetisecegeini soyledim....

Daha saymanıza gerek yokmuş zaten. Koca paragraftan tek cümleye cevap verildiğine göre : )

getirin deveyi hendek atlaticam ya.
vallahi sinirlerim bozuldu.
duymuyor ki okumuyor cimbizla laf cekip degisik degisik yorumlar yapiyor.
ne dedigi de belli degil.ayni seyleri tektar edip duruyor.
kendi dusunceleri degil cunku.
saglikli bir birey vucudunda baskasinin soz hakki olmasini kabullenebilir mi ya.
benim kimle ne zaman nerede sevisecegimle nasil ilgilenebiliyorsun
senin yatak odana girilmesinden nasil rahatsiz olmuyorsun
aklim almiyor arkadaş

yapmayabilirsiniz de.
Arkadas demiş ki ben Cinsellikten zevk alan bir nesilin yetismeisni istiyorum demiş.....Ben de ona cevaben dedim ki, cinsellikten zevk sadece evlilik öncesi alınmaz, evlenip te alınabilir......

Zaten Yeni nesil maalsef HAZ ve HİZ in peisne takılmış....Hedonistik bir nesil yetişiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…