- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Gerisi hakkında bi fikriniz yok heralde.Cinsellikten zevk almak için Evlilik te yapabilirsiniz....
Hahaha ay gözümün önüne geldi, asker yoklaması gibi sevişme yoklaması.Herkes devlet kontrolunde 18 yasini doldurunca 1 kere sevisse de hepimiz kurtulsak
Ha tamam. Doğru, evliysek imza var, imza varsa toplum onayı var, o zaman resmi olarak sevişebiliyoruz.evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
kısacası zevk aynı. evlenmedende evlensende. seçim kişinin.Arkadas demiş ki ben Cinsellikten zevk alan bir nesilin yetismeisni istiyorum demiş.....Ben de ona cevaben dedim ki, cinsellikten zevk sadece evlilik öncesi alınmaz, evlenip te alınabilir......
Zaten Yeni nesil maalsef HAZ ve HİZ in peisne takılmış....Hedonistik bir nesil yetişiyor....
Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
Ben bütün geceyi anlat demedim hiçbir zaman....Birkaç kez daha okuyabilirsiniz....Eger Ben evlilikte yaşananları anlatmalsisin diye birsey yazmissam, bulun getirin foruma bir daha ASLA gelmem.....evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
Evet sekerim, sonra toplumca rahatiz bak resmen konusacak kafa yoracak sey kalmaz, bilimde sanatta gelisiriz vallahiHahaha ay gözümün önüne geldi, asker yoklaması gibi sevişme yoklaması.
Ha tamam. Doğru, evliysek imza var, imza varsa toplum onayı var, o zaman resmi olarak sevişebiliyoruz.
İmza=sevişme, imza=sevişme.
Teşekkürler, böyle tutayım aklımda.
Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?kısacası zevk aynı. evlenmedende evlensende. seçim kişinin.
kısacası, seçime saygı.
bak arkadaşım bu senin düşüncen. tersi olan diğerlerinin. denen şu,yaftalamayın ayıplamayın,kirli,yok 2ci el gibi adlar takmayın,biz temiziz onlar kirli demeyin.Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?
Okypete'nin ve benim yaptığımız mübalağa idi. Veya ironi.Ben bütün geceyi anlat demedim hiçbir zaman....Birkaç kez daha okuyabilirsiniz....Eger Ben evlilikte yaşananları anlatmalsisin diye birsey yazmissam, bulun getirin foruma bir daha ASLA gelmem.....
Önce okumasını bilin, Bir arkadas beni toplum yonlendirmez benim aklım var dedi....Ben de ona sordum , pekisiz yaşadığınız cinsel deneyimleri babanıza anlatabilir misiniz diye sordum.....Bu sorudaki maksadım şuydu, ne toplum,ne toplum yapısı, ne babanız buna hazır degildti...Bizim toplumumuzda böyle şeyler anlatilmaz demek istediim......
Size çok korkunç, ödünüzü koparacak hatta kalp krizi geçirtecek bşr şey söyleleyim mi? Evlilik öncesi cinsellik ülkemizde yasak değil. İsteyen istediğiyle sevişebilir, birlikte yaşayabilir ve evlenmeyebilir. Hatta evlilik dışı çocuk doğurabilir. 98 yılından beri gayri meşru olarak anılmıyor bu çocuklar. Yani ortada gayri meşru bir durum yok. yani istediğimizle sevişebiliyoruz. Yeni nesil de sevişecek. korkunç bir gelecek bekliyor sizi.Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?
kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..
Ben Alciya karşıyım, Evlilik öncesi Cinselligin hoş karşılandığı bir toplumda, cinsellik yaşı da düşer, evlilikdisi hamile kalmalar da artar, Kullanılıp kullanilip seks objesi haline gelen kızlar da artar, Yani velhasıl kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz.....Maalesef cinsellik yaşı düştüğü için cok gencyaşta hamile olup anne olanlar bile var, 12 yaşında anne olan, 13 yaşında doğum yapan kızlarin, böyle olmalarından bu altının da büyük etkisi var....Siz olaya kişisel bakiyorusnuz ama ben bu olaya toplumsal ve gelecek adına bakıyorum....Avrupada yeni yetişen nesillere Evlilik dersleri veriliyor, Evlilik okulları açılıyor,,,Çünkü nesilin mahvoldugunu görduler....Avrupa Kültürel ve Manen çöküş yaşamakta....Çünkü Aile kuramına değer vermediler...Sadece basit bir imza gördüler.... Hatta belki ilk kez benden duyacaksınız ACİK EVLİLİK diye bir tanım çıktı(tabi bildiğim kadarıyla bu Amerikada oldu).... Cinselliği bir tabu olmaktan çıkaralım dediler ve Açık evlilik kavramı çıktı ortaya...Nedir bu Açık Velilik, Eşler evlenecekler,çocuklarını beraber yapacaklar, aynı evde yasyacaklar ama her ikisinin de ayri sevgilisi veya sevgilileri olabilir...Evliligi sadece aynı evde yaşamak ve cocouk yapmak olarak gördüler.....Oralardaki cinsel suç eğilimlerini , çocuk yaşta hamilelikleri okusaniz öğrenirsiniz....Ama dediğim gibi herkes kişisel tercihinde özgürdür...
Benim olayım kişisel degil ben bi geleceği bi nesili düşünerek yorum yapiyorum, yoksa bu forumdaki A , nin vey B nin evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesi beni cok ilgilendirmez....olayı zaten sadece kisisellestirenler cok sığ ve dar dusunenlerdir....Bu konuda bi toplumun gelecegi var.....
Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duserarkadasin kafa cok farkli calisiyor.
bahsettigimiz seyin ne oldugunun farkinda bile degil.
hadi cocuklar sevisin diyecegimizi ve "HIIAA IZIN VERDILER LAN gel ahmet gel mehmet yarim saat sonra da sen gel hasan" boyle diye diye sokakta adam arayacaklar falan mi saniyorsunuz acaba.
sevismek tabu olmayinca herkes herkesle sevisecek diye bi kural mi var.
"Evlilik oncesi sevismeyenler yargilansin!" falan.
cinsellik tabu olmaktan ciksin sevisen sevissin sevismeyen beklesin isterse evlenince de sevismesin.
suan cinsellik tabu olmaktan ciksa ben yine sevismem. hayatimda bir kisi olsun isterim onunla olsun bir kere olsun isterim. ama ben boyle isterim.
baskasi her sevdiginin olmak ister.
olsun iste arkadasim. sevissin.
birakin isteyen istedigini yapsin demek istiyoruz. arkadas saniyor ki sevismeyen idam edilsin diye yasa cikaricaz.
Ben bütün geceyi anlat demedim hiçbir zaman....Birkaç kez daha okuyabilirsiniz....Eger Ben evlilikte yaşananları anlatmalsisin diye birsey yazmissam, bulun getirin foruma bir daha ASLA gelmem.....
Önce okumasını bilin, Bir arkadas beni toplum yonlendirmez benim aklım var dedi....Ben de ona sordum , pekisiz yaşadığınız cinsel deneyimleri babanıza anlatabilir misiniz diye sordum.....Bu sorudaki maksadım şuydu, ne toplum,ne toplum yapısı, ne babanız buna hazır degildti...Bizim toplumumuzda böyle şeyler anlatilmaz demek istediim......
cinsellik yaşı şimdimi düştü yapmayın lüttfen. eskiden 13 14 yaşında evlendiriliyordu kızlar.Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duser
Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?
sadakatla cinsellik aynı kefedemiamaaaannn
söz konusu cinsellik olunca çağ atladık , saygılıyız , moderniz , toplumun kurallarına göre yaşamıyoruz , çocuklarımızı toplumun kurallarına göre de yetiştirmeyeceğiz ,
amma gel gelelim , şurda bir kadın kocamı aldatıyorum derse üzerine çullanırız valla , hani nerde saygı ? hani nerde toplum kurallarına göre yaşamamak , hep bu samimiyetsizlikten kaybediyoruz işte
Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duser
Bu ne alaka dostum?amaaaannn
söz konusu cinsellik olunca çağ atladık , saygılıyız , moderniz , toplumun kurallarına göre yaşamıyoruz , çocuklarımızı toplumun kurallarına göre de yetiştirmeyeceğiz ,
amma gel gelelim , şurda bir kadın kocamı aldatıyorum derse üzerine çullanırız valla , hani nerde saygı ? hani nerde toplum kurallarına göre yaşamamak , hep bu samimiyetsizlikten kaybediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?