hiç öpüşmemiş erkek

Herkes devlet kontrolunde 18 yasini doldurunca 1 kere sevisse de hepimiz kurtulsak
Hahaha ay gözümün önüne geldi, asker yoklaması gibi sevişme yoklaması.

evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
Ha tamam. Doğru, evliysek imza var, imza varsa toplum onayı var, o zaman resmi olarak sevişebiliyoruz.
İmza=sevişme, imza=sevişme.
Teşekkürler, böyle tutayım aklımda.
 
kısacası zevk aynı. evlenmedende evlensende. seçim kişinin.
kısacası, seçime saygı.
 

konu baya uzamış. ben konuna cevap yazıcam. bence önemli olan senden öncesi değil senden sonrası.

böylesini de isteyebilirsin hakkındır ya da tercihindir. ancak bundan daha önemlisi sana aşık olacak, sana değer verecek, senin iyi kötü her gününde yanında olacak, sadık kalacak dürüst erkeği bulmak. kendini böyle şartlandırır geçmişe kafayı takarsan mutsuz huzursuz olman çok olası. sevgilisi olmasa illaki aşık olduğu kız olacaktır ki 25 yaş üstü kaç erkeğin eline kız eli değmemiş olabilir. çok az bir olasılık.

ben ahlaksızlık yapmadığı sürece geçmişi geçmişte bıraktıysa bana aşık değer veriyorsa sadıksa geçmişi kurcalamanın mutsuzluktan başka bir şey getirmeyeceğini düşünüyorum.

daha yaşın genç zamana bırak bu düşünceye takılma derim.
 
evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
evliyken seerbest shot. bütün geceyi saniye saniye anlatabilirsin
Ben bütün geceyi anlat demedim hiçbir zaman....Birkaç kez daha okuyabilirsiniz....Eger Ben evlilikte yaşananları anlatmalsisin diye birsey yazmissam, bulun getirin foruma bir daha ASLA gelmem.....

Önce okumasını bilin, Bir arkadas beni toplum yonlendirmez benim aklım var dedi....Ben de ona sordum , pekisiz yaşadığınız cinsel deneyimleri babanıza anlatabilir misiniz diye sordum.....Bu sorudaki maksadım şuydu, ne toplum,ne toplum yapısı, ne babanız buna hazır degildti...Bizim toplumumuzda böyle şeyler anlatilmaz demek istediim......
 
Evet sekerim, sonra toplumca rahatiz bak resmen konusacak kafa yoracak sey kalmaz, bilimde sanatta gelisiriz vallahi
 
arkadasin kafa cok farkli calisiyor.
bahsettigimiz seyin ne oldugunun farkinda bile degil.
hadi cocuklar sevisin diyecegimizi ve "HIIAA IZIN VERDILER LAN gel ahmet gel mehmet yarim saat sonra da sen gel hasan" boyle diye diye sokakta adam arayacaklar falan mi saniyorsunuz acaba.
sevismek tabu olmayinca herkes herkesle sevisecek diye bi kural mi var.
"Evlilik oncesi sevismeyenler yargilansin!" falan.
cinsellik tabu olmaktan ciksin sevisen sevissin sevismeyen beklesin isterse evlenince de sevismesin.
suan cinsellik tabu olmaktan ciksa ben yine sevismem. hayatimda bir kisi olsun isterim onunla olsun bir kere olsun isterim. ama ben boyle isterim.
baskasi her sevdiginin olmak ister.
olsun iste arkadasim. sevissin.
birakin isteyen istedigini yapsin demek istiyoruz. arkadas saniyor ki sevismeyen idam edilsin diye yasa cikaricaz.
 
Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?
bak arkadaşım bu senin düşüncen. tersi olan diğerlerinin. denen şu,yaftalamayın ayıplamayın,kirli,yok 2ci el gibi adlar takmayın,biz temiziz onlar kirli demeyin.
o onun hayatı saygı duyuyorum deyin. istenen bu sadece
.de,işte istenen olmuyor.
oysa ben kendi adıma herkesin seçimine saygı gösteriyorum.
bunu yaşayana namusun gitti,kirlendin demiyorum yaşamayana da örümcek bağladı oran tabiri gibi aşağılık terimler kullanmıyorum.
şu tabirlerden nefret ediyorum. yazarken bile tiksindim kendimden ama açıklamak zorundaydım.
 
Okypete'nin ve benim yaptığımız mübalağa idi. Veya ironi.

O bir arkadaş bendim ve hala aynısını söylüyorum. Ben toplum dayatmaları değil, kendi vicdanım ve kendi aklım doğrultusunda yaşıyorum. Yaptığım çoğu şeyi toplum onaylamaz, umursamıyorum da açıkçası.
Ama siz, birisinin sadece kendi isteği doğrultusunda babasıyla seks hayatını konuşmuyor olabileceğine inanamadığınız için halen bunu toplumsal kurallara yıkma peşindesiniz. Mutlu olacaksanız, içiniz rahat edecekse öyle kabul edin ne diyeyim.
 
Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?
Size çok korkunç, ödünüzü koparacak hatta kalp krizi geçirtecek bşr şey söyleleyim mi? Evlilik öncesi cinsellik ülkemizde yasak değil. İsteyen istediğiyle sevişebilir, birlikte yaşayabilir ve evlenmeyebilir. Hatta evlilik dışı çocuk doğurabilir. 98 yılından beri gayri meşru olarak anılmıyor bu çocuklar. Yani ortada gayri meşru bir durum yok. yani istediğimizle sevişebiliyoruz. Yeni nesil de sevişecek. korkunç bir gelecek bekliyor sizi.

Yeni nesilin çıkarlarını düşünmek size düşmez. Toplum algısı da sizden ibaret değil gördüğünüz gibi. Siz kendi çocuğunuzun çıkarlarını düşünün yeter. Bizimkilere bulaşmayın.
 
kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..


Çok haklısınız, sen babana sorabilir misin sorusu gibi değil mi?
Ortak paydada buluşmak iyidir.
 
Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duser
 

Anlatabilirim dedim ben. Babam hazır, ben hazırım, toplum hazır, siz değilsiniz.

Tamamen çürüdü sizin önermeniz, o yüzden açık açık yalan söylüyorsunuz şu an.

Hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz bu ithama o yüzden tekrar yazayım; sizin toplumunuz hazır değil. Olamaz da zaten. Sizin toplumunuzun işi gücü kadınların nasıl, ne zamani nerede seks yapması gerektiği. Biz öyle bir toplumda yaşamıyoruz, öyle bir mahallede yaşasam da taşınırdım, çok sinirlendim artık.
Kaç yaşındasınız, nerede oturuyorsunuz, ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama gelişmemiş bir toplum orası, haberiniz olsun.
 
Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duser
cinsellik yaşı şimdimi düştü yapmayın lüttfen. eskiden 13 14 yaşında evlendiriliyordu kızlar.
hoş hala var bu. bunlar evlenince evcilikmi oynadılsr yüzyıllar boyunca
 
amaaaannn
söz konusu cinsellik olunca çağ atladık , saygılıyız , moderniz , toplumun kurallarına göre yaşamıyoruz , çocuklarımızı toplumun kurallarına göre de yetiştirmeyeceğiz ,
amma gel gelelim , şurda bir kadın kocamı aldatıyorum derse üzerine çullanırız valla , hani nerde saygı ? hani nerde toplum kurallarına göre yaşamamak , hep bu samimiyetsizlikten kaybediyoruz işte
 
Zevk aynı ise ben toplumumu Ülkemin gelcegini yeni nesilin cikarlarini düşünebilirim degil mi ?

siz saniyorsunuz ki cinsellik tabu diye kimse evlilik oncesi sevismiyor butun kizlar sizin deyiminize gore namuslu.
bir arkadasim var, çocukla sevisti diye izinden sozunden cikamiyor. neden? kafa tutsa cocuk baskasina soyler diye odu kopuyor. ya da onu birakir giderse ben boyle eksik(!) ne yaparim kim alir beni diyor. toplumda boyle bir baski olmasa bu kiz cocuk höt dediginde hadi bak isine diyebilse nasıl olur?
bilse ki sevisti diye eksik gorulmeyecek, durur mu o adi herifin yaninda onun mali gibi.
sizin de belki kiziniz olacak.
onun sevismeyeceginden nasil emin olabiliyorsunuz?
cinsellik hos gorulmuyor diye sevismeyecegini nerden biliyorsunuz?
sizin kiziniz da ya benim arkadasimin grubundan olursa.
ya sevisip cocuga kole olursa?
o zaman da bunlari soyleyebilecek misiniz?
kiziniz evlilik oncesi sevisse bile kimseye eyvallahi olmadan,kimsenin kolesi olmadan yasasa mi daha saglikli olur incecik zar yuzunden adi herifin sozunsen cikmadan, yanlis bir karari yanlis bi anı yuzunden mutsuz bir evlilik yapsa mi?
 
sadakatla cinsellik aynı kefedemi
 
Cinsellik yaşının düşmesinin altında hangi sebepler var ki ? Cinsellik normaldir hoştur evlilik öncesi de yapılabilir derseniz ,elbette cinsel ilişki yaşı duser

Cinsellik yaşı düşer diyorsunuz da bu ülkede azımsanmayacak kadar ''çocuk'' gelin var...
 
Bu ne alaka dostum?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…