hiç öpüşmemiş erkek

Bakın yazdığınız her cümle ama her cümle, istisnasız yanlış. Bilgi sahibi değilsiniz, ama hepsinde ahkam kesiyorsunuz.

Bahsettiğiniz;

Karımı seviyorum ama diğerleriyle cinsellik için beraber oluyorum diyen erkekler,

Bunu kabul eden kadınlar,

Sizin gibi; adam karısını seviyor ama başkalarıyla şehvet için yatıyor diyen insanlar, yani seven birinin aldatabileceğini düşünen zihinler

Hepiniz aynı toplumdasınız işte. Siz evlilik öncesi sekse karşısınız, ama seven insanın cinsellik için aldatabileceğini düşünüyorsunuz. Evlenmeden seks yapmayan kadın, kocasının bu abuk sabuk mazeretlerini o korunma duygusu yüzünden kabul ediyor.

Size diyorlar ki, evlenmeden de sevdikleri için sevişiyorlar. Sizin cevabınız :

Diğer kız ile sadece anlık cinsel durtuleirni tatmin için beraber olmus.

Göz göre göre yalan söylüyorsunuz.

Ben size küçük dünyanızda mutluluklar diliyorum.

hahah üye beni gizlemiş de bunu dillendirmeye çalışıyor tamam tamam anladık
ben gizlemedim bir konuda sormuşunuz da :) hani yazmama kudretine ve gücüne sahibim gizlememe gerek yok yani :)

Bu kural değil.Bu saçmalık.Ben bu tip saçmalıkları aştığımı düşünüyorum siz aşmadıysanız sizin bileceğiniz iş.
Bir eve gidip de ''kadına bak ne pis'' dediğimi hatırlamıyorum açıkçası gittiğim insanları yargılamam yadırgamam ben.Suçlanacak bir durum da yok zaten ortada.

Kendimize göre yaşayalım artık sırf aynı memlekette doğduğumuz için tanımadığımız insanlara göre değil.Hayata 1 kere geldim ben sokaktaki amcanın düşündüğü çok da umurumda değil artık.

sadakatla cinsellik aynı kefedemi
Sana göre sadakat belki yeni bir nesil için birini sevdikten sonra, başka bir kadınla sırf cinsel birliktelik yaşamak, sadakatsizlik tanımı içine girmeyecek....Çünkü biri de çıkıp soyle diyebilir beni sevdikten sonra başka biriyle sadece cinsellik için beraber olması beni ilgilendirmez......Çünkü benden önce kimle cinsellik yasamissa yaşasın beni ilgilendirmez diye başlayan mevzular günün birinde buna da gelebilir.....Nasıl ki şimdi millet ikiye ayrılmış evlilik öncesi ne yaptığını onemaeyenwlr ile onemsemeyenler diye....Var böyle bir mevzu var zaten...ACİK EVLİLİK diye asrstirma yapın göreceksiniz.....Böyle fikirler yavaş yavaş yerleşir bi kereden olmaz....Nasıl ki eskiden bekaret cok büyük bir tabuydu, şimdi eskisi kadar degil, aynen oyle

allahtan acik evlilik ve hedonizm mi ne zimbirtiysa onlari biliyorsunuz.cok sukur uc lafinizdan birinde kullaniyorsunuz ve bilmeyen insan sizi baya kulturlu falan saniyor.

yahu bende böyle yapıyorum demiyorum zaten

bana ütopyalarla gelme feyza

burada o mesaj shot
Hala görünmüyor ama anladım sanırım.
Blokladığım bir üye var, sanırım o yazıyor o yüzden bende onun mesajları ve ondan yaptığınız alıntılar görünmüyor.

O zaman ben kaçayım dizi izleyeyim bari.
Şu herkesin önüne gelenle seviştiği, ahlaksız, şer yuvası Amerikan dizilerinden biri.
Babam sorarsa Samanyolu'nda ibretlik dizi izliyor dersiniz.

Oyle demeyin 2 kisi "toplumu" temsil edebiliyor ise
gayet "iki kisi arasinda yasanan" ozel duygular da toplum kurali olarak degerlendirilebilir,

O toplum denilen bizim anladigmiz bicimiyle olan bir kavram degil,
ve bu gidisle hic anlayamayacagiz...

zaten literaturdekinin pratige gecmis halini dahi anlayamiyorken ben kk.dakini hic anlayamam...

blokladığın üyeymiş. oda yazdı çünkü.

Sadakat bir toplum kuralı mıdır?
Eğer öyleyse o zaman sevgi, aşk, doğruluk, dürüstlük, korku, isyan vb de birer toplum kuralıdır. Mantıklı mı sizce?
sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle

kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..

Kendimizden bile %100 emin olamıyoruz ki? Ama karşımızdakini tartmak için sadece sözleri yerine genel davranışlarıyla bu oranı yükseltebiliriz, sadece fiziğim için mi benle beraber sorusuna cevap bulabilmem için, bana fiziğimle ilgili övgü yağdırması eksi puandır gözümde, başkalarının fiziğine olan tutumu, benim sessiz gözlemlerim, bu konu hakkındaki genel düşünceleri bana soruyu cevaplamamda yardımcı olur.

İki gündür tanıdığım birinin "benim için önemli olan ruh güzelliği" lafına da inanmam hemen. Sevgililerin ilk zamanların başıboş, kendini ve ötekini yüceltme istekleriyle "senin için ölürüm" gibi laflarına iki tarafın da inanmaması gerekir yani. Böyle bir lafın doğruluğu ancak hastalandığınızda ve acı çektiğinizde ölçülür. "Sana kıyamam." lafı da başkalarına olan şiddete yönelik tutumuyla değer kazanır, yoksa boş bir laftır sadece. Benim saçımın teline zarar vermeyen erkek başkalarıyla anında kafa göz girişebiliyorsa ben bitiririm.

Demek ki, istediğinde şiddet uygulayabiliyor, demek ki karşısındakinin insan olduğunu unutuyor, ben de insanım, yanında işim yok derim, şimdiye kadar böyle düşündüğüm için de pişman olmadım. Zamanında sevgilim bana tokat attı diye övünenlerin son hallerinde de, yanlarında ben vardım. Tokat atılırken biraz daha düşün bu insanla geleceğini dediğimde sevgilerini kıskanmakla suçlandım. Hayat bu herkes kendi seçimlerini yaşıyor, hakediyorlar kafasında asla değilim, insan hata yapar ama görmezden gelerek, dinlemeyerek, düşünmeyerek hata yapanlara o kadar merhametli olamıyorum.

sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle

Yahu toplum kuralı nedir ya kural dediğiniz şey yasalaşmışsa kuraldır.Onun dışındakiler toplum ''baskı''sı oluyor benim bildiğim kadarıyla.

of feyza kaç sayfa önce gidiyorum demiştin.halen burdasın

Bişey söyleyecem hakarete girecek şimdi. Halbuki değil ama yine de susayım ben.
Kadın hala evlilik öncesi yaşayan sonrasında da yaşar diyor. Sen aklıma mukayyet ol.

vallahi billahi helal olsun feyza ya bu konuda takdira şayan...gerçekten kutluyorum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…