- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Arkadaslar Siz istediğiniz kişi ile sevisevilirsiniz......Evlilik öncesi veya Evlilik sonrası da nasıl isterseniz....Zevk alıyorsa bir adam Evli iken de başka kişilerle günü birlik seks yapabilir, mantığı türedi Bu Hedonizm akımından dolayi....Ayrıca Evlilik öncesi cinselliğe karşı olmayan biri evlilik sonrası cinselliğe de karşı olmayabilir....Çünkü önemli olan sevgi ise zaten seni seviyor, Diğer kız ile sadece anlık cinsel durtuleirni tatmin için beraber olmus....herhangi duygusal bir bağı yok diyen insanlar da tureyebilir ilerde...
Sadakat bir toplum kuralı mıdır?toplum kurallarına göre yaşamıyoruz cümleleri dikkatimi çekti de ona binayen yazdım :)
sadakatla cinsellik aynı kefedemi
Bu ne alaka dostum?
sadece bu olay değil ki bir çok olay var
mesela benim evim dağınık olduğunda gelen misafir kimi suçluyor beni herkes beni suçluyor toplum kurallarına uymadığını iddia eden de ama temizlik insana hastır kadına değil , şu adam da bir evi temizleyememiş toplayamamış diyen bir babayiğitle karşılaşmadım henüz , toplumun kurallarına uyuyoruz siz isteseniz de istemeseniz de
Sana göre sadakat belki yeni bir nesil için birini sevdikten sonra, başka bir kadınla sırf cinsel birliktelik yaşamak, sadakatsizlik tanımı içine girmeyecek....Çünkü biri de çıkıp soyle diyebilir beni sevdikten sonra başka biriyle sadece cinsellik için beraber olması beni ilgilendirmez......Çünkü benden önce kimle cinsellik yasamissa yaşasın beni ilgilendirmez diye başlayan mevzular günün birinde buna da gelebilir.....Nasıl ki şimdi millet ikiye ayrılmış evlilik öncesi ne yaptığını onemaeyenwlr ile onemsemeyenler diye....Var böyle bir mevzu var zaten...ACİK EVLİLİK diye asrstirma yapın göreceksiniz.....Böyle fikirler yavaş yavaş yerleşir bi kereden olmaz....Nasıl ki eskiden bekaret cok büyük bir tabuydu, şimdi eskisi kadar degil, aynen oylesadakatla cinsellik aynı kefedemi
Sana göre sadakat belki yeni bir nesil için birini sevdikten sonra, başka bir kadınla sırf cinsel birliktelik yaşamak, sadakatsizlik tanımı içine girmeyecek....Çünkü biri de çıkıp soyle diyebilir beni sevdikten sonra başka biriyle sadece cinsellik için beraber olması beni ilgilendirmez......Çünkü benden önce kimle cinsellik yasamissa yaşasın beni ilgilendirmez diye başlayan mevzular günün birinde buna da gelebilir.....Nasıl ki şimdi millet ikiye ayrılmış evlilik öncesi ne yaptığını onemaeyenwlr ile onemsemeyenler diye....Var böyle bir mevzu var zaten...ACİK EVLİLİK diye asrstirma yapın göreceksiniz.....Böyle fikirler yavaş yavaş yerleşir bi kereden olmaz....Nasıl ki eskiden bekaret cok büyük bir tabuydu, şimdi eskisi kadar degil, aynen oyle
yahu bende böyle yapıyorum demiyorum zatenBu kural değil.Bu saçmalık.Ben bu tip saçmalıkları aştığımı düşünüyorum siz aşmadıysanız sizin bileceğiniz iş.
Bir eve gidip de ''kadına bak ne pis'' dediğimi hatırlamıyorum açıkçası gittiğim insanları yargılamam yadırgamam ben.Suçlanacak bir durum da yok zaten ortada.
Kendimize göre yaşayalım artık sırf aynı memlekette doğduğumuz için tanımadığımız insanlara göre değil.Hayata 1 kere geldim ben sokaktaki amcanın düşündüğü çok da umurumda değil artık.
bana ütopyalarla gelme feyzaSana göre sadakat belki yeni bir nesil için birini sevdikten sonra, başka bir kadınla sırf cinsel birliktelik yaşamak, sadakatsizlik tanımı içine girmeyecek....Çünkü biri de çıkıp soyle diyebilir beni sevdikten sonra başka biriyle sadece cinsellik için beraber olması beni ilgilendirmez......Çünkü benden önce kimle cinsellik yasamissa yaşasın beni ilgilendirmez diye başlayan mevzular günün birinde buna da gelebilir.....Nasıl ki şimdi millet ikiye ayrılmış evlilik öncesi ne yaptığını onemaeyenwlr ile onemsemeyenler diye....Var böyle bir mevzu var zaten...ACİK EVLİLİK diye asrstirma yapın göreceksiniz.....Böyle fikirler yavaş yavaş yerleşir bi kereden olmaz....Nasıl ki eskiden bekaret cok büyük bir tabuydu, şimdi eskisi kadar degil, aynen oyle
Hala görünmüyor ama anladım sanırım.burada o mesaj shot
blokladığın üyeymiş. oda yazdı çünkü.Hala görünmüyor ama anladım sanırım.
Blokladığım bir üye var, sanırım o yazıyor o yüzden bende onun mesajları ve ondan yaptığınız alıntılar görünmüyor.
O zaman ben kaçayım dizi izleyeyim bari.
Şu herkesin önüne gelenle seviştiği, ahlaksız, şer yuvası Amerikan dizilerinden biri.
Babam sorarsa Samanyolu'nda ibretlik dizi izliyor dersiniz.
sadakat toplum kuralı değildirSadakat bir toplum kuralı mıdır?
Eğer öyleyse o zaman sevgi, aşk, doğruluk, dürüstlük, korku, isyan vb de birer toplum kuralıdır. Mantıklı mı sizce?
kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..
Yo değildir kural falan, kişiye ve duruma göre değişir.sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
Arkadas demiş ki ben Cinsellikten zevk alan bir nesilin yetismeisni istiyorum demiş.....Ben de ona cevaben dedim ki, cinsellikten zevk sadece evlilik öncesi alınmaz, evlenip te alınabilir......
Zaten Yeni nesil maalsef HAZ ve HİZ in peisne takılmış....Hedonistik bir nesil yetişiyor....
Bişey söyleyecem hakarete girecek şimdi. Halbuki değil ama yine de susayım ben.
Kadın hala evlilik öncesi yaşayan sonrasında da yaşar diyor. Sen aklıma mukayyet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?