hiç öpüşmemiş erkek

Benim şahsıma yorum yaptığınızı söylemedim zaten. Parlamak derken??? Sinirli ya da hakaretvari bir şey yazdığımı sanmıyorum. Son cümleniz ilgimi çekti ve rahatsız etti o yüzden sizi alıntılayarak sizin üzerinizden ortaya yorum yaptım. Tamamı size yapılan bir yorum değildi o yüzden sizin söyledikleriniz dışında şeyler de yazdım haliyle. Anlayabileceğinizi ummuştum.

Bal arısı gibi gezmekle sevdiğin insanla ya da insanlarla bir şeyler yaşamak ayrıdır. Her insanı aynı kefeye koymak anlamsız. Ha siz istemezsiniz buna bizim söyleyebileceğimiz hiç bir şey olamaz tabiki. Ama burda onlarca konu okuduk erken boşalma yüzünden, birlikte olamama yüzünden ayrılığın eşiğine gelen çiftleri anlatan. Onlarca konu okuduk nasıl orgazm olabileceğini soran.
Şu an sizin için önemli değil belki ama evliliğin temeli olan bu konunun bir kriter olmaması da bana tuhaf geliyor doğrusu. Hayata bakış açıları farklı olabiliyor demek ki insanların. Ben bunun farkındayım ve kabul edebiliyorum, kimseye görüşümü kabul ettirmeye çalışmıyor kimseyi temiz kirli diye yaftalamıyorum. Keşke herkes ucundan azıcık da olsa başarabilse bunu.

Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....

Ha birde kirlilik temizlik insanların anlayışına ve hayat tarzına göre degisiklik arz eden bir kavramdır...Kimine göre bakire kız temizdir...Kimine göre 20 den fazla sayıda ilişkiye girmisse kirlidir, kimine göre 50 den fazla ise, kimisi için ise 5 yıldan fazla sure yasamissa kirlidir....Kirlilik gorecelidir....herkese değişir....Ama su var ki hiçkimse hala bakire ve kimseyle opusmemis birine kirli diyemez....Bu ayri tabi....Allah herkesin gönlüne göre versin....Hiç opusmemis kızlar olduğu gibi hiç opusmemis erkekler de var merak etmeyin...

Kimilerine göre de kirlilik kavramı seksle ilgili değildir..Tartışmalar hep burdan çıkıyor zaten. Daha önce ilişkide bulunmuş bir kişinin bakire birine 'sen evlenince vajinusmus olacaksın.' demesiyle bakire olanların olmayanlara kirli demesi aynı derecede saçma.Kime göre,neye göre yani?

Bi insan niye tecrubesiz erkek ister ki yaa. Sen zaten bilmiyosun hic bisi karsindaki biraz biseyler bilsin ki yonlendirsin iliskiyi. Bu yasa kadar opusmemis erkek, buyuk ihtimalle kizlarla iliski kuramayan, cekingen, pasif biridir. Yani benim erkekte hic sevmedigim ozellikler. Bence cok sacma.

Cinsellik bana gore hayattaki en buyuk zevk.ben yanimda utanan sikilan ne yapacagini bilemeyen bi adam istemem.bu konuda cahil olsun istemiyorum.hatta bakire tecrubesiz bi kiz isteyen erkekleri de anlamiyorum.ve sizide tabiki.

Ama saygi duyuyorum.hic opusmemis bi erkek bulmak zor ama mutlaka vardir.tek kriteriniz buysa bulunabilir.ama baska kriterlerinizde varsa cok daha zor.

İlişkiye girmiş bir kız eger " namus, bacak arasında degil, beyindedir" d
Herkes in tercih ozgurlugu var, arkadas belki öyle birini istiyor...Hem öyle olan biri sırf pasifliginden, cekingenliginden dolayı degil , belki inançlarından ve fikir yapısından dolayı kimseyle beraber olmamıştır..Ayrıca günümüzde o kadar tv var internet var herkes herşeyi biliyor zaten...Ayrıca bilmese ne olacak ki,beraberce öğrenirler :)))) sizin tercihinize de saygı duyuyorum ,siz de başka tarz bir erkek istiyorsunuzdur belki de , bilemem..ama arkadaşın bu tercihine de saygı duymalıyız bence

Hiç iliskiye girmemiş eş isteyen erkek veya kadınların bu istekleri altında psikolojik nedenler yatıyor, olay sadece "iliskiye girmemiş eş istiyorum" mantığında degil...Olayın mantığı şu , bir kişi eger önceki hayatında ilişkiye girmisse demek ki bu kişi bazı durumlarda duygularına yenik düşüyor, Karşı cinse karşı zaafı var ve bu zaafına yenik düşebiliyor...Çünkü bu kişi zamanında sehvetine yenik düşmüş ki, ilişkiye girmiş.....Eş, şoyle düşünüyor, bu kişi geçmişinde nefsine yenik düşmüş, belki simidi de yenik düşecek...Bir nevi sabıkalı gibi oluyor....Alkollü bir ortama , biri hayatında hiç alkol almamış, diğeri ise hayatında zaman zaman alkol almış birini gönderdiğimizde, hangisinin alkol almama ihtimali daha yuksetir, elbette 1.kişi....olayın altındaki psikolojik faktör bu...geçmişte nefsine yenik düşen şimdi de düşebilir..geçmişte yapmış olan yine yapabilir korkusu....

Ben saygi duyuyorum zaten sadece bana gore sacma dedim yoksa isteyemez hakki yok demedim ki

Konu sahibi misal sevgilin oldu 2yildir sevgilisiniz opusur musunuz? Cunku bu dusuncedeysen asla ama asla evlenmeden opusmemen gerekiyo.

Ayrica bunu anlamanin bi'yolu yok cunku opusmek icten gelen bi'sey. İlk kez opusen berbat opusecek diye bi'sey yok.

Ayrica icimde kalmasin sirf kimseyle opusmemis diye "temiz" vb kelimeleri kullanabilen arkadaslar sizin de iciniz pis diyebiliriz bence zira cuk oturdu.
Konu sahibi ustune alinma ancak senin gibi soyleyen ne kadar arkadasim varsa
sevgiliyi buldu mu kendini asti demek ki
her seyin fazlasi zarar. He bi'de istemedigin ot burnunun dibinde biter hesabi bi'durum var.

Genelde 20-23 yaslarina kadar hic sevgilisi olmayan kizlarin ilk sevgilisi hep vasat oluyo. Bu niye boyle bilmiyorum ama gerek okul gerek yurt gozlemlerimin sonucu hep boyleydi.

ay canım ben de aynıyım ama inan kiiii bulmak çok zor Allah hakkımızda hayırlısını versin...inşallah gönlüne göre birisini bulursun seni çok iyi anlıyorum..

Hiç iliskiye girmemiş eş isteyen erkek veya kadınların bu istekleri altında psikolojik nedenler yatıyor, olay sadece "iliskiye girmemiş eş istiyorum" mantığında degil...Olayın mantığı şu , bir kişi eger önceki hayatında ilişkiye girmisse demek ki bu kişi bazı durumlarda duygularına yenik düşüyor, Karşı cinse karşı zaafı var ve bu zaafına yenik düşebiliyor...Çünkü bu kişi zamanında sehvetine yenik düşmüş ki, ilişkiye girmiş.....Eş, şoyle düşünüyor, bu kişi geçmişinde nefsine yenik düşmüş, belki simidi de yenik düşecek...Bir nevi sabıkalı gibi oluyor....Alkollü bir ortama , biri hayatında hiç alkol almamış, diğeri ise hayatında zaman zaman alkol almış birini gönderdiğimizde, hangisinin alkol almama ihtimali daha yuksetir, elbette 1.kişi....olayın altındaki psikolojik faktör bu...geçmişte nefsine yenik düşen şimdi de düşebilir..geçmişte yapmış olan yine yapabilir korkusu....

ondan ziyade ben benim için özel bir insana kendimi saklamışım
karşımdaki de aynısını yapsın diye umuyor bekliyorum konu sahibiyle aynı şekilde..

ben seven asik olan bi adam icin iliskiye girdi diye zaafina yenik dusmus demem.ayni sey bi kadin icinde gecerli.

Bence de bilincalti soyle isliyo; benden baskasina dokunmus, ben bunu unutamam, baskasini iliskiye girecek kadar sevmis, ya ilk gecemizde kiyaslama yaparsa vs vs.

Bence tamamen kiskanclik. (dini boyut haric)

Ayrıca opusmemeyi bilmemek o kadar büyük bi sorun degil ki, Opusmeyi bilmiyorsa bile evlendigi zaman birkaç kez opuse opuse öğrenir :)))) ıngilizce eğitimi degil ki bu iki yilda anca öğrensin.....Opusmeyi bilmemeyi cok büyük sorunmus gibi gösteriyorsunuz da.....bilmesin ne olacak ki birkaç denemeden sonra adam öpücük ustasi olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…