- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Benim pişmanlığım,yapmadığım şeyler üzerine kurulu.Olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma tarzımdan hmmmm anlıyorum üzücüSorma tarzınız dan olabilir mi acaba katkı olduğunu düşündünüz
Sanane
Oldu tabiki. Asla konuşmam dediğim kişilerle konuştum. Sonuç = pişmanlık.Merhaba
Şimdiye kadar asla yapmam dediğiniz fakat yaptığınız sonrasında pişman olduğunuz bir konu oldu mu? Varsa nedir?
Yaşamamak daha iyi bazenBenim pişmanlığım,yapmadığım şeyler üzerine kurulu.Olur mu?
Okul ödevi mi bu nedir? Nasıl bir konu bu?Merhaba
Şimdiye kadar asla yapmam dediğiniz fakat yaptığınız sonrasında pişman olduğunuz bir konu oldu mu? Varsa nedir?
Sevgilimle haftada bir gün görüşebiliyoruz işi çok yoğun sürekli mesai kalıyor buluştuğumuzda da cinsellik yaşamak istiyor ve her seferinde daha ileriye gitmek istiyor. Bende evlenmeden yaşamak istemiyorum çok fazla bişey. Arada farklı şeyler yapmak istiyorum mesela film izlemek VS. Birlikte başka şekilde de vakit geçirebiliriz. Bi türlü anlamıyor hep aynı şey ne zaman bir araya gelsek aklı cinsellikte. Bugün sen insanı cinsellikten soğutursun dedi artık sabrım kalmadı dedi. Çok üstüme geliyor çok bunaldım artık. Napsam bilmiyorum.
.
Merhaba benim sorunum şu ilişkilerimde evliliğe gidememek hayatımda çok insan olmadı olanlarla da evliliğe gidemedik başta çok seviyorlar ilgililer sonra Bi uzaklaşma kendini geri çekmeler görücü usulü de tanıştırıldım hiç etkilenmedim kendi tanıştıklarımda hep sorunlu kişiler çıktı hep bişeylere takıldılar birisi vardı aile yapısı farklıydı diğeri ailesini dinledi şimdiki erkek arkadaşımda cinsellik düşkünü çok moralim bozuk psikoloğa gidiyordum maddi imkanlardan bıraktım neden böyle oluyor hiç mi düzgün biri yok
Biraz borçları var o nedenle biraz zaman lazım o ilk baştan beri düşünüyor ama evlenene kadar cinsellik yaşamak istiyor ama ben evlenmeden istemiyorum son zamanlarda bu nedenle tartışıyoruz hep beni suçluyor geri kafalı dedi çok üzüldüm
Merhaba erkek arkadaşım cinsellik konusunda biraz düşkün her seferinde daha ileriye gitmek istiyor ama ben istemediğimi söylüyorum ona göre normalmiş iki senelik bir ilişkide neyse yine bir gün bu nedenle canım sıkkın erkek arkadaşımla görüştükten sonra yakın arkadaş sandığım kızı aradım durumu anlattım normalde anlatmam doldum biraz o gün arkadaşımda aman boşver ver gitsin dedi bana nasıl salak gibi hissettim anlatamam beni anlamadıysa arkadaş diyemem artık ona aklıma geliyor sinirlerim alt üst oluyor üstelik şakası bile kötü rencide eden bir söz sizce böyle arkadaş olur mu
Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Merhaba
Merhaba
Sevgilisiyle pişman olduğu bişey yaşayan var mı?
Neden yaptın biraz anlatsana. Yaparken zevkli miydi yoksa can sıkıcı mıydıEvet yaptım, sonra gene yaptım sonra gene.
Hayat boyle geciyor. Bir iyiki, bir pişmanlık.
Tepki verilmesinin nedeni hep böyle iki üç konu açıp sonra özel sorular sorması. Aynı anda hem sevgilinizle yaptığınız pişman olduğunuz bir şey oldu mu? Pişman olduğunuz yaptığınız bir şey oldu mu diye iki konu açmış ve hiçbir şey açıklamamış biri. Mesajlarına bakın, yorum yazanlara da kaba saba, önceki konuları da sevgilim sürekli cinsellik istiyor, ne kadar yakınlaşılmalı, ne kadar ileriye gidersiniz vs.Ne kadar tepki vermişler ya yorumlarda.
Burası bir forum sitesi.
Konu sahibi herkesin olmuştur.