• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sebebi yokken hamile kalamayan var mı?

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
öncelikle merhaba
Rahim filmi çektirdiniz mi. Eğer cektirmediyseniz doktorla görüşerek cektirebilirsiniz. Bana da muayene de hiç bir sorun olmadığı herşeyin yolunda olduğu söylenmişti. Ama tup bebek servisine başvurdum ve bir-çok ileri tetkik ve tahlil ile rahim filmi çekildim. Tüplerimde sorun cıktı. Tuplerde sorun varsa normal yolla gebelik zor ve tüplerim durumu ultrason ya da vaginal muayene de görülemiyor. Paylaşmak istedim belki bir faydası olur diye. Allah gönlünüze göre versin.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Beeeen
Yaptırmadıgım test kalmadı sorun yok. 2 yık sabıtla normal olmasını beklemedım malum hersey yolunda. Fılmler hormon testlerı esımın spermıyogrqmları.. genetık testler, pıhtılasma, sperm dna hasar vs vs
Sobrası ıkı yıl tup bebek denedım 3 deneme 3 düşük .. 4. Tedavıdeyım suan. Beklıyorum sonucu.. tavsıyem tedavıye tum tetkıklerle baslamanız

Konu 2010 nun konusu ,konu sahibinin 3 çocuğu olmuştur
26-gif.1318274

Merhaba arkadaslar, bende 3 aydir korunmuyorum cok sükür bir sorunumuz yok.. bu ay sogan suyu kürüne basladim ve ovulation cubuklari kullaniyorum. reglime 5 gün kala incir kürü yapacagim. insallah ALLAH herkese nasip eder.boshayallersmile
Merhaba canım bende suan aynı sorunu yaşıyorum soğan kürünü denemek istiyorum faydasini gordunmu acaba

F
canım bu konuyu ben açmıstım..ama bugün test yaptım 12 günüm geçmişti.ve sonunda o iki çizgiyi gördüm hamileyim.ama halen inanamıyorum..2 yıl aradan sonra alışmak zor geliyor...bence sizde sabredin yüce allah ne zaman vereceğini biliyor...buna inanın..darısı isteyen herkesin başına....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bu konuyu ben açmıstım..ama bugün test yaptım 12 günüm geçmişti.ve sonunda o iki çizgiyi gördüm hamileyim.ama halen inanamıyorum..2 yıl aradan sonra alışmak zor geliyor...bence sizde sabredin yüce allah ne zaman vereceğini biliyor...buna inanın..darısı isteyen herkesin başına....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım sogan kuru kullandinizmu

Merhaba arkadaşlar bn 9aydir evliyim hiç korunmamamiza rağmen hamile kalamiyorum bayabi doktora gittik bişey yok diyor onlara sebebini soruyorum bişey yok diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ne yapmaliyim

Iyk bir tup bebek profesörüne git seni muayene etsin.. Onlar sebebini şak diye biliyor

Back
X