öncelikle merhaba:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Rahim filmi çektirdiniz mi. Eğer cektirmediyseniz doktorla görüşerek cektirebilirsiniz. Bana da muayene de hiç bir sorun olmadığı herşeyin yolunda olduğu söylenmişti. Ama tup bebek servisine başvurdum ve bir-çok ileri tetkik ve tahlil ile rahim filmi çekildim. Tüplerimde sorun cıktı. Tuplerde sorun varsa normal yolla gebelik zor ve tüplerim durumu ultrason ya da vaginal muayene de görülemiyor. Paylaşmak istedim belki bir faydası olur diye. Allah gönlünüze göre versin.