• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sebebi yokken hamile kalamayan var mı?

filiz0022

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
166
5
118
38
Hatay
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım ben de 6 yıllık evliyim, 5 yıla yakın korunduk, 1 yıldır deniyoruz bebek yapmayı, 1 kez oldu ancak o da düşük oldu, dr. clomen verdi bana da 3 ay kullandım yine olmuyor, bir kez olduğuna göre sorun yok diyor dr. benim de kafam çok karışık,özellikle bu ay çok umutluydum ama yine olmadı:(

Evet.. Bizim icinde sebepsiz diyorlar.. iki ay sonra 2 yil olacak.. Olmuyor.. Hersey normal ama olmuyor iste.. Dr. lara gore birsey yok... Ama gelde kafayi takmadan o gunun gelip catmasni bekle.. Umit etmekten baska, duadan baska caremiz yok.. Selamlar..

evet doktordan sonra bazı seyler kısmet..eğer varsa kısmetimizde olur..artık tanrıya kalmıs...ama artık her adet oldugumda aynı üzüntüyü yasamaktan bıktım..ne yapalım denemeye devam..ama sebebsiz olduguna göre belki hiç beklemediğimiz biranda oluverir...:2::2::2:

Merhaba arkadaslar, bende 3 aydir korunmuyorum cok sükür bir sorunumuz yok.. bu ay sogan suyu kürüne basladim ve ovulation cubuklari kullaniyorum. reglime 5 gün kala incir kürü yapacagim. insallah ALLAH herkese nasip eder.boshayallersmile

Merhaba canim daha once yazmistim sana.. Dun hamile oldugumu ogrendim.. :CüvCüv: :nazar:Umut olsun diye yaziyorum.. 2 sene surdu ama.. Sukur oldu... Umarim sende hamile kalirsin en kisa zamanda.. Sevgiler

Merhaba canim daha once yazmistim sana.. Dun hamile oldugumu ogrendim.. :CüvCüv: :nazar:Umut olsun diye yaziyorum.. 2 sene surdu ama.. Sukur oldu... Umarim sende hamile kalirsin en kisa zamanda.. Sevgiler

rabbm saglıklan kucagına almyıda nasp etsın ınşşşşşşşşşşş

Umutx Allah kucağına almayı nasip etsin... Nasıl hamile kaldın, onu da yazarsan bizim de ümidimiz olursun belki...:CüvCüv:

ayy canım cok sevindim....eee darısı kucagına almaya artık...umarım bende bu sevinci yasar ve burda sizinle paylasırım..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende 2 yıllık evliyim ve ilk evlendigimde intahap sorunu yasadım ondan gitmiştim sonra bebek istediğimi syledim doktoruma ve 2 yıl boyunca bana hiç birşeyin yok olur dedi yumurtam gelişiyodu çatlıyodu en sonunda yoksa neden olmuyor diye sitem edince rahim flmi istedi yeni çekildim ve bi çok şeyim oldugunu ögrendim sende bir rahim filmi çekil eger onda bi sorun çıkmazsa yine beklersin benden tavsiye geçiktirmeden...:çok üzgünüm:

slmm
bende evliliğimin 45. gününden itibaren 1 sene hastaneye taşındım dr kızıyordu artık gelme diye sebepsiz diyoduu bana da 2 defa klomen verdilerr kullandım ama olmadıı
daha sonra yaptırmadığımız tek şey vardıı hsg rahim filmii 5 nisanda çektirdim filmi haziranın başında şükürler olsunn hamile olduğumu öğrendimm
benimde tam 2 senenin ardından olduu bende senin gibii sabırsızzdım neden olmuyo diyee hep kafam da dolaşıyoduu tam umut bitmişkenn olduu
adet bekliyodum dört gözle tedaviye başlıcaktıkk o ay olmuş
darısı bütün isteyen herkese inşalahh

bende 2 yıllık evliyim ve ilk evlendigimde intahap sorunu yasadım ondan gitmiştim sonra bebek istediğimi syledim doktoruma ve 2 yıl boyunca bana hiç birşeyin yok olur dedi yumurtam gelişiyodu çatlıyodu en sonunda yoksa neden olmuyor diye sitem edince rahim flmi istedi yeni çekildim ve bi çok şeyim oldugunu ögrendim sende bir rahim filmi çekil eger onda bi sorun çıkmazsa yine beklersin benden tavsiye geçiktirmeden...:çok üzgünüm:

evett ha bu arada bernim sorun tüplerimdeymişti tıkalıymıştıı 5 dakika arayla 2 defa çektilerr
bu arada rahim filmi çekilince hamile kalma şansın daha da artıyo diye biliyorum

aslında haklısın...ama ben evliliğimin 2.yılı dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum...senağlamasenağlama

bende sebepsiz infertiliteyle ugraşanlardanım..5 kez ilaçlı takibim ve olumsuz 1 aşılamam var ve şuan 2. aşılama sonucunu bekliyorum 25-26 aydır olmuyo benimde..sebepsiz diye bişey yok aslında bişeyler yolunda gitmiyor ama ne tıp bunu bilmiyo ve sebepsiz diyo...

arkadaşlar bende konuyu görünce kendi hayatımla ilgili tecrübelerimi yazmak istedim.ben 11 yıllık eviliyim.evlendiğimizden beri hiç korunmadık,korunmamamızın sebebi hemen bebek istemi değil,önemsemedik diyelim.ben okuyordum ve atanma dönemleri,eşimin askerliği falan derken tam 4 yıl geçti ve tık yok.4 yıldan sonra artık bir gidelim dedik doktara neden olmuyor diye.
her türlü tetkik yapıldı banada eşimede ama hiç bir sebep bulunamadı,yani herşey dört dörtlük gözüküyordu.
o dönemlerde bunu çok önemsemedik çünkü o zamanda bebek istemiyorduk fakat daha sonra 2 yıl sonra aetık bebek istediğimizi fark ettik ve tüp bebek denemesi için ankaraya bir arkadaşın tavsiyesiyle geldik.o anda gene bütün tetkikler yapıldı ve malesef hem bende hemde eşimde sorunlar çıktı.
tecrübelerimi şunun için yazdım,en son mesaj yazan arkadaşımız haklı aslında sebepsiz diye bir şey yok ama şu andaki tıp imkanlarını bunu göremiyor demekki ve daha sonra sorun büyüyor.
ama umarım sizler benim uğraştığım gibi uğraşmazsınız.
ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm ama malesef sonuç sıfır.
İnşallah sizler hemen kavuşursunuz bebeklerinize.birde son söyleyeceğim üzerine gidin öyle hiç bir sebep yok denilmesiyle yetinmeyin ne gerekiyorsa hemen yaptırın,eğer 1 yıldır düzenli ilişkiden sonra bebek olmamışsa hemen tedaviye girin.
benim söyleceklerim bunlar.keşke bende bu kadar beklemeseydim daha önce tadaviye girseydim diyorum ama neyse herşey neticede nasip kısmet hayırlısı.
Allah herkesin istediğini hayırlısıylan versin İnşallah.

aslında haklısın...ama ben evliliğimin 2.yılı dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum...senağlamasenağlama

benim hsg yani rahim filmimde sol rahme giden kanal tıkalı sğadaki yumurtalık ise yapışık çıktı daha önce anlamış olsaydı doktorum keşke..tedavisini olmadıgını söyledi bide bana daha erken başlardım çare aramaya en azından geç kalmazdım..ayrıca rahim flmini abartanlara gülüyorum sadece ben narkozla oldum kesinlikle agrı filan olmuyor çok rahat bir işlem.biz eşimle yemeğe gittik ordan luna parka eglendik..yani o eglendi ben çok üzgündüm..sen bilirsin canım ne zamn gitmek istiyosan ozamn gidersin tabiiki belkide seninkide çok küçük birşeydir ...halledilir çabucak anne opuyorumnanaktanolursun

evett ha bu arada bernim sorun tüplerimdeymişti tıkalıymıştıı 5 dakika arayla 2 defa çektilerr
bu arada rahim filmi çekilince hamile kalma şansın daha da artıyo diye biliyorum

evet öyleymiş canım ama eger tıkanıklıklar hafifse açılma olasılıgı yüksek benim baya fenaymış..alınabilir bile belki herşey yaptıracagım laporoskopiden sonra belli olucak rabbim kimseye evlet hasreti yaşatmasın zor..2sidemi tıkalıymış canım tüplerinin?

benim hsg yani rahim filmimde sol rahme giden kanal tıkalı sğadaki yumurtalık ise yapışık çıktı daha önce anlamış olsaydı doktorum keşke..tedavisini olmadıgını söyledi bide bana daha erken başlardım çare aramaya en azından geç kalmazdım..ayrıca rahim flmini abartanlara gülüyorum sadece ben narkozla oldum kesinlikle agrı filan olmuyor çok rahat bir işlem.biz eşimle yemeğe gittik ordan luna parka eglendik..yani o eglendi ben çok üzgündüm..sen bilirsin canım ne zamn gitmek istiyosan ozamn gidersin tabiiki belkide seninkide çok küçük birşeydir ...halledilir çabucak anne opuyorumnanaktanolursun

ya simdi kortum ben...sıradan bildiğimi film değil mi? yani narkozla olmak zorunda mı...veya acı oluyor mu...hıı buarada uzun süren bir işlem mi? yani tüptıkanıklıgı falan varsa rahim filmi cekildi mi geciyor mu? galiba cok soru sordum ama hani bir bilgim olursa iyi olur...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Arkadaşlar merhaba,
ben de dört yıllık evlıyım eşimde de bende de bi sorun yok gorunuyor. bende rahim filmi istendi. doktorum yuksek bı fıyat söyledıgı ıcın yaptıramıyorm su anda izmirde bıldıgınız bır yer var mı normal fıyata yapan doktorum bana 500,00 tl dedı de :(

çok istemiş güzelim ya filim için araştır brnce biraz daha ben özel bi hastanede yaptırdım narkozlu ama sigortam var 200 ytlye çekildim.

Back
X