Hiç sevilmeme duygusuyla baş etme

Yaşantınız nasıl, sadece iş ev arasıysa bulmanız zor.
Arkadaşlarınızla iş dışında görüşüyor musunuz, başka ortamlara girin. Birisi bir etkinlik düzenlediğinde canınız istemese bile reddetmeyip gidin, turlara katılın arkadaşlarınızla konuşurken aşk konusu açıldığında ahh yok ki kimse deyip aşk aramaya hazır olduğunuzu belli edin, valla eşimle bizi arkadaşlarımız tanıştırdı ki çok fazladır arkadaşının arkadaşıyla tanışıp sevgili olan.

Evet ayni kisi kafede yandaki masada oturuyor olsa konusmaya cekiniyorlar ama online resmini gorunce iletisime geciyorlar. Disarda sokakta kimse birbirini umursamiyor havalarinda

Ben de aynı durumdayım hiç sevilmedim, küçük bir ilçede yaşıyorum görev nedeniyle ve çevremdeki çoğu insan evli, yaşım 30 olduğu için artık bana da zor gelmeye başladı. 20li yaşlarda böyle düşünmüyordum

Benimde sonum daha kötü olacak diye korkuyorum 26 olcam hiç sevilmedim 30 da mı sevecekler hiç çiçek almadım hiç sevgililer günü kutlamadım hep izleyen tarafım bıktım artık kendimi çok değersiz hissediyorum ilçeye atandım ilçe kısmetimi kapattı diye istifa edesim var çok mutsuzum çok

İlçe beni mahvetti herkes evli erkek yok istifa edip İstanbul izmire yerleşip orda erkek arayasım var bi kere gerçekten sevilmek istiyorum ya

Benim çevrem hep atandı evlendi çok mutlu hepsi ben hariç
Canım bazen herkese oluyor,insanlar çekiniyor tanışmaya soğuk veya mesafelimisin bilmiyorum, hep güzellikler düşün beklediğime değecek biri hayatıma girecek de,bide inanırmısın uzun süre hayatında biri olmaz tam birine evet dersin,arka arkaya teklifler gelir İstanbul'da aynı o kadar tempoda hayatının aşkı yanında geçse farketmezsin inan, tabi kızlar gezdiği ve arkadaş ortamı edindiği için birileri ile tanışmak daha kolay

Ben mi istek atayım onzaman erkeklere her gün birilerini ekleyim o zaman devamlı
Ayy yok sakın siz istek atmayın o zaman daha çok cinsellik olarak yaklaşırlar ortak arkadaşlarınızdan bekar olanları bulun ancak öyle güvenilir birilerini bulabilirsiniz bir de kendinize bakıyor musunuz bakımlı mısınız?

İlçe beni mahvetti herkes evli erkek yok istifa edip İstanbul izmire yerleşip orda erkek arayasım var bi kere gerçekten sevilmek istiyorum ya
Tövbe Yarabbim ilk defa böyle bir şey duydum şuan hangi görev nedeniyle orada ikamet ediyorsunuz hiç arkadaş çevreniz yok mu illa ki çevrenizden çöpçatanlık yapacak olur.

çalıştığınız ortamda da mı birileri yok veya onların arkadaşları vs…
Gerçi geçen gün avukat arkadaşım aynen şunu söyledi bir buluşmadan sonra soğuyorum erkeklerin genelinin gözü parada olmuş. Daha ilk buluşmada evin kira mı araban senin mi diye soruyorlar.
belki senin kısmetini bulmana daha vardır ama şunu da eklemeden geçmeyeyim erkeklerin geneli de artık paralı kadın arar olmuş. Aşk sevda masalları pek kalmadı öyle, daha çok üzüleceğin yalan bir ilişkidense hiç olmaması daha iyidir zamanı vardır belki de

Bu söylediğinize gerçekten çok hak veriyorum. Artık kadından çok erkekler paralı insanla evlenme derdine düştü. Ekonomik düzen eskisi gibi değil. Bu devirde dürüst seven insan çok zor herkes para derdine düşmüş zor zaman

Evet güzel bakımlı olduğum söylenir saç rengimide değişiyorum yeni 3 kilo fazlam var onuda vercem bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…