Hiç sevilmeme duygusuyla baş etme

Tövbe Yarabbim ilk defa böyle bir şey duydum şuan hangi görev nedeniyle orada ikamet ediyorsunuz hiç arkadaş çevreniz yok mu illa ki çevrenizden çöpçatanlık yapacak olur.
Hemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur

Hemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur
Mesela ben size örnek vereyim eşimle bekar iken evlerimiz çok yakın olmasına rağmen ben onu hiç görmedim ama o beni görmüş beni buldu yani nasip ise yakınınızda bile olsa görmezsiniz

önceden nasıl bir yerde yaşıyordun okulda vs kimse yok muydhh

İstanbul gibi büyük bir şehire tayin şansınız yok mu? Tayin isteyin bari. Sosyal medyada meslek gruplarına katılın ve aktif olun böylece dikkat çekersiniz belki.

Zamanı benden başka herkese nasıl geliyor küçük değilim 26 olcam işim var hazırım artık hastanede herkes evli kimse yok görüşeceğim

Baska ilişkileri kıskanıyorum değilde imreniyorum desen daha güzel olur.Malum kelimelerin kendi gücü var.Hem memursun hem güzelsin niye yalnız kaldın diyenleri boşver.İsin sırrı her ilişkisi olan çok iyi adamlami birlikte beklenti ile ilgili bu.Erkek olsun nefes alsın yeter sinek gibi başımda kocam olsun kufretsede olur diyenler var böylece yalnız değiller sözde işte .Sen kendine dön bak bence düşünmeyi bırak Olacaksa olacak.Bunu bu kadar odak noktası yaparsan yontulmamış birine denk gelip zorda olsa bunu buldum deyip zarara uğrasan nolacak.Buda var yalnızlığı mumla aramakda var yolun sonunda.

Yontulmamışa bile razıyım artık yalnız olmaktan bıktım

Allah iyiliğinizi verdim ne güldüm yorumunuza.Tez zamanda bulun birini inşallah daha ne diyim ben

Okulda sınıfta 3 erkek vardı sadece olmadı kimse bulamadım halada aynı bulamıyorum sevilmek evlenmek istiyorum her şeyim hazır çeyizim arabam vs
okulda başka bölümler de oluyor sonuçta. yani daha sevgilin yokken neden çeyiz aldın ki. bakıp bakıp daha üzülmek için mi

Zamanı benden başka herkese nasıl geliyor küçük değilim 26 olcam işim var hazırım artık hastanede herkes evli kimse yok görüşeceğim
bu cümlen o kadar tanıdık geldi ki bir arkadaşımı anımsadım senim gibi söyleniyordu çalıştığı yerde herkes evli kimseyle muhabbet kuramamasından yakınıyordu benim zorumla regresyon ve bilinçaltı terapisi aldı aslında istediği evlilik falan olmadığı çıktı ortaya… Tamamen mahalle baskısıyla karışık kendini yetersiz hissetme duyguları yoğundu.
Belki sende durum daha farklıdır ama gerçekten evlilik aşk enerjisini taşıyor olsan bir şekilde kendine çekerdin.

Gayette sevilmek aşk yaşamak istiyorum

Gayette sevilmek aşk yaşamak istiyorum
Dediğim gibi bilinç düzeyinde istediğini düşünüyorsun bir terapi alsan özellikle regresyon gibi şifalandırma amaçlı daha farklı sonuçlar çıkabilir. İnsanlar bilinç düzeyinde zenginlik şan şöhrette istiyor ama çoğunluk kendini buna layık görmüyor bilinçaltında.

başta yazdım belki bunların hiçbirisi kimin kısmetinin kaç yaşında çıkacağı belli olmaz yaş/iş gibi faktörler toplumun dikte ettiği şeyler sadece… İstediğin kadar yaşın geldi diye düşün işim var paramı kazanıyorum de kısmetine daha varsa vardır. Olay bu

Diger konuyla birlestirince cok negatif oldugunu söyleyebilirim
Tek odak noktası koca bulup evlenmek olmus
Baska bir ugraş ya da etkinlik yok mu?
Kocayi buldun evlendin sonra cocuk sonra hayat kosturmasi... herkes bu kadar duz dusundugu için bos beles insanlar cogaldi bu meslekle alakali degil kafa yapisiyla alakali
Kendi kisiligini oteleyip sadece kocaya odakli.olmak her zaman kaybettirir

Arkadaşım mis gibi mesleğin var yer iç gez keyfine bak daha çok gençsin karşına elbet birisi çıkar acele etme. Akışına bırak şu an ki hayatının tadını çıkar.

Bence sevgili bulmak kolay. Düzgün insan bulmak zor. İlla biri olsun benden 10 gömlek aşağı da olsa olur dersen aynı şehirde yemek sayfalarının falan takip ettiği erkeklere istek at. Ya da ilgini çeken sayfalardan birilerini bulup o sayfayı takip eden erkekleri takip et. O da seni beğenirse yazar zaten. Aklı fikri cinsellikte hiç ciddi olmayan biri ve sen de öyle istemiyorsan yol verirsin. Kafe vb yok mu git orada otur yalnız oturan biri varsa onla sohbet edersin. En son çare aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…