Hemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olurTövbe Yarabbim ilk defa böyle bir şey duydum şuan hangi görev nedeniyle orada ikamet ediyorsunuz hiç arkadaş çevreniz yok mu illa ki çevrenizden çöpçatanlık yapacak olur.
Anladım ama nasibiniz sizi bulur bunun için şehir değiştirmenize gerek yok kiHemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur
Mesela ben size örnek vereyim eşimle bekar iken evlerimiz çok yakın olmasına rağmen ben onu hiç görmedim ama o beni görmüş beni buldu yani nasip ise yakınınızda bile olsa görmezsinizHemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur
önceden nasıl bir yerde yaşıyordun okulda vs kimse yok muydhhHemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur
İstanbul gibi büyük bir şehire tayin şansınız yok mu? Tayin isteyin bari. Sosyal medyada meslek gruplarına katılın ve aktif olun böylece dikkat çekersiniz belki.Hemşireyim yok erkek burda bulamadım kimseyi evde kaldım tövbe olacak bi şey yok istangjlda bi hastanede 10 bin personel var bizde 100 kişi hepsi evli orda bulmam daha kolay olur
Zamanı benden başka herkese nasıl geliyor küçük değilim 26 olcam işim var hazırım artık hastanede herkes evli kimse yok görüşeceğimçalıştığınız ortamda da mı birileri yok veya onların arkadaşları vs…
Gerçi geçen gün avukat arkadaşım aynen şunu söyledi bir buluşmadan sonra soğuyorum erkeklerin genelinin gözü parada olmuş. Daha ilk buluşmada evin kira mı araban senin mi diye soruyorlar.
belki senin kısmetini bulmana daha vardır ama şunu da eklemeden geçmeyeyim erkeklerin geneli de artık paralı kadın arar olmuş. Aşk sevda masalları pek kalmadı öyle, daha çok üzüleceğin yalan bir ilişkidense hiç olmaması daha iyidir zamanı vardır belki de
Okulda sınıfta 3 erkek vardı sadece olmadı kimse bulamadım halada aynı bulamıyorum sevilmek evlenmek istiyorum her şeyim hazır çeyizim arabam vsönceden nasıl bir yerde yaşıyordun okulda vs kimse yok muydhh
Yontulmamışa bile razıyım artık yalnız olmaktan bıktımBaska ilişkileri kıskanıyorum değilde imreniyorum desen daha güzel olur.Malum kelimelerin kendi gücü var.Hem memursun hem güzelsin niye yalnız kaldın diyenleri boşver.İsin sırrı her ilişkisi olan çok iyi adamlami birlikte beklenti ile ilgili bu.Erkek olsun nefes alsın yeter sinek gibi başımda kocam olsun kufretsede olur diyenler var böylece yalnız değiller sözde işte .Sen kendine dön bak bence düşünmeyi bırak Olacaksa olacak.Bunu bu kadar odak noktası yaparsan yontulmamış birine denk gelip zorda olsa bunu buldum deyip zarara uğrasan nolacak.Buda var yalnızlığı mumla aramakda var yolun sonunda.
okulda başka bölümler de oluyor sonuçta. yani daha sevgilin yokken neden çeyiz aldın ki. bakıp bakıp daha üzülmek için miOkulda sınıfta 3 erkek vardı sadece olmadı kimse bulamadım halada aynı bulamıyorum sevilmek evlenmek istiyorum her şeyim hazır çeyizim arabam vs
Ağzını güzel şeyler in aç, bu söylediğini sevmedimYontulmamışa bile razıyım artık yalnız olmaktan bıktım
bu cümlen o kadar tanıdık geldi ki bir arkadaşımı anımsadım senim gibi söyleniyordu çalıştığı yerde herkes evli kimseyle muhabbet kuramamasından yakınıyordu benim zorumla regresyon ve bilinçaltı terapisi aldı aslında istediği evlilik falan olmadığı çıktı ortaya… Tamamen mahalle baskısıyla karışık kendini yetersiz hissetme duyguları yoğundu.Zamanı benden başka herkese nasıl geliyor küçük değilim 26 olcam işim var hazırım artık hastanede herkes evli kimse yok görüşeceğim
Gayette sevilmek aşk yaşamak istiyorumbu cümlen o kadar tanıdık geldi ki bir arkadaşımı anımsadım senim gibi söyleniyordu çalıştığı yerde herkes evli kimseyle muhabbet kuramamasından yakınıyordu benim zorumla regresyon ve bilinçaltı terapisi aldı aslında istediği evlilik falan olmadığı çıktı ortaya… Tamamen mahalle baskısıyla karışık kendini yetersiz hissetme duyguları yoğundu.
Belki sende durum daha farklıdır ama gerçekten evlilik aşk enerjisini taşıyor olsan bir şekilde kendine çekerdin.
Dediğim gibi bilinç düzeyinde istediğini düşünüyorsun bir terapi alsan özellikle regresyon gibi şifalandırma amaçlı daha farklı sonuçlar çıkabilir. İnsanlar bilinç düzeyinde zenginlik şan şöhrette istiyor ama çoğunluk kendini buna layık görmüyor bilinçaltında.Gayette sevilmek aşk yaşamak istiyorum
Arkadaşım mis gibi mesleğin var yer iç gez keyfine bak daha çok gençsin karşına elbet birisi çıkar acele etme. Akışına bırak şu an ki hayatının tadını çıkar.Bir erkek tarafından hiç sevilmeme hiç aşk ilişki yaşayamamak duygusuyla nasıl baş edebiliriz yaş 26 olucak hiç sevilmedim çok yalnızım herkesin ilişkisini kıskanıyorum bi sevgililer gününde bile sevgilim olmadı bi çiçek almadım hayatımda küçük bi ilçede hemşireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?