• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

Kızlar kardeşim ayrılmış. Sebep olarak da "ailem istemiyor" demiş.
Ben de kızdım, ben istemiyorum, şu hareketlerinle olmaz diyecek cesaretin mi yoktu diye.
Öyle söylersem yakamdan düşmeyecek daha önce defalarca konuştuk, her seferinde düzelirim diye komalara girdi en temizi böyle dedi...
Yine de hoşuma gitmedi yani...:26:

Ben de kızdım, ben istemiyorum, şu hareketlerinle olmaz diyecek cesaretin mi yoktu diye.
Öyle söylersem yakamdan düşmeyecek daha önce defalarca konuştuk, her seferinde düzelirim diye komalara girdi en temizi böyle dedi...

senin hoşuna gitmemiş ama benim çok hoşuma gitti :27: saplantılı tiplerle bir ömür geçmez, kaldı ki insan sadece sevgilisiyle değil ailesiyle de evleniyor.. sonu belli olan bir birliktelik olacaktı nasılsa, hakkında hayırlısı olsun kardeşinin..

senin hoşuna gitmemiş ama benim çok hoşuma gitti :27: saplantılı tiplerle bir ömür geçmez, kaldı ki insan sadece sevgilisiyle değil ailesiyle de evleniyor.. sonu belli olan bir birliktelik olacaktı nasılsa, hakkında hayırlısı olsun kardeşinin..

resmen ailenin arkasına sığınmış işte erkekler böyle cesaretsiz:53:
gerçi kızın hangi dilden anlayacağını en iyi o bilir tabi böyle uygun gördüyse bir şey diyemem...

Bence isabet olmuş. Hic takma kardeşin nasıl uygunsa oylr ayrılmıştır. Sonucta dhaa şimdiden biyle evkenince daha beter. Ablandi anandi babandi die yer cocugun başını. Hicc üzülme ;-)

Kardeşiniz konuşmanızı istemiyorsa peki?

Bence karışmayın konuşmayın:50: bakın kardeşinizde ikili oynuyor gibi. ne şiş yansın ne kebap. kızla yüz göz olup konuşursunuz şimdi ileride evlenince hiç iyi olmaz kızda sende unutamazsınız. baştan sorunlu olmayın gelinle. benim fikrim bu:42:

Back
X