• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yaşlanmasak, hep genç kalsak ya

Ama işte onlar %100 organik.Bir de hafif olanları varmış.Mesela kuşburnu yağı dedi arkadaş da.Sert çok yagli olanlar krem amacli olmaz zaten.
Argan yağı resmen parlatıyordu cildimi.Son zamanlarda çok da parlatmatiyordu niyeyse.
Acı badem sütünü denediniz mi. Ben çok iyi sonuç aldım. Acı bademin kremini ellerim için sütünü yüzüme kullandım. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden çok daha memnun kaldım.

bu çöküş insomniadan kaynaklı olamaz mı?
uykunun önemi büyük çünkü.

bir de genetik çok önemli bence.

En büyük etki insomniya zaten, farkındayım. Dediğiniz gibi, uyku (Düzenli bir gece uykusu hatta) çok önemli.
Daha önceki birkaç yorumumda da yazmıştım; önceden bu ağır uykusuzluk halini yüzüm kaldırıyordu, gözlerim şişmezdi, yüzüm enerjik görünürdü. Şimdi yaş aldıkça, yüz taşımıyor bu hırpalanmayı. Mesela konuyu açtığım gün, sıfır uyku gün geçirdim, ilacımı yanıma almayı unutmuşum. Dün öğlen saatlerinde , yüzüm yaşımın üzerindeydi sanki.

Bu geceden ise riske atmadım, ilacı atıp bebek bakımını eşime pasladım.
Deliksiz uyumuşum 8 saat ve o kadar iyi geldi ki, göz altlarımın rengi normale döndü sanki sihirli değnek dokundurulmuş gibi.

Genetik olarak ne derece şanslıyım bilmiyorum, normal anne tarafı da baba tarafı da. Diş bakımından şanslıyım belki, dedemin vefat edene kadar dişleri kendinindi ve hiç eksiksizdi mesela. Ancak göz altları konusunda bir şey söyleyemem; yıpranmışlıkla alakalı sanırım.

28 yaşındayım ve bu dediklerini şimdiden hissediyorum. uyku problemim yok şükür, ama ben de düzenli sporu hayatıma entegre edemediğim ve zaman zaman tatlıyı abarttığım için bölgesel kilo problemi yaşıyorum. 1 haftadır düzenli yürüyüş yapıyorum, tatlıyı kestim ve daha çok su içiyorum. kendimi şimdiden Miranda Kerr gibi hissetmeye başladım :D her şey kafada bitiyor, bir de vücudumuzu belli bir disipline sokacak rutinlerde.

ifade sekliniz o Kadar güzel ki böyle bir kadin yaslanamaz :)
32 yasindayim kasimda 33 olacagim.
su bir gercek 30 u gectikten sonra her senenin ne kadar farkettigini anliyorsun.

Moral iyi olunca insan her seyi yapabiliyor, fakat Moralin yerinde olmayinca her sey resmen bir iskence.
spor yapardim hergün kosardim ayagimi kirdim ve 1 yil spor yasak.
tam da bu dönemde saldim kendimi cünkü iyi degilim.
giyinmek istemiyorum, ise geliyorum zorla giyiniyorum yoksa evde pijamalarla dolasicam.
makyaj yapmiyorum bi allik yapip ise gidiyorum cünkü her sey fazla gibi geliyor bana.
sadeligi hep severdim ama yine ara ara büyük küpe, yüzük falan takardim simdi o küpe kulagimda öyle agirlik yapiyor ki.
kombin yapmak gelmiyor icimden.
bi yigin hap kullaniyorum hormonlarim altüst oldu, regl olmuyorum 4 aydir ve panikliyorum ya olmazsa naparim diye.
20li yaslarda daha fazla giyinip gezmedigim icin pismanim.
simdi icimden gelmiyor.
kitap okumayi ihmal etmistim iki aydir yine okuyorum bu iyi geliyor.
vücudumu falan dustan sonra yaglarim ama ertesi gün yine kupkuru oluyor.
genel bakimimi yapiyorum o Kadar salmadim:) (dis, dus, sac, parfüm, deodorant gibi)

korkmuyor degilim de iste birazda saglik sorunlari olunca toparlamasi zor oluyor

Acı badem sütünü denediniz mi. Ben çok iyi sonuç aldım. Acı bademin kremini ellerim için sütünü yüzüme kullandım. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden çok daha memnun kaldım.
Ama paraffinium liquidum yani petrol türevi içeriyor.Makyaji iyi temizliyormuş ama buyuzden almadım.

Ama paraffinium liquidum yani petrol türevi içeriyor.Makyaji iyi temizliyormuş ama buyuzden almadım.
Ben bunu eczacıya sordum. Güneş kreminde olmamasına dikkat edin. Çünlkü geniş bir alana sürülüyor. Vücudun küçük bir alanına kullandığınız üründe eser miktarda vardır. Zararı olmaz dedi. Ben de ona hak verdim. Ama siz de benim gibi hak vermek zorunda değilsiniz. Tartışmalı bir durum sonuçta.

Yeter ki organlariniz yaslanmasin... onlara iyi bakin. Gerisi cok kolay. Ablam gerdirdi gobegini. 2 cocuklu kadin taş gibi oldu. Bunlar basit. Sagliginiza sahip cikin yeter ki

Harika bir yazı olmuş öncelikle onu söyliyim.Yaş 31 aynı duyguları paylaşıyoruz ama tek fark ben kimseye bahsetmiyorum şimdilik kuyruğu dik tutma peşindeyim:KK70:
Güzelliğime aşırı düşkünüm vazgeçemeyeceğim birşeymiş gibi geliyor ama her yaşında güzel olan kadınlar var inşallah onlardan biri olurum diyorum.
Salmış da değilim , çocuksuz halimden daha zayıfım cildime bakmaya çalışıyorum,gözlerimi ovuşturmam kaşlarımı çatmamaya çalışırım..Ama benim de derdim hep aynı tarafa yattığım içim ağız kenarında oluşan mimik çizgisi..Tek tarafta var ve inanılmaz sinirimi bozuyor dolgu düşünüyorum derinleşmeden..Ha bir de göbek deliğimin çevresi var ki zebra deseni gibi..O da dursun bakalım şimdilik...

Yüzüyorum, düzenli olmasa da yüz masajı , jimnastiğine başladım,saçma beslenmemeye çalışıyorum , sırt üstü uykuya geçiyorum ( yüzüstü uyanıyorum o ayrı:işsiz:)

Böyle işte gittiği yere kadar bakalım..

Bu topiği okuyup kızanlar da olacaktır Rabbim çaresiz dertler vermesin bunlar hep rahatlıktan...

Harika bir yazı olmuş öncelikle onu söyliyim.Yaş 31 aynı duyguları paylaşıyoruz ama tek fark ben kimseye bahsetmiyorum şimdilik kuyruğu dik tutma peşindeyim:KK70:
Güzelliğime aşırı düşkünüm vazgeçemeyeceğim birşeymiş gibi geliyor ama her yaşında güzel olan kadınlar var inşallah onlardan biri olurum diyorum.
Salmış da değilim , çocuksuz halimden daha zayıfım cildime bakmaya çalışıyorum,gözlerimi ovuşturmam kaşlarımı çatmamaya çalışırım..Ama benim de derdim hep aynı tarafa yattığım içim ağız kenarında oluşan mimik çizgisi..Tek tarafta var ve inanılmaz sinirimi bozuyor dolgu düşünüyorum derinleşmeden..Ha bir de göbek deliğimin çevresi var ki zebra deseni gibi..O da dursun bakalım şimdilik...

Yüzüyorum, düzenli olmasa da yüz masajı , jimnastiğine başladım,saçma beslenmemeye çalışıyorum , sırt üstü uykuya geçiyorum ( yüzüstü uyanıyorum o ayrı:işsiz:)

Bu topiği okuyup kızanlar da olacaktır Rabbim çaresiz dertler vermesin bunlar hep rahatlıktan...
Dudağının kenarı için kaşık yogası ve dudakta kalem çevirmeyi dene. İşe yarar.

ifade sekliniz o Kadar güzel ki böyle bir kadin yaslanamaz :)
32 yasindayim kasimda 33 olacagim.
su bir gercek 30 u gectikten sonra her senenin ne kadar farkettigini anliyorsun.

Moral iyi olunca insan her seyi yapabiliyor, fakat Moralin yerinde olmayinca her sey resmen bir iskence.
spor yapardim hergün kosardim ayagimi kirdim ve 1 yil spor yasak.
tam da bu dönemde saldim kendimi cünkü iyi degilim.
giyinmek istemiyorum, ise geliyorum zorla giyiniyorum yoksa evde pijamalarla dolasicam.
makyaj yapmiyorum bi allik yapip ise gidiyorum cünkü her sey fazla gibi geliyor bana.
sadeligi hep severdim ama yine ara ara büyük küpe, yüzük falan takardim simdi o küpe kulagimda öyle agirlik yapiyor ki.
kombin yapmak gelmiyor icimden.
bi yigin hap kullaniyorum hormonlarim altüst oldu, regl olmuyorum 4 aydir ve panikliyorum ya olmazsa naparim diye.
20li yaslarda daha fazla giyinip gezmedigim icin pismanim.
simdi icimden gelmiyor.
kitap okumayi ihmal etmistim iki aydir yine okuyorum bu iyi geliyor.
vücudumu falan dustan sonra yaglarim ama ertesi gün yine kupkuru oluyor.
genel bakimimi yapiyorum o Kadar salmadim:) (dis, dus, sac, parfüm, deodorant gibi)

korkmuyor degilim de iste birazda saglik sorunlari olunca toparlamasi zor oluyor

Teşekkür ederimm :KK23:

Çok geçmiş olsun, bir senelik bir dinlenme gibi düşünün bunu kendinizi çok bırakmadan. Benim de farklı sağlık sorunları ile baş ettiğim uzun yıllarım oldu, bu sebeple bıktığım ve her şeyi bırakıverdiğim bir dönem de yaşadım. Bu daha olumsuz hale getirdi her şeyi, öylece bırakınca. Ne olursa olsun, bir yerinden yakalamak gerekiyor hayatı. Mesela bacağı kırılmış bir kadın vardı, moda haberlerinde okudum diye anımsıyorum; alçısının üzerine boncuk vb. şeylerle süsleme yapmış, tarzına göre siyaha boyayıp kırmızı boncuklardan kuru kafa yapanları da filan da vardı alçısının üzerine. Sargı bezlerini minik kurdalelerle süsleyenler mi dersiniz, daha neler... :)

,Umarım en kısa zamanda siz de her şeyi yoluna koyarsınız.

anlatım tarzınızı beğeniyorum ya blog açsanız da okusak.o_O

Teşekkür ederim :KK15:

Blog vb. pek benlik bir şey değil ya, iş yazmaya gelince çok geveze bir insan oluyorum sanki. Gerekli gereksiz her şeyini anlatabilecek sakıncalı bir potansiyel taşıyorum anlayacağınız. Eskiden günlük tutardım; 4-5 tane koca koca defterler... Belki onun etkisi vardır, sohbet eder gibi yazardım öyle. Tekrar teşekkür ederim iltifatınız için.

Yeter ki organlariniz yaslanmasin... onlara iyi bakin. Gerisi cok kolay. Ablam gerdirdi gobegini. 2 cocuklu kadin taş gibi oldu. Bunlar basit. Sagliginiza sahip cikin yeter ki

Doğru diyorsunuz.
Karaciğerim biraz yorgun olabilir kullandığım ilaçlar sebebiyle, ancak bol bol enginar tüketmeye özen gösteriyorum. Karaciğer dostu olduğunu söylüyorlar. Bunun haricinde, sigarayı bıraksam fena olmayacak.

Teşekkür ederim ^_^
İnşallah ya, inşallah güzel yaş alırız, her yaşımızda afet oluruz.
Kaşlarım üzerine çalışmam lazım, çok çatıyorum; güneş gözlüksüz dolaşmamam lazım onu fark ettim dün mesela, evin içinde bile takabilirim. Işıkta gözlerimi abartı kısıyorum, alışkanlık olmuş galiba. (Baya bi inceledim, takip ettim kendimi konu açtığımdan beri)

Doğum kiloları gidip de göbeği dümdüz kalan çok az kadın var, zebra deseni de olsa mühim değil bence, çok canınızı sıkarsa tek operasyonluk işi var. Şimdilik gergin dursa da, 5-6 kilo verdiğim takdirde ben de öyle olacağım, baya baya çatladım.

Uyku ile pek aram olmadığı ve ilaçla uyuduğum (daha doğrusu bayıldığım) için ne pozisyonda uyuyorum onu da bilmiyorum ama dediğiniz gibi, sürekli aynı yöne ve yanak üzerine yatmak yüzü olumsuz etkiliyor.

Amin tabi, dert verip çare aratmasın da. Ama yani kızmasınlar, bazen kafama takıyorum ister istemez, napayım :/ Umarım aşarım, akışına bırakırım.

Ben bunu eczacıya sordum. Güneş kreminde olmamasına dikkat edin. Çünlkü geniş bir alana sürülüyor. Vücudun küçük bir alanına kullandığınız üründe eser miktarda vardır. Zararı olmaz dedi. Ben de ona hak verdim. Ama siz de benim gibi hak vermek zorunda değilsiniz. Tartışmalı bir durum sonuçta.
Eczacının açıklaması hiç tatmin edici değil yalnız.

Doğru diyorsunuz.
Karaciğerim biraz yorgun olabilir kullandığım ilaçlar sebebiyle, ancak bol bol enginar tüketmeye özen gösteriyorum. Karaciğer dostu olduğunu söylüyorlar. Bunun haricinde, sigarayı bıraksam fena olmayacak.

Teşekkür ederim ^_^
İnşallah ya, inşallah güzel yaş alırız, her yaşımızda afet oluruz.
Kaşlarım üzerine çalışmam lazım, çok çatıyorum; güneş gözlüksüz dolaşmamam lazım onu fark ettim dün mesela, evin içinde bile takabilirim. Işıkta gözlerimi abartı kısıyorum, alışkanlık olmuş galiba. (Baya bi inceledim, takip ettim kendimi konu açtığımdan beri)

Doğum kiloları gidip de göbeği dümdüz kalan çok az kadın var, zebra deseni de olsa mühim değil bence, çok canınızı sıkarsa tek operasyonluk işi var. Şimdilik gergin dursa da, 5-6 kilo verdiğim takdirde ben de öyle olacağım, baya baya çatladım.

Uyku ile pek aram olmadığı ve ilaçla uyuduğum (daha doğrusu bayıldığım) için ne pozisyonda uyuyorum onu da bilmiyorum ama dediğiniz gibi, sürekli aynı yöne ve yanak üzerine yatmak yüzü olumsuz etkiliyor.

Amin tabi, dert verip çare aratmasın da. Ama yani kızmasınlar, bazen kafama takıyorum ister istemez, napayım :/ Umarım aşarım, akışına bırakırım.
Kızmak saçma yalnız bu meseleye.Bakim çok ise yarıyor.

Kızlar yüzünüze yağ boca etmeyin cildin yağa değil içeriğindeki bazı maddelere ihtiyacı var onu da bilinçsizce yüze sürerek almaya çalışmak faydadan çok zarar getirir. Organik ve doğal kozmetik olması (o da ne demekse) cildinize iyi geleceği anlamına gelmiyor. Siz siz olun kıyın paraya iyi markaların ar-ge çalışmaları yapılmış test edilmiş kaliteli kremlerini kullanın, inanın bazı ürünlerin pahalı satılmasının bir nedeni var. Tutturmuşlar bi doğal kozmetik yıllardır pompalıyorlar bize, (bir zamanlar ben de dahil) çoğumuz yüzümüze zarar verdik bu yağlar yüzünden. Ki ben ecocertli falan alırdım yağları, ilk kullanırken ay çok güzel falan oluyosun ama sürekli kullanımda cilt dengesinin bozulduğunu görüyosunuz.

Yaş ilerledikçe kendine özen göstereceksin şekerim ben bunu bilir bunu söylerim :KK8: 18li yaşların tazeliği çoktan geride kaldı ona göre önlem almak lazım.

Teşekkür ederimm :KK23:

Çok geçmiş olsun, bir senelik bir dinlenme gibi düşünün bunu kendinizi çok bırakmadan. Benim de farklı sağlık sorunları ile baş ettiğim uzun yıllarım oldu, bu sebeple bıktığım ve her şeyi bırakıverdiğim bir dönem de yaşadım. Bu daha olumsuz hale getirdi her şeyi, öylece bırakınca. Ne olursa olsun, bir yerinden yakalamak gerekiyor hayatı. Mesela bacağı kırılmış bir kadın vardı, moda haberlerinde okudum diye anımsıyorum; alçısının üzerine boncuk vb. şeylerle süsleme yapmış, tarzına göre siyaha boyayıp kırmızı boncuklardan kuru kafa yapanları da filan da vardı alçısının üzerine. Sargı bezlerini minik kurdalelerle süsleyenler mi dersiniz, daha neler... :)

,Umarım en kısa zamanda siz de her şeyi yoluna koyarsınız.

cok tesekkür ederim, dün yavastan basladim yürüyüs yapmaya, hava biraz serinlemisti - biraz esiyordu cok iyi oldu, sonra oturdum bi cafe ye kahvemi icip eve yürüdüm, dusumu aldim kitap okudum cok ama cok iyi geldi.

Kızlar, konuya uyumlu diye, buradan danışmak istedim; pirinç suyu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Hatta limon sulu filan bir karışım yapılıyormuş.

Öyle bakınıyordum, şu cilt tonu eşitleme, beyazlatma vb. şeylere. Belki göz altlarımı eski formuna döndürebilecek, basit ancak etkili, doğal bir yöntem daha vardır gibisinden (Uyku durumu acayip etkiliyor bu arada fark ettiğim. Uykumu güzel alınca, ne hafif morluk, ne şişlik bir şey kalmıyor, morallerim düzeldi baya.). Pirinç suyu ile ilgili bir yazı okudum; çoğu kişi önermiş. Hatta Asyalı kadınların güzellik sırları filan diye ayrı bir yazı içinde de ele almışlar. Deneyen oldu mu hiç?

@Cilekli sakiz gecen bir konuda sen yazmıştın sanırım, pirinç suyu maskesini. Nasıl oluyor bende bilmiyorum
Kızlar, konuya uyumlu diye, buradan danışmak istedim; pirinç suyu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Hatta limon sulu filan bir karışım yapılıyormuş.

Öyle bakınıyordum, şu cilt tonu eşitleme, beyazlatma vb. şeylere. Belki göz altlarımı eski formuna döndürebilecek, basit ancak etkili, doğal bir yöntem daha vardır gibisinden (Uyku durumu acayip etkiliyor bu arada fark ettiğim. Uykumu güzel alınca, ne hafif morluk, ne şişlik bir şey kalmıyor, morallerim düzeldi baya.). Pirinç suyu ile ilgili bir yazı okudum; çoğu kişi önermiş. Hatta Asyalı kadınların güzellik sırları filan diye ayrı bir yazı içinde de ele almışlar. Deneyen oldu mu hiç?

Back
X