- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Yokuspokus
Aklıma getirmisken yanımda kahve fincanı vardı..Telvesini süruverdim gözaltılarına bakım bakım konuyu okuyorum.Cilt işi bizim isimiz:)Doğru diyorsun, "Uğraşamam" dediğim son virajı göz altlarımın ikazı ile aldım sanırım. Bir şekilde rutin haline getirmek gerekiyor bu bakım işlerini. Kahve telvesi peeling ve selülit için öneriliyor genelde, gözaltları için de kullanılabileceğini bilmiyordum.
Hele ben ne yapim diye sasirdim cildime salataligi cilegi havucu elmayi patatesi robottan mi gecirmedim.Buzlukta mi dondurmadim yuzum icin:)
Benim gibi yaslanmaktan hiç hoşlanmayanlar da varmış.Kimse umursamıyor cevremde.
Ben evli de değilim daha bir ağır geldi.Hani güzelliğimi kimse görmeden yaşlanacam diye:)
Urun kullananlar lutfen yazsın.Goz kremi , yüz kremi,Allahini seven ürün tavsiyesi yapsin:)
Isteyene ben de veririm tavsiye.Gansta temizleme nemlendirme ihmal etme
Nuxe ilk kırışık kremleri var.nirva..diye başlıyor.Peelingi de var.Cilt tipine gore seç. Karma yağlı cildin varsa bunun kil maskesi de var.
Goz altı ve yuz siskinligini almak ve sikilik için meyve sebze suyu buz küpleri başladım.
Bebek maması var hazır.Elma muz puresi karnıbahar havuç puresi cilde maske çok iyi geliyor.Bal maskesi çilek maskesi.
Leke karsiti goz kremi de var nuxenin.Ben yaslanma karsiti kullandigim icin lekeye firsat kalmiyor.Gozenek sorunum öyle kaldı .
Uğraşamam diyemiyorum can havliyle.Onceden aksattığım şeyleri şimdi yemeyip içmeyip yapiyorum:)Ay toplaması öyle zor oluyor ki belli bir yaştan sonra.Bakimla güzel kalabilmek zoruma gidiyor.

Son düzenleme: