• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yaşlanmasak, hep genç kalsak ya

Doğru diyorsun, "Uğraşamam" dediğim son virajı göz altlarımın ikazı ile aldım sanırım. Bir şekilde rutin haline getirmek gerekiyor bu bakım işlerini. Kahve telvesi peeling ve selülit için öneriliyor genelde, gözaltları için de kullanılabileceğini bilmiyordum.
Aklıma getirmisken yanımda kahve fincanı vardı..Telvesini süruverdim gözaltılarına bakım bakım konuyu okuyorum.Cilt işi bizim isimiz:)

Hele ben ne yapim diye sasirdim cildime salataligi cilegi havucu elmayi patatesi robottan mi gecirmedim.Buzlukta mi dondurmadim yuzum icin:)

Benim gibi yaslanmaktan hiç hoşlanmayanlar da varmış.Kimse umursamıyor cevremde.
Ben evli de değilim daha bir ağır geldi.Hani güzelliğimi kimse görmeden yaşlanacam diye:)

Urun kullananlar lutfen yazsın.Goz kremi , yüz kremi,Allahini seven ürün tavsiyesi yapsin:)
Isteyene ben de veririm tavsiye.Gansta temizleme nemlendirme ihmal etme
Nuxe ilk kırışık kremleri var.nirva..diye başlıyor.Peelingi de var.Cilt tipine gore seç. Karma yağlı cildin varsa bunun kil maskesi de var.
Goz altı ve yuz siskinligini almak ve sikilik için meyve sebze suyu buz küpleri başladım.
Bebek maması var hazır.Elma muz puresi karnıbahar havuç puresi cilde maske çok iyi geliyor.Bal maskesi çilek maskesi.

Leke karsiti goz kremi de var nuxenin.Ben yaslanma karsiti kullandigim icin lekeye firsat kalmiyor.Gozenek sorunum öyle kaldı .

Uğraşamam diyemiyorum can havliyle.Onceden aksattığım şeyleri şimdi yemeyip içmeyip yapiyorum:)Ay toplaması öyle zor oluyor ki belli bir yaştan sonra.Bakimla güzel kalabilmek zoruma gidiyor.:skandal::süslü:

Son düzenleme:
Bu arada fondotene mümkün olduğunca gec başlayın.Ben 3 yıl önce başladım yavaş yavaş..Önce idare ediyordu .Ama simdi cildin isiltisi eskisi gibi degil ondan basladim.Makyaji çok iyi temizleyin
Hindistan cevizi yağı+ zeytin yağı+ çift fazlı özellikle goz makyajını.Temiz içerikli bir bebek şampuanı su iyi markalardan küçük bir şişe.Ozellikle maskara için.+Misel suyla yagli kismini aliyorum.En son yuz temizleme jeliyle yikiyorum. Gerisi buz, krem vs

Yüz yogası o da çok önemli.Yapamiyorum ama useniyorum;(
(Nette var.)

Pirinç unu alın bir de.Maskelerde ise yarayacak.
Bitki çayları yapıp dolapta saklıyorum tonik olarak.Veya buzlukta dondurup.
Papatya, kekik biberiye ,az lavanta,melisa cilde iyi gelen tüm bitkilerin çayı.Cogu iyi geliyormuş.

Kızlar ellerimin katirkuturlugu gitmedi yA ne önerirsiniz?Birşey yapmıyorum gerci.

Son düzenleme:
Affedememek midir derdim, yoksa yetinememek midir, vazgeçmek midir bilmiyorum. Şöyle söyleyeyim; uzun zamandır (baya uzun zamandır hem de) "İşte tamamdır, tamdır" dediğim bir huzuru yaşadığımı anımsamıyorum, oğlum harici. Oysa şükür edecek çok şeye sahibim-aitim, pek çok kişiye göre şanslı bir insan bile olabilirim, hatta annem "Gangsta, sen çok bolluklu bir kızsın, kısmetlisin maşallah" der, aklımdan geçen çoğu şey elimdedir, şükürler olsun. Ama bu farklı bir şey biliyorum, affedememe var belki bir tutam, belki kırgınlık. Daha açık olmaya çalışayım; ismi lazım olmayan bir hastalığı en ağır haliyle yaşadım, "Bittim, öldüm" dediğim senelerim oldu bu hastalık ile savaşırken, hayatımın imtihanıdır diyebilirim, en derin zamanlarım ve büyük bir dönüm noktası benim için. Karakterimin baştan aşağı yeniden şekillendiği, ruhumun, sabrı zehirli bir yoldan öğrendiği zamanlar... Geldi geçti, bu da bir nimet beni bana öğreten diyorum, ama işte bir yanım çevremdeki kimsenin ulaşamayacağı kadar kuytulaştı bu sürecin ardından. Resim, kalbimin istifra etmesi gibi bir şey. Belki biraz daha zaman gerekiyor, belki bir sergi ile taçlandırmam ve oturup "Tamamdır! Bu tam!" deyip bir köşede, ifade edemediğim ne varsa resim yoluyla insanlara dokunurken, mutluluktan ağlamam gerekiyor. Böyle bir şey, ne kadar anlaşılır yazdım bilmiyorum ama, işte ne diyeyim... Öyle işte.

Tatil için deli planlarım var, deniz paraşütü ile başlayan :)
Adrenalin pompası bir tatil olacak inşallah, benim içine içine ödlek, sağlamcı adamım yan çizmezse tabi.

Ee, göbeğime laf etmeden önce, kendine de bi bakması gerekiyor değil mi ama? :KK45:
(Ç)alabilirsin, memnun olurum :KK19:
Ben de yağlı boyaya basladim.Ilk tabloma başladım aylar önce.Bitmek üzere ama bir hata yaptim.Sevkimin gelmesini bekliyorum o hatayı düzeltip bitirmek icin.Sonrasi icin güzel güzel örnekler belirledim printers den.Onlar daha güzel olacak.

Strese birebir gerçekten ama zahmetli iş toplaması fırçaları yikamasi:)

Kuşburnu çayı içmiştim.Posasini yüzüne sürdüm kırmızı kahverengi oturuyorum;)

Kuşburnu cilde iyi gelir kızlar.Yagi da öyle.Ama aktardaki ucuz yağlar değil tabi.

Arganyagi var elimde gerçek olandan.Arganpur.Kisin ondan çok memnunum.

Güneşe çok sık çıkamıyorum, alerjik bir cildim var, hemen kızarırım. Çeşitli markaların güneş koruyucu kremlerini kullandım ancak hepsi sivilcelenme olarak geri döndü. Bu sebeple güneşle temasım, Akdeniz bölgesinde olmama rağmen oldukça kısıtlı, dikkat ediyorum mecburen.

Sigara, büyük problem, her şeyin ortasına çakılan bir çivi gibi. Hani keyfine, kontrollü içsem bir nebze; ama şu ara sigarayı yiyorum resmen. Bu aklımda, mutlaka bırakacağım, bırakmalıyım.

Ve teşekkür ederim iltifatın için, yüzüm görünmediği için fotoda, esas sorun kaynakları kapalı tabi. Bi de gece güzelleşiyorum, ışıksız ortamlarda filan :KK53:

Anne tarafına çekmişim, gördüğüm kadarıyla genetik olarak normaller; hani yurdum kısır günü teyzesi tipinde hepsi. Annem yaşını göstermeyen bir kadın, sanırım bunda kilolu olmasının (Yüzünde doğru düzgün kırışıklık yok, dolu dolu) ve aynı kiloda sabit kalmasının artısı var. Hep aynı, hiç değişmedi. Ya da ben hep gördüğümden, bana öyle geliyor da olabilir tabi.

Şimdilerde delicesine sarışınlığa takmış durumdayım. Hafif hafif açtırıyorum ama hala fındık kabuğu gibi, boyamadı kuaförüm "Yanar, saçın yorgun" dedi. Perma vardı. Saçı açınca illa yapısı değişiyor ve bol kremle, bakımla desteklemek, rengi göstermesi için de yapılı tutmak gerekiyor. Becerebilir miyim, özenle bakabilir miyim bilmiyorum ama bir de sarışın olsam fena olmazdı.
Evet bana da geldi bu merak iste.. aldim boyumun ölcüsünü. Ombre yaptim ve karamel istedim. Biraz küllü renkler cekmeye basladi beni ama salak adam beni turuncu yapip yolladi. Saclarimin ucu banyoda lastik gibi uzuyor. Biraz dinlensin sacim yine koyu renklere dönücem. Sana da tavsiyem iyi kuaför bul. Ve yavas yavas ac rengi..

Aynanın karşısında kendi kendinize yapabileceğiniz bir şey. Yaptıkca öğrenirsiniz. Mesela kaşıkla yapılan dudak egzersizi var. Düzgün yaparsan harika sonuç alırsın. Yanlış yaparsan da sorun etme, asimetrinin kalıcı olması için aynı hatayı aylar boyu yapman lazım. O kadar dikkatsiz olmayacağınıza göre sorun yok. Loardes Çubuk hanımefendinin videolarına bak. Kitabıda var. Ben almadım, şimdilik videolar yeterli geldi. Yüz yogasında uzak doğulu kadınlar çok iyiler. Yüzümüz kaslardan oluşuyor, ve yaşıyor. Yaşlı da olsak canlıyız. ( tabi siz yaşlı değilsiniz ) canlı olduğumuz sürece, kaslarımızı çalıştırabilir, kan akışımızı iyileştirebiliriz. Yaşlanmak kendini boş vermek demektir. Evimizdeki bir koltuğu yıllar önce aldık diye bakımsız, kendi halinde bıraksak yıpranır. Onu alındığı tarih değil ilgisizlik eskitir.

Çok mantıklı, kasları güçlendirerek cildi toplamak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nette bazı makyaj youtuberlarının videolarına baktığım olurdu, yeni makyaj teknikleri ve malzemeleri hakkında ufaktan bilgim olsun diye. Orada bi vakum aleti filan tavsiye ediyorlardı bilmem ne marka, o dikkatimi çekmişti. Belli yönlere doğru dikkatle vakumlayıp ölü derileri topluyorlardı, hem de masaj gibi oluyor, kan dolaşımını hızlandırıyordu. Sanki dışarıdan bir müdahale olmayınca, kaslarla toplayamaz gibi bi algı oluşmuş sanırım bende, bu yüzden yüz yogası oldukça dikkatimi çekti.

Ay ben şok :KK57: siz 50 yas ustu musunuz ? Konularimdan biliyorum da sizi enerjiniz 25-30 arasi. Masallah diyeyim :nazar: konuyu 1. Sayfadan itibaren okuyorum da konu sahibinin izni ile size bir sey sormak istedim. Yuz yogasini birakinca yüz sarkar mi ? Bir de ozellikle tavsiye edeceginiz bir video var mi bununla ilgili ? Defne samyelinin de genclik sirri yuz yogasi imis, ögrenmis oldum :KK53:
konu sahibi siz yine 30 ustu evli ve cocuklu iken bu duyguduruma girmissiniz, ben 30yas alti evsiz ve cocuksuz iken ayni ruh halindeyim. Konu cok faydali oldu, iyiki acmissiniz, ayrica yazim tarziniz cok guzel :KK51:

Teşekkür ederim, ben de bilmediğim çok şey öğrendim bir gün içinde.
Bi de bekarlığın ayrı bir havası, enerjisi oluyor; evlilik de sorumluluklar altında insanı yoruyor bazen, çocuk da öyle; ama hayatın akışı işte. Bir önceki konumda aslında bu konuyu ele almıştım, içim geçmişti iyice rutin hayat içinde. Bu da sanırım etkili.

Bende yirmili yaşların ortadinda sayilirim aslında ama yine de aynaya baktığımda eski ben olmadigimin farkındayım. Ikinci çocuğuma hamileyim. Beni görenler aa bu yaşta neden iki çocuğa karismakta acele ettin diyorlar. Ilk hamileligime göre bu hamileligim çok yipratici geçiyor. Yüzüm bile değişti. Sanki burnum büyümüş yüzüm daha genişlemiş gibi hissediyorum. Yüzümde sanki yavaştan kahverengi lekeler cıkıyor mus gibi. Bide bu hamileligim de daha çok kilo aldım. Eşime sorduğumda Hayır şimdi daha güzelsin diyo ama eminim kafama takmamam için öyle söylüyor. Off bende yaşanmaktan çok korkanlardanim ama her yasin ayrı güzelliği de vardır muhakkak deyip avutuyorum kendimi işte.

Yirmili yaşlar bu tip endişeler için çok erken değil mi? Haksızlık etmeyin kendinize, ben 29 iken bile sanki daha bir ayrı daha bir hoş havadaydım. "Otuz" deyince insanın ağzı bir dolu dolu oluyor. :) Ama sevdim, otuz olmayı da sevdim. Sadece bakımsız, şevksiz otuz, hakkından çalmış gibi oluyor. Az önce gittim suratıma dolapta bulduğum şeyleri sürdüm, yoğurttur, salatalıktır, cacıklık malzemelerle oturdum. Mutlu oldum yav :)

Hamilelikte burun büyüyebiliyor, benim bir fotoğrafım var hastanede; burnum öyle bir hale gelmiş ki, siyahi adamların yayvan bi burun tipi olur ya, aynı onun gibi olmuş. Şimdi geçti, eski haline döndü. Sizin de geçecektir.

Yaşlanmak bakşa , yaş almak başka :) Güzel yaş almak lazım.

Ama ben de son zamanlarda kendimle çok uğraşıyorum. Sinir kötü birşey ve yüzümde izlerini taşıyorum. Ah bu çatık kaşlar:sinirli: Çalışırken dahi kaşlarımı çatıyorum. Dişlerimi sıkıyorum, stres yüklü biriyim maalesef.
Amaaaa gerçekten yaşımı söyleyince çok şaşırıyorlar. Eskiden küçük göstermenin anlamsız olduğunu düşünürdüm, sonuçta yaşımı ben biliyorum küçük göstersem ne olur ki diyordum. Şİmdi öylemi ''aaaa sen okadar var mısın dediklerinde '' sanki gökyüzünde havai fişekler patlıyor, ne bilim böyle altınların içinde yüzüyorum sanki, sankiii Adriana Lima oluyorum.:oha:

Ve fakat gerçekleri ben biliyorum misal göbeğim var hem de kendisi gayet kıvamlı, bacaklarımın eskisi kadar ince olmadığının da farkındayım, selülitlerim var, sigaranın cildime sağlam etkisi var.... var da var. Eylül de alnıma muhakkak botoks yaptıracağım, ufaktan başlamak lazım. Sigarayı bırakmaya karar verdim, 1 ay içinde bir tarih belirleyeceğim ve spora başlayacağım. Kesin olarak bu defa ( en azından inşallah )

Valla yüzümü yeniden yapsalar, yağlarımı alsalar, ne bilim işte her haltımı düzeltselerde sana katılıyorum keşke YAŞLANMAK olmasa... Mesela insan yine normal ömrünü tamamlayıp ölse ama vücut deforme olmasa, 70 yaşında 40 gibi gözüksek ama yine o civarlarda ölebilirim ben sorun yok. Ah ah yaşlanmak olmasa. ''Yaşlanmak tedavisi olmayan tek hastalıktır .''demiş birileri... Valla doğru demiş:KK61:

İlk yorum geldiğinde, kaşlarımı çattığımı fark ettim ben de mesela; mimik çok kullanıyorum, bunların da etkisi oluyor.
Sigara fena ya... Bırakın siz de, ben de bırakayım; tatilden dönüşte yeniden bi yapılandırmaya gireyim bu konuda, kota koyayım, siz de tarih koyun, bir yerden geri almaya başlamak lazım vücudumuzu ve yüzümüzü.

Spora da yüzerek başlayayım; başka türlü şu havada terlemeyi kaldıramaz bünyem. Bacaklar benim de etlendi baya ve göbek... Korseli, drapeli mayo modelleri varmış, onlara bakıyordum geçen gün. Bikini geçti artık benden, şöyle sımsıkı toparlayan bir mayo ile göbeği kamufle etsem, sonra yüzdükçe erise gitse filan...

Çok mantıklı, kasları güçlendirerek cildi toplamak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nette bazı makyaj youtuberlarının videolarına baktığım olurdu, yeni makyaj teknikleri ve malzemeleri hakkında ufaktan bilgim olsun diye. Orada bi vakum aleti filan tavsiye ediyorlardı bilmem ne marka, o dikkatimi çekmişti. Belli yönlere doğru dikkatle vakumlayıp ölü derileri topluyorlardı, hem de masaj gibi oluyor, kan dolaşımını hızlandırıyordu. Sanki dışarıdan bir müdahale olmayınca, kaslarla toplayamaz gibi bi algı oluşmuş sanırım bende, bu yüzden yüz yogası oldukça dikkatimi çekti.

Teşekkür ederim, ben de bilmediğim çok şey öğrendim bir gün içinde.
Bi de bekarlığın ayrı bir havası, enerjisi oluyor; evlilik de sorumluluklar altında insanı yoruyor bazen, çocuk da öyle; ama hayatın akışı işte. Bir önceki konumda aslında bu konuyu ele almıştım, içim geçmişti iyice rutin hayat içinde. Bu da sanırım etkili.

Yirmili yaşlar bu tip endişeler için çok erken değil mi? Haksızlık etmeyin kendinize, ben 29 iken bile sanki daha bir ayrı daha bir hoş havadaydım. "Otuz" deyince insanın ağzı bir dolu dolu oluyor. :) Ama sevdim, otuz olmayı da sevdim. Sadece bakımsız, şevksiz otuz, hakkından çalmış gibi oluyor. Az önce gittim suratıma dolapta bulduğum şeyleri sürdüm, yoğurttur, salatalıktır, cacıklık malzemelerle oturdum. Mutlu oldum yav :)

Hamilelikte burun büyüyebiliyor, benim bir fotoğrafım var hastanede; burnum öyle bir hale gelmiş ki, siyahi adamların yayvan bi burun tipi olur ya, aynı onun gibi olmuş. Şimdi geçti, eski haline döndü. Sizin de geçecektir.

İlk yorum geldiğinde, kaşlarımı çattığımı fark ettim ben de mesela; mimik çok kullanıyorum, bunların da etkisi oluyor.
Sigara fena ya... Bırakın siz de, ben de bırakayım; tatilden dönüşte yeniden bi yapılandırmaya gireyim bu konuda, kota koyayım, siz de tarih koyun, bir yerden geri almaya başlamak lazım vücudumuzu ve yüzümüzü.

Spora da yüzerek başlayayım; başka türlü şu havada terlemeyi kaldıramaz bünyem. Bacaklar benim de etlendi baya ve göbek... Korseli, drapeli mayo modelleri varmış, onlara bakıyordum geçen gün. Bikini geçti artık benden, şöyle sımsıkı toparlayan bir mayo ile göbeği kamufle etsem, sonra yüzdükçe erise gitse filan...
Ben de yüzme kursun gideceğim..Hic bilmiyorum.Hem egzersiz olacak.Gobek bende de sorun.Bir de beş kilo versem çok farkediyor o 5 kilo.Evde pilates yapmamız lazim.Ama bu konuda içim geçmiş gibi.

Aklıma getirmisken yanımda kahve fincanı vardı..Telvesini süruverdim gözaltılarına bakım bakım konuyu okuyorum.Cilt işi bizim isimiz:)

Hele ben ne yapim diye sasirdim cildime salataligi cilegi havucu elmayi patatesi robottan mi gecirmedim.Buzlukta mi dondurmadim yuzum icin:)

Benim gibi yaslanmaktan hiç hoşlanmayanlar da varmış.Kimse umursamıyor cevremde.
Ben evli de değilim daha bir ağır geldi.Hani güzelliğimi kimse görmeden yaşlanacam diye:)

Urun kullananlar lutfen yazsın.Goz kremi , yüz kremi,Allahini seven ürün tavsiyesi yapsin:)
Isteyene ben de veririm tavsiye.Gansta temizleme nemlendirme ihmal etme
Nuxe ilk kırışık kremleri var.nirva..diye başlıyor.Peelingi de var.Cilt tipine gore seç. Karma yağlı cildin varsa bunun kil maskesi de var.
Goz altı ve yuz siskinligini almak ve sikilik için meyve sebze suyu buz küpleri başladım.
Bebek maması var hazır.Elma muz puresi karnıbahar havuç puresi cilde maske çok iyi geliyor.Bal maskesi çilek maskesi.

Leke karsiti goz kremi de var nuxenin.Ben yaslanma karsiti kullandigim icin lekeye firsat kalmiyor.Gozenek sorunum öyle kaldı .

Uğraşamam diyemiyorum can havliyle.Onceden aksattığım şeyleri şimdi yemeyip içmeyip yapiyorum:)Ay toplaması öyle zor oluyor ki belli bir yaştan sonra.Bakimla güzel kalabilmek zoruma gidiyor.:skandal::süslü:

Bakım kremleri hakkında sıfır bilgi bende... Hani annemin arkosundan vazelininden öte geçememişimdir :KK53:
Ama sormak, bilgilenmek lazım kesinlikle.
Ve hiç öyle güzelliğimi görmediler, bekarım filan diye düşünmeyin; inanılmaz makyaj teknikleri var biliyorsunuzdur, o kadar güzel gelin makyajları yapılıyor ki artık kişiye özel, her gelin, her yaşta, her renkte, her kiloda süper oluyor. Benim zamanındaki gelin makyajı, yaşımın üstüne (abartmıyorum) rahat bi 5 yaş koymuştu ve yakışmamıştı suratıma. Göz altlarıma üstlerime simi bir bastılardı, zaten gözler minnacık, takma kirpikler de düştüydü salonda, ay hatırlamak bile istemiyorum, kamyon farı gibi... gerçekten çok kötü bir makyajdı. Kendim yapsam daha iyiydi demiştim o zaman bile.

Bebek maması derken? Bebek maması cilt için mi kullanılıyor? :KK64:
Oğlanın mamalarına hemen çökebilirim.

Bu arada fondotene mümkün olduğunca gec başlayın.Ben 3 yıl önce başladım yavaş yavaş..Önce idare ediyordu .Ama simdi cildin isiltisi eskisi gibi degil ondan basladim.Makyaji çok iyi temizleyin
Hindistan cevizi yağı+ zeytin yağı+ çift fazlı özellikle goz makyajını.Temiz içerikli bir bebek şampuanı su iyi markalardan küçük bir şişe.Ozellikle maskara için.+Misel suyla yagli kismini aliyorum.En son yuz temizleme jeliyle yikiyorum. Gerisi buz, krem vs

Yüz yogası o da çok önemli.Yapamiyorum ama useniyorum;(
(Nette var.)

Pirinç unu alın bir de.Maskelerde ise yarayacak.
Bitki çayları yapıp dolapta saklıyorum tonik olarak.Veya buzlukta dondurup.
Papatya, kekik biberiye ,az lavanta,melisa cilde iyi gelen tüm bitkilerin çayı.Cogu iyi geliyormuş.

Kızlar ellerimin katirkuturlugu gitmedi yA ne önerirsiniz?Birşey yapmıyorum gerci.

Eller için limon derler ya genelde, bi bakın isterseniz. Hiç denemedim bilmiyorum ama duydum diye hatırlıyorum.

Ben de yağlı boyaya basladim.Ilk tabloma başladım aylar önce.Bitmek üzere ama bir hata yaptim.Sevkimin gelmesini bekliyorum o hatayı düzeltip bitirmek icin.Sonrasi icin güzel güzel örnekler belirledim printers den.Onlar daha güzel olacak.

Strese birebir gerçekten ama zahmetli iş toplaması fırçaları yikamasi:)

Yağlı boya beni inanılmaz yoruyor. Bir portre çalışmıştım yağlı boya, daha da dokunmadım. Ayrıntı seviyorum, yağlı boyada temiz çalışmak ve ayrıntı vermek de zahmetli, her ne kadar örtücü bir boya olsa da. Bi de kurumasını beklemek filan... Sulu-guaj boyalarla başladım ben, en keyif aldığım boyalardı. Sonra tuval çalışsana diye çok ısrar etti ressam bir teyzem. Yağlı boya çalış filan dedi, yok dedim bana gelmez o. Akrilik çalış o halde, daha kalıcı, daha kıymetli olsun yaptığın iş, guajla, kağıt üzerinde zaman öldürme demişti sonra. Öyle öyle akriliğe geçtim, baya da kolay. Fırçaları su içinde bırakınca zaten temizlendi bitti bu kadar :)

Bayağı bebek maması.Bebeklerinki.Ama sectigim iki tür en katkısı az olanı.Pirinc unu ekli bir de o da çok iyi.
Elma-muz
Karnibahar-havuc.
Ben bir iki hafta dolapta tutuyorum.Bozulmaya başladığında buzluk kabına paylastirim ordan kullanmaya basliyorum

Limon o elleri kurutur ya.En iyisi katı hindistan cevizi gibi aslinda. BIR de ucuzundan nem maskesı.Ornek rosense; farmasi
Onceden elime krem sürmezdim.Simdi bile zor sürüyorum.Iyi bakmamaktan kurudu gitti.

28 yaşındayım alkol alırken kimlik soruyorlar.
1. Asla ama asla uykumdan kısmam, tez yazarken bile, ev işinden kıs yemek yapma ama uykunu uyu, boool bol uyku
2. Yüzüme yanık kremi sürüyorum, cildi yeniliyor, göz altına da dudak çatlama kredi sür, vücudumu ne yağı bulursam onunla yağlıyorum sonra da vurup kafayı yatıyorum.
3. Fazla sosyalleşmiyorum sadece beni güldüren insanlarla arkadaş oluyorum, şimdi gay bir kankim var, birlikte iş çıkışı keyif yapıyoruz.
4. Alkol nadir sigara Asla kullanmıyorum.
5. Eşim çok ponçik, ailem maddi anlamda senden durumu kötü anası babası evi yok diye evlenme demelerine rağmen gönlümü hep hoş tutan bir adamla evlendim, bu da beni genç tutuyor.
Dünyaya bir kere geliyoruz ve bu beden bu dünyada bir araç, genç güzel olmak için değil kendimizi yıpratmamak için dikkat etmeliyiz bence.

Yaslanmak deme bana oturup aglayasim var :(
Birde bazen esime ne bilim tvde ki bir sanatciya falan bakiyorsun veya ne bilim gecmisinden herhangi birine....ve uzuluyorsun cunku zaman herkese uğramış....

Aaah gansta cim bir de sadece gelinlik olsa.Su gibi kızdım ziyan oldum kimseye yar olmadan:)

Okudugum en guzel bakis acisi
Yüz için yüz yogası diyorum kesinlikle.

Bir de ek olarak aslında yaşlanmak da bir nimet. Dizler sızladığı, bel doğrulmadığı, gözler eskisi gibi görmeyip, kulaklar eskisi gibi duymadığı için bu bedenden vazgeçmek daha kolay olacak. Belli bir yaştan sonra beden ruha kafes oluyor, soyunup özgür bırakmak o kadar korkunç bir fikir gibi görünmüyor. 80 imizde 20 gibi görünüp, öyle hissetseydik, herhalde bu dünyaya pençelerimizle tutunurduk. Yaşlanma sürecinin yavaş yavaş, alıştıra alıştıra gelmesi de aynı rahmetten bence.

Ben yüz yogasını yüzümü yıkarken yapıyorum. Bu benim yöntemim. Yüzüm ıslakken nemlendirici kullanmam gerekmiyor. Çok zevkli ve dinlendirici oluyor. Yüz yogası çok düzgün yapılmalı, aksi takdirde yüzünüzün simetrisini bozabilirsiniz.

Yaşlanma boyunda başlar. Bu yüzden boyun bakımını ihmal etmeyin. Boyun derisi çok ince ve hassastır. Mutlaka nemlendirici kullanın ki ilerde kötü süprizler yapıp sizi üzmesin.
Hangi haraketleri yapiyorsun ?

Kızlar yüzünüze Hindistan cevızı yağı ve zeytınyagı sürmeyin, hele sivilceli ve sıyah noktalı yüzünüz varsa. Bu yağlar gözenek tıkıyorlar. Daha önce başka konuda yazmıştım uzun uzun o konuyu kopyalıyorum buraya, üşendim tekrar yazmaya:) orada bir kaç tane tavsiyem vardı.

Yeni bir yağ denemeye karar verdim, onun da sonuçlarını yazarım. Emu oil sanırım deve kuşu yağı. Bir sürü iyi göz kremlerinin içinde gördüm bunu, bitkisel değil hayvansal ama çabuk emilen bir yağ.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-verdi-ama-bi-bakin-kizlar-ya.609477/page-4

Kızlar yüzünüze Hindistan cevızı yağı ve zeytınyagı sürmeyin, hele sivilceli ve sıyah noktalı yüzünüz varsa. Bu yağlar gözenek tıkıyorlar. Daha önce başka konuda yazmıştım uzun uzun o konuyu kopyalıyorum buraya, üşendim tekrar yazmaya:) orada bir kaç tane tavsiyem vardı.

Yeni bir yağ denemeye karar verdim, onun da sonuçlarını yazarım. Emu oil sanırım deve kuşu yağı. Bir sürü iyi göz kremlerinin içinde gördüm bunu, bitkisel değil hayvansal ama çabuk emilen bir yağ.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-verdi-ama-bi-bakin-kizlar-ya.609477/page-4
Inceleyecem o mesajını.Zaten maskara için demiştim. Bir de fondoteni yumuşatmak için ustten ustten olur aslında bence.Sonra temizlenecek yine misel su ve ardindan yuz temizleme jeliyle.Ama yağlı ciltlerde olmaz .Kuru yada normal ciltlerde olabilir.Boyle arindirdigimda super arındırıyor resmen parlıyor makyaj silme sonrası.Kisin cilt kurur hele ozaman daha iyi olur.
Bunu kullanmak istemezseniz çift fazlı misel suyu var garnierin.Guzel çıkarıyor tahriş etmeden.Sadece misel su (su bazli) bastırırken tahriş ediyor.Oyuzden yağı almak için onula da fazlasını alıp temizleme jeli.

Back
X