Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu cümle konusunda pek emin değilim, çünkü benim için yakın erkek arkadaşlarım hep sadece yakın arkadaşlarım oldu ve başka tanımlar yüklemeye çalışmadım. :81: Ama sevgilimin bu cümleye inandığı kesin, zira erkek arkadaşlarımla görüşme ihtimalim bile onu dellendirmeye yeter.![]()
Çok doğru bi söz. benim arkadaşım dediğim erkeklerin çoğu bir süre sonra yok ben sana aşık oldum cart curt dedi artık hiç erkek arkadaşım yok sadece slm veririm o kadar. bi söz vardır bugün bacımsın yarın ihtiyacımsın..![]()
Kesinlikle katılmıyorum. Aynı düşünürün dediğine göre erkek evlatların emme refleksi bile cinsellikten gelirmiş. Zaten kendisinin garip bir yaşam tarzı vardır. Zira annesinden çocuğu olduğu sanılarını bize eğitim dersimizde bir profösör söylemişti. Pek takılmamak lazım böyle şeylere.
Erkeklerin emme refleksinin cinsellikten geldiğini söylediğini ilk kez duyuyorum ama saçma geldi açıkcası sonuçta kız çocuklarında da var bu refleks doğar doğmaz ..
Zaten ben de saçma geldiği için bu düşünürün hiçbir sözüne katılmadığımı belirtmiştim.