Hiçbir erkek cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadas olmaz....

Çok doğru bi söz. benim arkadaşım dediğim erkeklerin çoğu bir süre sonra yok ben sana aşık oldum cart curt dedi artık hiç erkek arkadaşım yok sadece slm veririm o kadar. bi söz vardır bugün bacımsın yarın ihtiyacımsın.. :34:

Ben bu cümle konusunda pek emin değilim, çünkü benim için yakın erkek arkadaşlarım hep sadece yakın arkadaşlarım oldu ve başka tanımlar yüklemeye çalışmadım. :81: Ama sevgilimin bu cümleye inandığı kesin, zira erkek arkadaşlarımla görüşme ihtimalim bile onu dellendirmeye yeter. :47::47::1::1:

kesinlikle bende de aynı durum söz konusu :) ben asla ve asla katılmıyorum bu söze ama eşim kesinlikle böyle düşünüyor ki bence yanlış bi düşünce !!!!

Çok doğru bi söz. benim arkadaşım dediğim erkeklerin çoğu bir süre sonra yok ben sana aşık oldum cart curt dedi artık hiç erkek arkadaşım yok sadece slm veririm o kadar. bi söz vardır bugün bacımsın yarın ihtiyacımsın.. :34:

bncede doğru. bnmde vardı daha önceden yakın arkadaşım. beraber ders çalışırdık filan. bi müddet sonra baktım bu bnden hoşlandıını sölemeye çalışıo. gül filan almış gelmiş:1: o günden sonra erkeklerle arkadaş olunmıcaını anladım:50:

Kesinlikle katılmıyorum.. Bu söze katılanlar "evet doğru" diyenlerin hiç gerçekten onları kardeş gibi seven harbi erkek arkadaşları olmamış sanırım. Zaten eğer Freud'un dediği gibi olsaydı kocanız babanız ve ağabeyiniz/erkek kardeşiniz dışında hiç bir erkekle oturup iki yakın arkadaş gibi muhabbet kuramazdınız. Cinsellik konusundaki tüm problem erkeklerdeymiş gibi çoğunuz evet doğru, katılıyorum vs. gibi cümleler kurmuşsunuz. Size bu cümledeki gibi yakınlaşanlar gerçekten yakın arkadaşınız olmayanlarmış demekki.

Kesinlikle katılmıyorum. Aynı düşünürün dediğine göre erkek evlatların emme refleksi bile cinsellikten gelirmiş. Zaten kendisinin garip bir yaşam tarzı vardır. Zira annesinden çocuğu olduğu sanılarını bize eğitim dersimizde bir profösör söylemişti. Pek takılmamak lazım böyle şeylere.

Kesinlikle katılmıyorum. Aynı düşünürün dediğine göre erkek evlatların emme refleksi bile cinsellikten gelirmiş. Zaten kendisinin garip bir yaşam tarzı vardır. Zira annesinden çocuğu olduğu sanılarını bize eğitim dersimizde bir profösör söylemişti. Pek takılmamak lazım böyle şeylere.

Erkeklerin emme refleksinin cinsellikten geldiğini söylediğini ilk kez duyuyorum ama saçma geldi açıkcası sonuçta kız çocuklarında da var bu refleks doğar doğmaz ..

Erkeklerin emme refleksinin cinsellikten geldiğini söylediğini ilk kez duyuyorum ama saçma geldi açıkcası sonuçta kız çocuklarında da var bu refleks doğar doğmaz ..

Zaten ben de saçma geldiği için bu düşünürün hiçbir sözüne katılmadığımı belirtmiştim.:51:

Zaten ben de saçma geldiği için bu düşünürün hiçbir sözüne katılmadığımı belirtmiştim.

Şimdi oldu sanırım, tamam :61:.

Son düzenleme:
yalnız şunuda bilmek lazım

her iyi anlaşılan erkeğe kanka denirse yada karşıdakinin hislerinden emin olmadıkça yakın arkadaşım denirse sonra yanılınca erkekten dost olmaz deniliyor

bence kadınlar ya çok saf ya da çok önyargılı bakıyor olaya.ya karşıdakinin ona aşık olduğunu anlamaz sonra genelleme yapar yada daha öncekinden ağzı yandığı için yaklaşmaz

mesala sevgilimin çok yakın kız arkadaşı olsa kıskanır mıyım? valla duruma göre değişir..gizli saklı iş çevirmezlerse kız benim yanımdayken ayrı onla yalnızken ayrı kaş göz oynatırsa evet ama eğer tanıyorsam bana karşıda iyiyse,ilişkimize burnunu sokmazsa bende iyi anlaşırım

çünkü benim yakın çok yakın erkek arkadaşlarım var mı var..onların sevgilisi onların benimle görüşmemesini istese hiç bir kabahatim yokken onlarda kapıyı gösterirse alınır darılırım..ki bende dikkat ederim zaten..önemli olan karşıdakinin niyetini bilmek
ha bazen sonradan aşık olunabilir filmde dizilerde oluyor ama genellememek lazım bence ya :34::34:

Freud hayal dünyasında yaşayan insanları uyandırır, hayatın gerçekleri üzerine düşündürür. Ve bir çok olayda söylediklerinin kanıtları vardır.
Bu sözüne ise imzamı atarım. Bunun en basit örneği erkeklerin davranışlarıdır, hiçbir erkek kız arkadaşının bir erkekle samimi arkadaş olmasına izin vermez, çünkü karşıdaki erkeğin düşünceleri ile aynı şeyleri düşünür ve ister.

kesinlikle katılıyorum çünkü benim erkek arkadaşım hayatında ben yokken çok yakın olarak seçtiği arkadaşlarıyla hep farklı nedenlerden dolayı arkadaş olmuş.Hatta kızlarda bunu kabulleniyordu biz arkadaştan da öteyiz diyorlardı ve hepsi sonradan yandı bitti kül oldu yapacak bir şey yok :)

Back
X