Hiçbir maddi desteği olmayan birisiyle evlilik ?

Acele ediyorsunuz bence..iyi dusunun aile rizasi da onemli bakalim aileniz ne diyecek?hemen karar vermeyin..

yaşı fazla geldi bana.
29 yaşındaki hayata bakış açımla şu anki bakış açım çok farklı.
o zamanki heveslerim,heyecanlarımın yerine mevcut düzeni korumak var.
37 yaşında birisiyle aynı heyecanları yaşayabilir misin bilemem.
kısmet ve hayırlısı tabiki ama kendi yaşına yakın biri daha uygun olur gibime geliyor.

erken evlenmiş olsa şimdi evi ,arsası vs olurdu belki.
ailesine yardım etmiş olabilir.

Daha çok erken, tanıyın önce birbirinizi ama gidişatı para durumu belirlememeli. Ayrıca sevinmelisiniz size açık davrandığı için.

Babasının borcu ne kadar kalmış daha? Şu anda da yardım ediyor anladığım kadarıyla, birikim yapamadığına göre.
Siz evlenince yardım etmeye devam edecek mi?

Gurur yapma olayı pek antipatik geldi ama dur bakalım hayırlısı.

Siz gelişmeleri yazın yine. Bu kadardan yorum yapamayacağım

bir sorun olmaz..
çünkü aileninde elinde bişey yok.
olsa da vermese sorun olur ama yokkende bişey olmaz

ödersiniz birlikte sorun olacağını sanmam..

Bu yorumu dikkate alın, neden birikimi yok sebep önemli,37 yaş çok ileri bir yaş..
Benim eşim de ailesinden çok fazla bir destek görmedi ama evlenirken birikmiş parası ve arabası vardı, öncesinde abisinin borçlarını ödediği halde. daha küçük yaştaydı hem de.
Sozleşmeli personel derken tam olarak ne iş yapıyor akademik personel mi idari personel mi, uzman mı?
Üniversite personelinin tayin hakkı yoktur çakılı kadrodur, yani onun durduğu yere tayin aldıracaksınız ve hep orada yaşayacaksınız.
Bir de çabuk karar vermişsiiniz sanki.

Canım düğün yapılmasa bile eşyadır mobilyadır yine bir sürü maddi destek lazım.Bizimkilere daha söylemedim ama onlarında bunu sorun edeceklerini biliyorum kafam allak bullak

O halde beraber yapacaksiniz zaten aileler cocuklarina yardimci olmak zorunda degil. Olurlarsa ne ala olmazlarsa bogazlarina yapisacak degiliz.

Adamın babası borsada kaybetmiş.
Halen de maaşından kesiliyormuş.

İlk görüşmelerde bunların bu kadar anlatılması konuşulması abes olmuş.
Keşke evin olduğunu söylemeseydin...

Evlilikte zaten her şey ortak yapılır. Benim de babam annemle evlendiğinde hiçbir şeyi yokmuş annem boş bir eve gelin gelmiş, ama ikisi el ele verip hem ev hem araba almışlar bizi okutup bu yaşa getirmişler. Önemli olan karakter, huy, adamlık. İşi de varmış, daha iyisi olur inşallah.

yaşıınız küçük değil. öğretmensiniz de. şimdi ailemin durumu yok diyor. sonra yine ailemin durumu yok yardım etmem lazım derse ve borçları sizin maaşınıza bırakırsa ne olacak. o kadar çok konu okudum ki burada korkuyorum artık

Benim de aklıma bu geldi evlenince ne olacak ailesine yardım etmeye devam edecek
Bunun yollarını yapıyor şimdiden.Siz de onlara bakacaksınız.

kesinlikle katılıyorum. başta aşktan görülmeyenler daha sonra gözümüzü çıkarıyor.

Benim de aklıma bu geldi evlenince ne olacak ailesine yardım etmeye devam edecek
Bunun yollarını yapıyor şimdiden.Siz de onlara bakacaksınız.

bunu sordum canım dedim şimdi evi kim geçindiriyor babam ama bende destek oluyorum tabi dedi.Bende ozaman evlendiğimizde sen ayrılacaksın onlardan bizim kendi geçim derdimiz olacak ailene yardım etcek misin dedim ,yani ederim dedi.

Kaç o zaman bence
Arkana bakmadan...

aklı başında bir bayansınız. siz bilirsiniz ama aklın yolu bir. herkes aynı düşünüyorsa dikkate alın ve bir kez daha düşünün derim.

beni kendi ailesine demiş böyle böyle biri var konuşuyoruz birbirimize ısındık ama düğün dernek eşya nasıl olcak demiş onlarda düğünde takılanlarla demişler .Ben sağlıklı düşünemiyor muyum ya kendimi aptal gibi hissettm şimdi

37 yaşındaki koca bir adamla 29 yaşındaki koca bir kadının aileleri tarafından evlendirilmesi bana ters geliyor.
Adet mi diyorsunuz buna?ya onların adetleri de kvalidenin gelinle oturması varsa?? Bu adeti de uygulamak ister misiniz?
Yaşnızı başınıza almışsınız kendi evinizi kendiniz kurun, kimseye gebe kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…