- Konu Sahibi maviperi86
-
beni kendi ailesine demiş böyle böyle biri var konuşuyoruz birbirimize ısındık ama düğün dernek eşya nasıl olcak demiş onlarda düğünde takılanlarla demişler .Ben sağlıklı düşünemiyor muyum ya kendimi aptal gibi hissettm şimdi
bizim bi maddi sıkıntımız yok şükür.Benim ailem kendi üzerine düşeni fazlasıyla yapar babam alır ne istersem zaten biliyorum ama onlarda elini taşın altına koysun istiyorum. belki ben düğündeki takılanları harcamak istemiyorum[/QUO
şimdi maddi olarak birşeye karışmayanlar daha sonra manevi olarak herşeyinize öyle bir karışıyorlar ki inanamazsınız. o da annecim o benim, annem o benim derse buraya açacaağınız konular bitmez.
29 yaşında bir öğretmenin aileden maddi beklenti icinde olması üzücü.Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Evet canm kendi birikimi yok, niye yok diyorum şimdiye kadar evliliği düşünmedim ama seni tanıyınca evlilik fikri oldu dedi.Maddi durum yüzünden düşünmemiş evliliği37 yaşına gelmiş hala annesine soruyorsa zaten başınızın yanacağı şimdiden belli .
Evet canm kendi birikimi yok, niye yok diyorum şimdiye kadar evliliği düşünmedim ama seni tanıyınca evlilik fikri oldu dedi.Maddi durum yüzünden düşünmemiş evliliği
Ben atandığımdan beri babam için kredi çektim onu ödüyorum. Kredim olmasaydı şimdiye 50 milyar param olurdu.Babam o zmanlar sıkıştı bana dedi bende kredi çektim çok şükür şimdi durumu iyi arabam ve evim olacak yakında babam alcak ama bir nevi ben zaten krediyi onun için ödüyorum benim param yani29 yaşında bir öğretmenin aileden maddi beklenti icinde olması üzücü.
Anlıyorum ama en azından karşı taraf dürüst. Durumunu acıkca izah etmiş. Ben olsam sırf bu yüzden ayrılmazdım.Ben atandığımdan beri babam için kredi çektim onu ödüyorum. Kredim olmasaydı şimdiye 50 milyar param olurdu.Babam o zmanlar sıkıştı bana dedi bende kredi çektim çok şükür şimdi durumu iyi arabam ve evim olacak yakında babam alcak ama bir nevi ben zaten krediyi onun için ödüyorum benim param yani
benim başımdan buna benzer bir durum geçti eski erkek arkadaşım devlet memuru benimde memur olmamı istiyordu kpss için çalışıyordum öğrenciyim resmen beni paraladı okulu bırak kpss diye nasıl sıkıştırıyor ama.bunu sordum canım dedim şimdi evi kim geçindiriyor babam ama bende destek oluyorum tabi dedi.Bende ozaman evlendiğimizde sen ayrılacaksın onlardan bizim kendi geçim derdimiz olacak ailene yardım etcek misin dedim ,yani ederim dedi.
BEN BU AÇIKLAMAYA İNANMAM.Evet canm kendi birikimi yok, niye yok diyorum şimdiye kadar evliliği düşünmedim ama seni tanıyınca evlilik fikri oldu dedi.Maddi durum yüzünden düşünmemiş evliliği
yorumlarin hicbirini okumadan cevap yaziorm.biz de esimle evimizi kendimiz kurduk sayilir onun ailesi nerdeyse hicbisi yapmadi diebilirm. ben dugun istemiorm die israr ettim ama erkek tarafi da olacak diye inat etti nitekim yapildi ben onlar odeyecek sandim ama olan esimin biz evlenmeden once aldigi arabaya oldu onu esimin babasina verdik dugun borclarinizi hala oduyoruz diyen karisi yuzunden (karisi diorm cnk esimin annesi diil kayinpederin ikinci esi) velhasil hala bize maddi olarak ne esimin ailesinden ne de benim ailemden gelen bi destek yok. zaten esimin ailesinden bana destek gelir die beklentiyle evlencekseniz hic evlenmeyin. iki kisimi yasayacaksiniz ailecek mi? siz kendinize yetin onemli olan o. biz de kirada oturuyoruz ve ev alirsak kendimiz kirayla vs ile alcaz kimsenin bize ev almasini da bekleyemem beklemem de zaten. yanlis anlamayin ama disardan yardim gelmesini bekleyerek bi yuva kuracaksaniz lutfen kurmayin.Kızlar selamlar.Karar aşamasındayım yardımlarınıza ihtiyacım var.29 yaşındayım öğretmenim. Buradaki bir öğretmen arkadaşın akrabası benimle tanışmak istedi yaklaşık 4 hafta önce önce telden konuştuk.Kendisi 37 yaşında ve üniversitede sözleşmeli personel olarak çalışıyor.Bizim telde konuşmalarımız devam etti 1 kere yüz yüze görüştük.Çok iyi efendi ve karakteri oturmuş biri.Ben ısındım ona sanki uzun süredir tanıyormuşum gibi güven verdi.Onunla konuşurken çok mutluyum oda aynı şeyleri bana hissediyor..sorun şu ki erkek tarafının maddi bir birikimi yok birazda bu yaşa kadar herhalde o yüzden evlenememiş.Kirada oturuyorlar.Düğün dernek borçla olacakmış ve borcu biz ödeyecekmişiz. Babamın durumu yok diyo, şuan çelişkiler içindeyim.Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Belki beni çok mutlu etcek ve ben sırf borç para derdinden onu kaybetmek istemiyorum.
beni kendi ailesine demiş böyle böyle biri var konuşuyoruz birbirimize ısındık ama düğün dernek eşya nasıl olcak demiş onlarda düğünde takılanlarla demişler .Ben sağlıklı düşünemiyor muyum ya kendimi aptal gibi hissettm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?