- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi maviperi86
-
Kendi suçu değil ozaman..Bir de şirket elemanı maaşı düşük olur.Bından sınra dikkatli olması hususunda söz almalısın.Babasının borcu kalmış mı daha?Daha o yardım edecek mi?ONU ÖĞREN.Senin evde mecbur oturacak.Tamam gururlu olması iyi de mecbur kabul edecek..Canım babası 5 sene önce borsa işine girmiş ve batmış yani evleri varmış o satılmış, konuştuğum kişinin arabası satılmış borç ödemek için ama hala yetmemiş.Babası bankadan emekliymiş ve maaşında kesinti varmış. Birde şöyle bir şey var benim Allah izin verirse kendi evim olacak 2 seneye. Orda otururuz dedim gurur yaptı morali bozuldu yok oturmayalım falan dedi
Hemen söylemesi çokk daha iyi.Zaten görücü usulü bie tanışma.40 yaşına merdiven dayamış birinin bu yaşa kadar nasıl birikimi olmaz
Hiç mi kenarda köşede bir güvencem olsun diye düşünmemiş
Ve daha ilk görüşmede benim ailemin parası yok düğün yapamaz diye konuya girmek nedir yani
Ayrıca önemli olanbir nokta daha neden bu zamana kadar hep borç içindelermiş
beni kendi ailesine demiş böyle böyle biri var konuşuyoruz birbirimize ısındık ama düğün dernek eşya nasıl olcak demiş onlarda düğünde takılanlarla demişler .Ben sağlıklı düşünemiyor muyum ya kendimi aptal gibi hissettm şimdi
Neden erkekte para aranıyor da kadında aranmıyor?
Neden zengin kız fakir oğlan asla olmaz da, zengin erkek fakir kız olunca maşallah derler?
Adam sanki dımdızlak, çöp konteynrında yaşıyor.
Nedir bu gelir, ev araba, yatırım sevdası, anlamadım anlayamayacağım
Ben atandığımdan beri babam için kredi çektim onu ödüyorum. Kredim olmasaydı şimdiye 50 milyar param olurdu.Babam o zmanlar sıkıştı bana dedi bende kredi çektim çok şükür şimdi durumu iyi arabam ve evim olacak yakında babam alcak ama bir nevi ben zaten krediyi onun için ödüyorum benim param yani
Neden erkekte para aranıyor da kadında aranmıyor?
Neden zengin kız fakir oğlan asla olmaz da, zengin erkek fakir kız olunca maşallah derler?
Adam sanki dımdızlak, çöp konteynrında yaşıyor.
Nedir bu gelir, ev araba, yatırım sevdası, anlamadım anlayamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?