1 kere görüştüğün 5,5 aylık ilişki için kafa patlatmaya bile degmez.İstersen 24 saat konuş yan yana olmadıkça iliskiden pek saymıyorum onu ben.İlişki birbirine gittiğin yeri haber vermek hayaller kurmak değil çünkü birlikte biseyler paylasabilmek.Gerçek şeyler.
Bi anda carketmesi de sen araya girmis bi ilişki olabilirsin bence.Hayatında eskiden biri vardı ya onunla barıştı ya yeni birini buldu. Fırtına değil bunlar yani martıya söyle denizden vazgeçsin :)
Bu adami tutarsız buldum ben. Hem tutunacak dal arıyorum diyor hem de size eziyet ediyor mantıklı gelmedi. İnsan hayatı boyunca kazık yer veya sevdiklerini kaybeder ama insanlara güvenmekten vazgecmez ki. Herkes terketmez herkes ihanet etmez herkes yalanci degil çünkü. O blog neyle alakalıydı ne yazıyordu tam anlamadım ama hep ondan sonra olmuş problenler. Çocuğun aklı karışık olabilir zaman verin bence
Blogda yazmanizdan sonra sorunlar baslamis anladigim kadariyla
Ne yazmistiniz? Belli ki bunu sorun etmis
Iftar saati. Iftardan sonra gelirler.
Hayirlisi olmuş bi ömür dengesiz birine adanmaz. Ayrıca alışkanlık evlilikte bile var. Alışmak sevmekten daha zordur.
Tutarsız bulan arkadaşa katılıyorum kendisi kaç yaşında?
26 yaşında kendisi. Tutarsız ama bu kadar bir anda değişim garip geliyor.
26 yaşında kendisi. Tutarsız ama bu kadar bir anda değişim garip geliyor.
her gece telefonla konuşarak uyuyorduk. Sabah uyanıp birbirimizi arıyorduk, birlikte hareket ediyorduk her şeyde ve yaptığımız her şeyden birbirimizi haberdar ediyorduk.
Ne dusundugunu ne yqptigini bilemeyiz tabi ama bana da baska sevgilisi var gibi geldiNe yazdığımı okumadı, merak bile etmedi. Ne gerek var ki dedi ve ben de sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?