Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Merhaba kızlar, inanılmaz karışık bir durum içindeyim.

5.5 aylık bir ilişkimiz vardı, uzak mesafe ilişkisiydi. Bu süreçte uzaklıktan dolayı sadece 1 defa görüşebildik. Maddi durumları falan toparlayamadık, olsun dedik bekleriz. Bu süre içinde gayet sorunsuz bir ilişki yaşadık, her gece telefonla konuşarak uyuyorduk. Sabah uyanıp birbirimizi arıyorduk, birlikte hareket ediyorduk her şeyde ve yaptığımız her şeyden birbirimizi haberdar ediyorduk. Bana "bir hata yapar da seni kaybedersem çıkmaz sokak demek benim için", " senden başkasını seversem şöyle olsun", "seni almazsam böyle olsun" vs gibi şeyler söylüyordu, inandım tabi.

Bir kaç gün önce bir yazı yazdım blog sitesinde, onunla ilgiliydi. Ona söyledim "ne gerek var ki" gibi bir tepki verdi, bozuldum tabi haliyle. Sonrasında özür bile dilemeden ben ne kadar soğuk davranıyorsam o da o kadar soğuk davranmaya başladı. Daha sonra bunu ona söylediğimde "sana yalan söylesem hoşuna mı gider demek ki içimden gelmiyor" dedi. Olabilir kimseye neden içinden gelmiyor diye kızamam, neden sevmiyorsun da diyemem. Bana seni seviyorum dediğinde içinden geldiği için değil alışkanlık olduğu için dediğini söyledi, bunu da anlayabiliyorum. Bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor onun demek istediği bu sözcük alışkanlığa dönmesin demekti. Tamam dedim ona da herneyse.

Perşembe günü "ben bu şekilde devam edemeyeceğim, sana seni seviyorum dememek için mücadele veriyorum" dedim. Ardından beni aradı ve bana "sana güvenmiyorum" dedi. Daha önce çok güvendiği bir arkadaşı varmış ve hayatını kaybetmiş, ondan sonra samimiyetine inandığım ve güvendiğim tek insansın demişti bana. "Madem güvenmiyorsun neden konuşuyoruz biz?" Diye sordum, daha önce sana güveniyorum dedim ve bu lafımı yemek istemiyorum tutunacak birşey arıyorum dedi. "Benim sana tek bir tane yalanımı ya da yanlışımı gördün mü" diye sordum "hayır" dedi. Ben de bana güvenmeyen bir insanla yürüyemem ben, bunca zamandan sonra bunun mücadelesini veremem üzgünüm bizden olmaz dedim ve bitirdim. Tek cevabı "tamam" oldu ve o günden beri ne mesaj attı ne de aradı. Ben zaten asla ama asla arayıp mesaj atmam bana güvenmediğin için özür dilerim mi diyeceğim?

Durum böyle kızlar, kafam allak bullak şu an hala inanamıyorum bunu yaşadığıma. Tarafsız bakışlara ihtiyacım var, sevmiyor olabilir istemiyor olabilir, başkası bile olabilir. Ama ayrılık konuşmasından iki gün önceki tartışmamızda "fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden vazgeçmez" sözünü gönderip şu günlere bakıp gülücez diyen bir insan bu. Kızlar, tecrübelere ve farklı bakışlara ihtiyacım var. Beni arayacak mı onu bile bilmiyorum, sizden yardım istiyorum. Teşekkürler hepinize.

1 kere görüştüğün 5,5 aylık ilişki için kafa patlatmaya bile degmez.İstersen 24 saat konuş yan yana olmadıkça iliskiden pek saymıyorum onu ben.İlişki birbirine gittiğin yeri haber vermek hayaller kurmak değil çünkü birlikte biseyler paylasabilmek.Gerçek şeyler.

Bi anda carketmesi de sen araya girmis bi ilişki olabilirsin bence.Hayatında eskiden biri vardı ya onunla barıştı ya yeni birini buldu. Fırtına değil bunlar yani martıya söyle denizden vazgeçsin :)

Bu adami tutarsız buldum ben. Hem tutunacak dal arıyorum diyor hem de size eziyet ediyor mantıklı gelmedi. İnsan hayatı boyunca kazık yer veya sevdiklerini kaybeder ama insanlara güvenmekten vazgecmez ki. Herkes terketmez herkes ihanet etmez herkes yalanci degil çünkü. O blog neyle alakalıydı ne yazıyordu tam anlamadım ama hep ondan sonra olmuş problenler. Çocuğun aklı karışık olabilir zaman verin bence

Canım belki dışarıdan bakıldığında haklısın, ama inan yaşamadan bilemiyorsun. Hayatında benden önce 4 yıl sevdiği bir kız vardı onu biliyorum. Ama kızla hiçbir zaman sevgili olmamışlar, kız bunu istememiş. "Ben seni tanıdıkça onu neden sevmişim diyorum, inan bana ölse cenazesine gitmem" demişti. Belki de onu sevmeye devam etti bilemiyorum, bunu açıkça söylememesi çok ağırıma gitti. Daha doğrusu güvenmiyorum demesi, çünkü bana güvenmemesi için tek bir sebep bile yoktu.

Blog onunla ilgiliydi ama okumadı bile. "Ne gerek var ki" dediğinde sildim zaten. Bana da hiç mantıklı gelmiyor o yüzden kendimi yiyorum. Büyük büyük yeminler, sevgi sözleri, hayaller falan nasıl yalan olabilir aklım almıyor. Son konuşmamızdan beri iletişime geçmedim, o da geçmedi zaten...

Blogda yazmanizdan sonra sorunlar baslamis anladigim kadariyla
Ne yazmistiniz? Belli ki bunu sorun etmis

Iftar saati. Iftardan sonra gelirler.
Hayirlisi olmuş bi ömür dengesiz birine adanmaz. Ayrıca alışkanlık evlilikte bile var. Alışmak sevmekten daha zordur.

Iftar saati. Iftardan sonra gelirler.
Hayirlisi olmuş bi ömür dengesiz birine adanmaz. Ayrıca alışkanlık evlilikte bile var. Alışmak sevmekten daha zordur.

Haklısın ama çok kırıldım, bir an önce şu durumun geçmesini istiyorum. Arasın istiyorum bir yandan da aramasın istiyorum.

her gece telefonla konuşarak uyuyorduk. Sabah uyanıp birbirimizi arıyorduk, birlikte hareket ediyorduk her şeyde ve yaptığımız her şeyden birbirimizi haberdar ediyorduk.

İşte her çoklukta bir b*kluk vardır der büyükler. Bencede... Hele erkekler! Okumaya başlayınca ne zaman ilgisizleşmiş acaba dedim.
Kendinize özgü bir hayatınız olsun. Sevgililerinizde hayatınızda bir misafir rolüyle varolsun evliliğe kadar. Yoksa böyle kuyruk sıkışınca bahane uydurup gidebilirler. Herhalde başta çekici gelmişti ama bu şekilde ilerleyen her ilişkinin sonu hüsrandır maalesef.

Ne kadar önemsemezsen o kadar dibinde biterler

Ne yazdığımı okumadı, merak bile etmedi. Ne gerek var ki dedi ve ben de sildim.
Ne dusundugunu ne yqptigini bilemeyiz tabi ama bana da baska sevgilisi var gibi geldi
Yoksa neden boyle tepki versin ki bi blogda yazdiklariniza , afise olacagindan korkmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…