Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

Instagram kullanıyor. Instagram bio'sunda benim adım yazıyordu yani "x special" diye. Onu da silmiş. Freelance yazılımcı. Twitter da kullanıyordu o zaman da mesela sevgilim böyle yaptı diye yazıyordu kapatalı 1 hafta falan olmuştur onu da yani ayrılmadan kapamıştı.

ya uzaktan biriyle anlaşbilir insan.

ama bir hayali seviyorsun. gerçek bir insanı değil. o yüzden bu kadar dağılmışsın, hayalindeki mükemmel insan yerine koymuşsun onu ama değil.

bir daha görüşmediğin birine bu kadar bağlanma.

Ya inan ilk başlarda ben bir şey hissetmiyordum. Öyle bir sevdirdi ki kendini, sesini duymasam eksik hissediyordum. 2.5 gündür konuşmuyoruz ara ara delirecek gibi oluyorum.

Bana başkasını bulmuş yada zorlukları göze alamayıp soğumuş izlenimi verdi yazdıklarınız.uzaktan ilişki olur 2 ayda 1 görüşüyorum ben sevgilimle yurtdışında yaşıyor ve yabancı.her günde konuşuyoruz mesajlaşıyoruz .ama bu kadar büyük laflar etmiyoruz yani sizde bir daha güvenmezsiniz çok büyük laf eden insanlar nedense bana hiç güven vermiyor.herkes uzak mesafe ilişkisini göze alamayabilir canım çünkü gerçekten zor.belki düşündü kafasına taktı bazı şeyleri soğudu.

Hatan var gibi görünmüyor.Kendi kendine olup bitmiş.Söylenenler de ,bahane,bahane,bahane...

Tamamıyla aynı şeyleri yaşadığım bi erkek arkadaşım vardı üç sene önce. Tek fark sekiz ay içinde bi kaç kez görüşmüştük.
Anlam veremediğim şekilde benden uzaklaşıp benden vazgeçmişti. Tam bi daha kimseyi sevemem dediğim an eşimle tanıştım. Kısa zaman içinde evlendim. Eskisi arkamdan çok kez ağlamış ben sadece ara vermek istemiştim diyeŞimdi 3 aylık kızımla ve eşimle huzurluyum daha ne olsun

Canım inan ki bak çok benziyor hikayeler, ama benimki 5.5 ay sürdü. Aramayacağım, kesinlikle aramam zaten ne deyim arayıp? Bana güvenmiyosun özür dilerim mi deyim... çok ama çok kırgınım.
Canım bende bir hayali sevdim. Sürekli sanal korkunç bir şey. Bak birtanem zaman geçtikçe daha kötü oluyor. Önce rüya gibi geliyor. Paylaşımlar vs... sonra ulaşmak istiyorsun ulaşamıyorsun. Özlüyorsun göremiyorsun. Derken aylar ayları sonra yılları kovalıyor. Kavgalar başlıyor. Eğer sanalda sürerse bunlar olacak. Reale taşınmazsa bir ilişki yürümez. Kavga etsende yüz yüze olmalı. Ben o hale gelmiştimki sürekli yazan son 2 yıldır bendim. O sadece
İşe geldim
Yemek
Günaydın
İyi geceler gibi saçmalıklarla son 2 yılı geçirdi. Çıldiıracak gibi oluyordum. Ama sadist gibi hoşlanıyordu bu durumdan. Yani sürmez. Çünkü görmeden konuşmadan yürümüyor. Kendine değer veren ve yanında olabilecek biriyle ol canım benim. Ben kesinlikle aramamaya kararlıyım. Evet üzülüyorım ama en azından o stresim yok. Çünkü tek yaptığı üzmekti.

sevginizi küçümsemek değil ancak 5,5 ayda yaşananlar bu duruma gelmenize sebep olmuş ise daha fazlasını beklememek en iyisi...
sonrası çok daha fazla yorar.

ayrıca blogunuzda ne yazmıştınız ki bu duruma geldi... eğer gerçekten "bir şansı hak ediyordu bizim ilişkimiz" diyorsanız bu durumu irdeleyebilirsiniz.

Canım hepsi olabilir bana açık açık soğudum deseydi tamam derdim hiç düşünmezdim. Son konuşmaya kadar sevdiğini söylüyordu, güvenmiyorum deyip benim bitirmek istemem üzerine bitti. Ben bana haksızlık yaptığı için çok kırgınım sadece, ayrıldık diye değil.

İnşallah benim hikayem de mutlu biter çok sevindim sizin için daim olur inşallah.

Canım 5.5 ay içinde hiç tartışmamız dahi olmamıştı inan. Blogta yazanları okumadı ki, merak bile etmedi. "Biri okusun diye değil rahatlamak için yazılırmış" sonrasını ben de çözemedim. Bitti bir anda.

Bizim görüşmeme sebebimiz maddi durumlardı canım bak o kadar çok plan yapmıştık ki. Adalara gidelim, kıbrısa gidelim, yazın bunu yapalım, kışın şöyle olsun falan diye. Bir anda bu noktaya nasıl geldi inanamıyorum, hiç üzmüyordu o beni ve gerçekten ilgisi alakası hiç eksik değildi.

demek ki ilişkiniz hak etmiyormuş bu şansı... iyi olmuş bir kere görüşmüşsünüz anılarınız birikmemiş fazla fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…