Bu kişi bir erkek dolayısıyla sıkılmış olabilir başka birini bulmuş olabilir kendi değerini yükseltmek istiyor olabilir ve bunun için karşısındakini umursamadan salak salak bahanelerin arkasına saklanıyor olabilir çünkü bu erkek ve erkekler şerrrefsizdir
5 ay 1 defa gorusmek
Bunun adi iliski degil ki
Flort bile degil
Hicbirsey bu
Nasil oturur kalkar konusurken mimigi eli kolu nasil hareket eder temizmidir giyimi kendisi vs daha bu basit seyleri bile bilmiyorsun ki
Biliyorum sizi anlıyorum ama dediğim gibi erkek işte diyip geçmek dışında bi seçenek yok çünkü neden böyle oldu neden yaptı diye siz beyninizi kemirirken adam arda turanın geleceğini falan düşünüyo olcak muhtemelen erkeklerden nefret ediyorum yaNe olduysa oldu ben kırıldım ben incindim olan bana oldu yani
Canım kamerada görüşüyorduk ne bileyim uzakları yakın etmeye çalıştık kendimizce. Ama ben boş bir hayalin arkasından gitmişim o kadar.
Biliyorum sizi anlıyorum ama dediğim gibi erkek işte diyip geçmek dışında bi seçenek yok çünkü neden böyle oldu neden yaptı diye siz beyninizi kemirirken adam arda turanın geleceğini falan düşünüyo olcak muhtemelen erkeklerden nefret ediyorum ya
Kamera mi
Yapmayin bunu lutfen ya.hergun dipdibe oldugun insani bile 5 ayda taniyamazken.
Uzaktan arabesk konusmalar yapan biri icin kafani yormana degmez
Canım , benimde bitsin dediğimde cevap alamadım. Yani o ayrılmayı istemedi. Ben sana bir abla tavsiyesi verebilir miyim. Eğer aramazsan o hiç aramayabilir. Kafanda soru işareti kalmasın istiyorsan ara ve konuş. Böylece ya biter ya yeniden başlar. Çünkü ortada bir muamma var. Bu genç adam sana güvenmiyorum vs.. demiş. Ama bunların nedenini bilmediğini yazmışsın. Bu sorular kafanda asla bitmez. Gururu bırak. Onu ara ama sevginden söz etme. Sadece kafanda sorular olduğunu söyle. Ve bu tavrının nedenini bilmek istediğini söyle. Bakalım ne olacak. Gurur filan yapacak bir durum yok. Ara ve sor. Bakalım ne diyecek. Ona göre hareket edersin.Haklısınız ama işte insanın elinde değil salaklık bende ki inandım
Güvenmiyorum dedin de. Nedenini bilmek istediğini söyle. Niye aramıyorsun yavrucum. Ara. Belirsiz kalma. İnanki gururun incinmez. Belki bir şeyi yanlış anlamıştır. Sormasan bilemezsin. Sen sessiz kalmakla suçlamayı kabul ediyorsun. Bu yaptığın yanlış. Konuş onunla açıklasın. Benimki laf anlamayan garip biriydi. Ama sen konuşabilirsin.
Gerçekten saçma bir nedenmiş .. Ama tek neden bu olamaz. Güven olayını bir kenara bırakalım. Saçmalamış. Sen bu çocuğun tavrının nedenini bilmiyorsan ara . Kafanda soru işareti kalmasın. Ciddi bir şekilde konuş. Sevgi kelimesini ağzına alma. Sadece ne istediğini sor. Bitirmek mi istiyorsun de ! Muhakkak bir cevabı vardır . Gerçekten ara için rahat eder.Güvenmeme sebebi o kadar saçma bir şey ki.. kısaca anlatmaya çalışayım, benim babam vefat etti 7 sene önce ve ondan kalan bir zippo çakmak vardı. Eski üretim olan bir zippo, evde bir yerde diye biliyordum ben. Bunu ona söyleyince of eski zippo dedi, bende kendi isteğimle "bulunca sana göndereceğim" dedim.
Sonra evde aradık bulamadık, bir ay kadar sonra da taşınacaktık. Taşınırken bakayım detaylı dedim tamam dedi. Daha sonra taşınma aşamasında çakmağı halamda gördüm ona söyledim. "Alma kalsın onda o zaman, olmaz ayıp olur" dedi. Konu öyle kapandı 1 ay sonra hadi halandan zippoyu al dedi, halam şehir dışındaydı söyledim şehir dışında diye. 1 günlüğüne gelip kıbrısa gidicekti. Geleceği gün halamı aradım "5 gibi bineriz gelince ararım" dedi. Akşam 9.30 gibi aradı ve geç olduğu için o gün de gidemedim. Ertesi gün halam kıbrısa gitti, ben de kuzenimi aradım o da kız arkadaşıyla birlikteymiş haberleşiriz dedi ve haber vermedi. Olayların hepsini de biliyor tek tek haber verdim üstelik. Neyse sonuç olarak kuzenimle görüşemedik ve ben halama durumu anlattığımda "çarşamba günü geldiğimde alırsın, bunun için aranız bozulmasın eğer yine bir aksilik olursa söz ben görürücem" dedi.
Halam geldi, çakmağı aldım ve ona gönderdim. Ama bu olaydan sonra bana olan güveni sarsılmış, söylediğim hiçbir şeye inanmıyormuş. Ben bu konuda da hatalı olduğumu düşünmüyorum oysa...
Gerçekten saçma bir nedenmiş .. Ama tek neden bu olamaz. Güven olayını bir kenara bırakalım. Saçmalamış. Sen bu çocuğun tavrının nedenini bilmiyorsan ara . Kafanda soru işareti kalmasın. Ciddi bir şekilde konuş. Sevgi kelimesini ağzına alma. Sadece ne istediğini sor. Bitirmek mi istiyorsun de ! Muhakkak bir cevabı vardır . Gerçekten ara için rahat eder.
5,5 aylık üstelik uzak mesafe ilişkisi biri için, üstelik sadece bir kez gördüğün biri için mi bu sıkıntın? 26 yasında oğlan çocuğuyla mı uğraşacaksın? Anlattıklarına bak... Benden sana tavsiye asla bu kadar az "somut" yaşanmışlığın olan bir erkek için üzülme, kimse için hatta. Ben o hatayı zamanında çok yaptım, ders aldım, bilmeden konuştuğumu düşünme sakın.
Önüne bakmanı tavsiye ederim. Sessizce çekil bi suçun yok ki. Ayrıca uyutuyo mu unutuyo mu bilemezsin mesafeler engeldir gözün görmediğini yürek desteklemez.Merhaba kızlar, inanılmaz karışık bir durum içindeyim.
5.5 aylık bir ilişkimiz vardı, uzak mesafe ilişkisiydi. Bu süreçte uzaklıktan dolayı sadece 1 defa görüşebildik. Maddi durumları falan toparlayamadık, olsun dedik bekleriz. Bu süre içinde gayet sorunsuz bir ilişki yaşadık, her gece telefonla konuşarak uyuyorduk. Sabah uyanıp birbirimizi arıyorduk, birlikte hareket ediyorduk her şeyde ve yaptığımız her şeyden birbirimizi haberdar ediyorduk. Bana "bir hata yapar da seni kaybedersem çıkmaz sokak demek benim için", " senden başkasını seversem şöyle olsun", "seni almazsam böyle olsun" vs gibi şeyler söylüyordu, inandım tabi.
Bir kaç gün önce bir yazı yazdım blog sitesinde, onunla ilgiliydi. Ona söyledim "ne gerek var ki" gibi bir tepki verdi, bozuldum tabi haliyle. Sonrasında özür bile dilemeden ben ne kadar soğuk davranıyorsam o da o kadar soğuk davranmaya başladı. Daha sonra bunu ona söylediğimde "sana yalan söylesem hoşuna mı gider demek ki içimden gelmiyor" dedi. Olabilir kimseye neden içinden gelmiyor diye kızamam, neden sevmiyorsun da diyemem. Bana seni seviyorum dediğinde içinden geldiği için değil alışkanlık olduğu için dediğini söyledi, bunu da anlayabiliyorum. Bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor onun demek istediği bu sözcük alışkanlığa dönmesin demekti. Tamam dedim ona da herneyse.
Perşembe günü "ben bu şekilde devam edemeyeceğim, sana seni seviyorum dememek için mücadele veriyorum" dedim. Ardından beni aradı ve bana "sana güvenmiyorum" dedi. Daha önce çok güvendiği bir arkadaşı varmış ve hayatını kaybetmiş, ondan sonra samimiyetine inandığım ve güvendiğim tek insansın demişti bana. "Madem güvenmiyorsun neden konuşuyoruz biz?" Diye sordum, daha önce sana güveniyorum dedim ve bu lafımı yemek istemiyorum tutunacak birşey arıyorum dedi. "Benim sana tek bir tane yalanımı ya da yanlışımı gördün mü" diye sordum "hayır" dedi. Ben de bana güvenmeyen bir insanla yürüyemem ben, bunca zamandan sonra bunun mücadelesini veremem üzgünüm bizden olmaz dedim ve bitirdim. Tek cevabı "tamam" oldu ve o günden beri ne mesaj attı ne de aradı. Ben zaten asla ama asla arayıp mesaj atmam bana güvenmediğin için özür dilerim mi diyeceğim?
Durum böyle kızlar, kafam allak bullak şu an hala inanamıyorum bunu yaşadığıma. Tarafsız bakışlara ihtiyacım var, sevmiyor olabilir istemiyor olabilir, başkası bile olabilir. Ama ayrılık konuşmasından iki gün önceki tartışmamızda "fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden vazgeçmez" sözünü gönderip şu günlere bakıp gülücez diyen bir insan bu. Kızlar, tecrübelere ve farklı bakışlara ihtiyacım var. Beni arayacak mı onu bile bilmiyorum, sizden yardım istiyorum. Teşekkürler hepinize.
5,5 aylık üstelik uzak mesafe ilişkisi biri için, üstelik sadece bir kez gördüğün biri için mi bu sıkıntın? 26 yasında oğlan çocuğuyla mı uğraşacaksın? Anlattıklarına bak... Benden sana tavsiye asla bu kadar az "somut" yaşanmışlığın olan bir erkek için üzülme, kimse için hatta. Ben o hatayı zamanında çok yaptım, ders aldım, bilmeden konuştuğumu düşünme sakın.
Güvenmeme sebebi o kadar saçma bir şey ki.. kısaca anlatmaya çalışayım, benim babam vefat etti 7 sene önce ve ondan kalan bir zippo çakmak vardı. Eski üretim olan bir zippo, evde bir yerde diye biliyordum ben. Bunu ona söyleyince of eski zippo dedi, bende kendi isteğimle "bulunca sana göndereceğim" dedim.
Sonra evde aradık bulamadık, bir ay kadar sonra da taşınacaktık. Taşınırken bakayım detaylı dedim tamam dedi. Daha sonra taşınma aşamasında çakmağı halamda gördüm ona söyledim. "Alma kalsın onda o zaman, olmaz ayıp olur" dedi. Konu öyle kapandı 1 ay sonra hadi halandan zippoyu al dedi, halam şehir dışındaydı söyledim şehir dışında diye. 1 günlüğüne gelip kıbrısa gidicekti. Geleceği gün halamı aradım "5 gibi bineriz gelince ararım" dedi. Akşam 9.30 gibi aradı ve geç olduğu için o gün de gidemedim. Ertesi gün halam kıbrısa gitti, ben de kuzenimi aradım o da kız arkadaşıyla birlikteymiş haberleşiriz dedi ve haber vermedi. Olayların hepsini de biliyor tek tek haber verdim üstelik. Neyse sonuç olarak kuzenimle görüşemedik ve ben halama durumu anlattığımda "çarşamba günü geldiğimde alırsın, bunun için aranız bozulmasın eğer yine bir aksilik olursa söz ben görürücem" dedi.
Halam geldi, çakmağı aldım ve ona gönderdim. Ama bu olaydan sonra bana olan güveni sarsılmış, söylediğim hiçbir şeye inanmıyormuş. Ben bu konuda da hatalı olduğumu düşünmüyorum oysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?