Hiçbir şey anlamadan ayrıldık

5 ay 1 defa gorusmek
Bunun adi iliski degil ki
Flort bile degil
Hicbirsey bu
Nasil oturur kalkar konusurken mimigi eli kolu nasil hareket eder temizmidir giyimi kendisi vs daha bu basit seyleri bile bilmiyorsun ki

Bu kişi bir erkek dolayısıyla sıkılmış olabilir başka birini bulmuş olabilir kendi değerini yükseltmek istiyor olabilir ve bunun için karşısındakini umursamadan salak salak bahanelerin arkasına saklanıyor olabilir çünkü bu erkek ve erkekler şerrrefsizdir

Ne olduysa oldu ben kırıldım ben incindim olan bana oldu yani

5 ay 1 defa gorusmek
Bunun adi iliski degil ki
Flort bile degil
Hicbirsey bu
Nasil oturur kalkar konusurken mimigi eli kolu nasil hareket eder temizmidir giyimi kendisi vs daha bu basit seyleri bile bilmiyorsun ki

Canım kamerada görüşüyorduk ne bileyim uzakları yakın etmeye çalıştık kendimizce. Ama ben boş bir hayalin arkasından gitmişim o kadar.

Ne olduysa oldu ben kırıldım ben incindim olan bana oldu yani
Biliyorum sizi anlıyorum ama dediğim gibi erkek işte diyip geçmek dışında bi seçenek yok çünkü neden böyle oldu neden yaptı diye siz beyninizi kemirirken adam arda turanın geleceğini falan düşünüyo olcak muhtemelen erkeklerden nefret ediyorum ya

Canım kamerada görüşüyorduk ne bileyim uzakları yakın etmeye çalıştık kendimizce. Ama ben boş bir hayalin arkasından gitmişim o kadar.

Kamera mi
Yapmayin bunu lutfen ya.hergun dipdibe oldugun insani bile 5 ayda taniyamazken.
Uzaktan arabesk konusmalar yapan biri icin kafani yormana degmez

Ben de eminim hiç düşünmüyor şu an. Daha 1 ay önce bir hata yapar da seni kaybedersem bittiğimin resmidir diyen adam bu üstelik. Asla evlenmicem

Haklısınız ama işte insanın elinde değil salaklık bende ki inandım
Canım , benimde bitsin dediğimde cevap alamadım. Yani o ayrılmayı istemedi. Ben sana bir abla tavsiyesi verebilir miyim. Eğer aramazsan o hiç aramayabilir. Kafanda soru işareti kalmasın istiyorsan ara ve konuş. Böylece ya biter ya yeniden başlar. Çünkü ortada bir muamma var. Bu genç adam sana güvenmiyorum vs.. demiş. Ama bunların nedenini bilmediğini yazmışsın. Bu sorular kafanda asla bitmez. Gururu bırak. Onu ara ama sevginden söz etme. Sadece kafanda sorular olduğunu söyle. Ve bu tavrının nedenini bilmek istediğini söyle. Bakalım ne olacak. Gurur filan yapacak bir durum yok. Ara ve sor. Bakalım ne diyecek. Ona göre hareket edersin.

Güvenmiyorum dedin de. Nedenini bilmek istediğini söyle. Niye aramıyorsun yavrucum. Ara. Belirsiz kalma. İnanki gururun incinmez. Belki bir şeyi yanlış anlamıştır. Sormasan bilemezsin. Sen sessiz kalmakla suçlamayı kabul ediyorsun. Bu yaptığın yanlış. Konuş onunla açıklasın. Benimki laf anlamayan garip biriydi. Ama sen konuşabilirsin.

Güvenmeme sebebi o kadar saçma bir şey ki.. kısaca anlatmaya çalışayım, benim babam vefat etti 7 sene önce ve ondan kalan bir zippo çakmak vardı. Eski üretim olan bir zippo, evde bir yerde diye biliyordum ben. Bunu ona söyleyince of eski zippo dedi, bende kendi isteğimle "bulunca sana göndereceğim" dedim.

Sonra evde aradık bulamadık, bir ay kadar sonra da taşınacaktık. Taşınırken bakayım detaylı dedim tamam dedi. Daha sonra taşınma aşamasında çakmağı halamda gördüm ona söyledim. "Alma kalsın onda o zaman, olmaz ayıp olur" dedi. Konu öyle kapandı 1 ay sonra hadi halandan zippoyu al dedi, halam şehir dışındaydı söyledim şehir dışında diye. 1 günlüğüne gelip kıbrısa gidicekti. Geleceği gün halamı aradım "5 gibi bineriz gelince ararım" dedi. Akşam 9.30 gibi aradı ve geç olduğu için o gün de gidemedim. Ertesi gün halam kıbrısa gitti, ben de kuzenimi aradım o da kız arkadaşıyla birlikteymiş haberleşiriz dedi ve haber vermedi. Olayların hepsini de biliyor tek tek haber verdim üstelik. Neyse sonuç olarak kuzenimle görüşemedik ve ben halama durumu anlattığımda "çarşamba günü geldiğimde alırsın, bunun için aranız bozulmasın eğer yine bir aksilik olursa söz ben görürücem" dedi.

Halam geldi, çakmağı aldım ve ona gönderdim. Ama bu olaydan sonra bana olan güveni sarsılmış, söylediğim hiçbir şeye inanmıyormuş. Ben bu konuda da hatalı olduğumu düşünmüyorum oysa...

Gerçekten saçma bir nedenmiş .. Ama tek neden bu olamaz. Güven olayını bir kenara bırakalım. Saçmalamış. Sen bu çocuğun tavrının nedenini bilmiyorsan ara . Kafanda soru işareti kalmasın. Ciddi bir şekilde konuş. Sevgi kelimesini ağzına alma. Sadece ne istediğini sor. Bitirmek mi istiyorsun de ! Muhakkak bir cevabı vardır . Gerçekten ara için rahat eder.

Hayır aramayacağım, ben bana güvenmiyorsan seninle olmaz dedim. Bizden olmaz bu konuşmadan sonra anladım, ben bana güvenmeyen bir adamla yürüyemem dedim. Tek cevabı tamam oldu ve aramadı o andan sonra. Aramayacağım, arasam ne olacak?

5,5 aylık üstelik uzak mesafe ilişkisi biri için, üstelik sadece bir kez gördüğün biri için mi bu sıkıntın? 26 yasında oğlan çocuğuyla mı uğraşacaksın? Anlattıklarına bak... Benden sana tavsiye asla bu kadar az "somut" yaşanmışlığın olan bir erkek için üzülme, kimse için hatta. Ben o hatayı zamanında çok yaptım, ders aldım, bilmeden konuştuğumu düşünme sakın.

Haklısın, ama hayatımın en kötü dönemini geçirirken destek oldu bana. Belki bu yüzden bu kadar anlam yükledim, bilmiyorum. Çok kırgın ve kızgınım sadece.

Canım benim de şuanda uzak mesafe ilişkisi ve korkuyorum bende gerçekten hiç birşey tam oturmuyor canım bizim 3 aydır ve hergün konuşuyorduk yaklaşık 1 aydır o bile yok 2 3 günde bir mesaj atıyor neymiş hergün çalışıuormuş gerçekten anladım ki kimse için kendini üzmeyr değmez elinde değil insanın doğru ama kendini üzmemeyr çalış

Önüne bakmanı tavsiye ederim. Sessizce çekil bi suçun yok ki. Ayrıca uyutuyo mu unutuyo mu bilemezsin mesafeler engeldir gözün görmediğini yürek desteklemez.

+++++++

bu bir neden degil canim, bahane..

Adam kendisiyle bi ic savastaydi sana olan sevgili hakkinda.
Ve sonunda karar verdi..
Sizden " biz" olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…