Hiçbir şey demeden terketti ?

Erkek arkadasimdi sonucta hic mi söz hakkım olmayacakti

Ben olumlu bakmıyorum bu tip şeylere. İnsanları yaşam tarzınıza uydurmak yerine yaşam tarzınıza uyan insanları hayatınıza almalısınız. Çünkü insanlar kolay kolay değişmez bu tip konularda. Mesela alkol almayı seviyor ve size söz verdiği için almıyorsa eninde sonunda o verdiği sözü bozacaktır.

Erkek arkadaşınız daha kişiliğini tamamlayamamış.

Dövme konusu hic önemli değil. Çocuğunda sorunları var yaşını soylemesen 17 derdim.

Benim eşimde sevgiliyken yaptırmadı evlendikten sonra bileğine adımı yazdırdı. Ne yani şimdi eşim beni evlendikten sonra mı sevdi ? Bu düşünce çok saçma ve ergence.

Dövme olayı zaten kusura bakmayın da çok ergence
Böyle olucağı belliymiş
Başta çok hevesli erkekler nedense hızlı soğuyor

Ailesi biliyor
Akrabalarıyla tanıştırdı
Adımı dövme yaptırdı çıktı şimdide

Erkeklerin bu tarz hareketlerine çok anlam yüklemeyin.

Dövmeye niye takıldınız ki bu kadar, sizinki resmen şu olmuş 'dövme yaptırdığı halde beni nasıl terk eder?'

Çocuğun denge sorunu varmış, karakteri olsa mert olurdu o da yok.
Boşverin.

Anlattiklariniza gore erkek arkadasiniz pek sorumluluk kaldirabilecek bir tip degilmis zaten hala gecmisinde yasiyo. Gecmisi unutup gelecege bakarak yasamak lazim bu tip insanlar kendilerini gelistirmek icin de pek bir sey yapmazlar zaten ben yanmisim bitmisim kül olmusum havalarinda gezerler. Nasil bir 26 yasinda bu anlamadim bana daha cok 16-17 gibi geldi bosverin cidden boyle sorunlu insanlar duzelmiyorlar bosuna kafanizi yormayin. Size dogru duzgun neden verip ayrilik konusmasi yapabilecek kadar deger vermiyormus demek ki. Sen daha iyisine layiksin da her zaman en buyuk yalandir kanmayin. İsimli dovme yazdirma olayini da asiri komik buluyorum zaten esler bile bosaniyor 5 aydir hayatinda olan insanin adini yazdirma scmaligi nedir.

Adamın dediği gibi senin daha iyilerine layık olduğun çok açık.
Öncelikle arkadaşları kullanıyorsa ot olayını erkek arkadaşınız ya kullanmış ya da er geç kullanacaktır bu kesin.
Kendisinin psikolojik olarak sorunları olduğu da kesin. Bence hazır bitmişken sizde umudu kesin....

Ay hiç çekilmez öyle sorunlu tipler bunlar hep böyle devam ederler üzerine düşme kurtulmuşsun

Dovme yaptirdi beni cok seviyor nedir ya? Dedemin kolunda da dövme var fatma yaziyor AMA babaannemin adi fatma degil. Şaka degil gercek.

Ayrica 5 aydir birliktesin sen, o arkadaslari yeni mi edindi? Anasiymiş gibi "arkadaslarina uyma, sen yapma cocuuumm" muhabbetleri kimi olsa sıkar dogru veya yanlis hakkin yok.

Otcularla takilanin kendisi nedir ki neyi tembihliyorsun? Anca ictigini yakalarsan ister ayrilirsin ister devam edersin.

Şimdikiler olsa o kolu kökünden keser yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…