Hiçbir şey demeden terketti ?

Şimdikiler olsa o kolu kökünden keser yalnız

Simdi hersey daha kolay isimli dövmeleri degistirmek zor birsey degil. gencliginde sorun etmismidir bilmem ama babannem lafi acilinca dalgasini gecerdi sadece

Ek olarak bu sevgililer, kocalar sütten cikma ak kaşik ama hep arkadaslari otcu, sapik, kötü oluyor

Dövme yaptıran o bırakın o dert edinsin ayrılmayı Üzerini mi kapatacak, aynı isimde birini mi kovalayacak yoksa sildirecek mi diye o bu kadar düşünmemiştir.

Evet erkek arkadaşınızın hayatında söz sahibi olabilirsiniz ama karşınızda çocuk yok böyle tembih edilsem inadına içerdim, ayrıca böyle arkadaş ortamı olan biri illaki denemiştir de ufak ufak içiyordur da. Çok rahatsız oluyorsanız kafanıza uyan birini bulun değiştirip uydurmak yerine o zaman böyle ayrılıklar yaşamazsınız.

Demek ki bu konuda müdehale etmenizi asla kabul edemeyecek. Şunu düşünmeniz lazım, diyelim ki barıştınız siz onun bu maddeleri kullanmasından rahatsız olmadan olduğu gibi kabul edecek misiniz? Ayrıca onun yaptığı zaten yanlış ama sizin üslubunuz da çok yanlış. Onlara uyma, sakın içme e mi, karşınızda çocuğunuz değil partneriniz, erkek arkadaşınız var. Biri bana böyle yaklaşsa ben de ayrılırdım muhtemelen.

Ot kullanan biri büyük bir boşlukta demektir ve kendisine bile iyi davranmayan biriyle kaliteli bişey yaşıyamazsınız...

O kendisi de o maddeleri kullanıyor haberin olsun. Bu kadar kızdığına göre ailesi de senin dediğin gibi tepki gösteriyormuş sen de onlar gibi konuşunca sinirlenmiş. İyi olmuş ayrıldığın. Yarın öbür gün seni de o maddelere alıştırabilirdi. Senin yiyeceğine içeceğine haberin yokken ekleyebilirdi. Bu kadar kızdıysa kendisi de kullanıyor hem eve öyle arkadaşları niye gelsin kendisi onaylamıyorsa. Boşver konuşma sen de

Şuan psikolojisi bozuk olduğu için aşırı tepki vermiş, sular durulunca hatasını anlıcaktır.

Otu, b.ku daha çok seviyorsa demek.
Yasak koyacak bu bana diyerekten toz olmuş..
En azından yalan dolan sen nasıl istersen dememiş.
Boşver daha iyi.

Pişman olup dönecek, orası kesin de, siz affetmemeniz gerektiğini biliyor musunuz bilemedim

Böyle tiplerden fayda gelmez , dibe çeker sizi. Arkadaş çevresi neyse , o da dur ayrıca.

Yazmak istemedim ama kendimi de tutamadim. Sanirim erkek arkadasin da arkadaslarinin kullandigi o dedigin seyden kullaniyor.
Bitmesi isabetli olmus, senin harina olmus. Umarim geri donerse tekrar baslamazsiniz. Cunku dengesiz insan senin de ruh dengeni bozar.

Bu kadar aşırı tepki vermesi onun da kullandigini gosterir bence. Yoksa yok ben kullanmiyorum derdi. Her yerden engellemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…