- 28 Mayıs 2019
- 4
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi lavinia961
-
Ne içtiği sizi ilgilendirmez. Sahibi değil kız arkadaşısınız.
Ne biçim 26 bu?whatsappinda benle fotografi vardi kaldirdi instagram sifresini degisti benle fotograflarinin hepsini sildi instagramdan beni takipten cikti bende ne yapmaya calisiyosun bitti mi gel de bunu bana soylesene dedim cevap vermedi arayayim dedim numaramida engellemis
Yanındaydım dovme yapilirkenKalemle çizmiştir o dövme değildir...
Evet sol gogsune kalbinin orayaGöğsüne dövme mi yaptırdı?
Ben dovmeden girmiyorum tam konuya acaba sevmese dovme de yaptirmazdi manasinda soyledim konu dovme degil
Hic zannetmiyorumBence sorunları var sevmek sevilmek bağlanmak agir geliyor
Insan kiriliyo uzuluyo dogal olarakArkadaş bu dövme yaptıranı hiç anlamıyorum
Hele hele benim ismimi dövme yaptırdı beni sevmese yaptırmazdı muhabbetini hiç anlamıyorum
Boşver kurtulduğuna sevin bence
Sanirim oyleErgenlikten çıkamamış daha uğraşmaya değmez
Erkek arkadasimdi sonucta hic mi söz hakkım olmayacaktiBi tanıdığım her hayatına giren kadının adını ya dövme yaptırdı ya arabasına yazdırdı. Kadın gidince de o dövmeler değiştirildi, yazılar arabadan söküldü. Bu kadar avam tiplerin, avam göz boyamalarına kanmayın yaw.
Ayrıca 5 aydır tanıdığınız adamların da hayatına müdahale etmeyin bence. Bi bırakın bakalım siz müdahale etmeyince ne yapıyor. Gözlemleyin, izleyin, notunu verin.
Icimden barismak gelmiyo ama özlüyorumBide evlenipte boyle biraktigini dusun...
Demem o ki 4 5 aylik biseydi de sakin o donsede ona geri donme yoksa cok uzulursun.
Ben hayatimdaki insana karisirim bi zahmet söz hakkım olsunNe içtiği sizi ilgilendirmez. Sahibi değil kız arkadaşısınız.
Aynen oyle katılıyorumNeden ilgilendirmesin pek hala ilgilendirir bence. Kimse boyle biri ile sevgili olmak istemez bence. En azindan ben istemezdim.
Barismamam daha iyi olur oyle degil mi barismakta icimden gelmiyo özlüyorum sadece onuailesi söylerken bir de siz söyleyince genelde böyle olur tamam güvenilmez insanlar ama ona güvenmenizi istemiştir baktı sizden o hareket yok erkeklerin genel olayı vay anam babam bide sen demeye başlarlar o yüzden sinirle yapmıştır. geri döner mi bilmem ama dönerse barışma
Sırf o muhabbetten sonra bunları yapması şaşırttıOt meselesi ağır meseledir ,sizi hiç kırmayan adam tak diye sizi bırakır gider ,dengesiz olur
Siz bunca zaman farketmemişsinizdir durumu
Kesinlikle normalde olgun mantikli olan davranan insan ergen ergen hareketlere başladiNe biçim 26 bu?
16 olmasın
Ne icinden ne disindan ozlemek barismak gelmesin boswer hayatina bakYanındaydım dovme yapilirken
Evet sol gogsune kalbinin oraya
Ben dovmeden girmiyorum tam konuya acaba sevmese dovme de yaptirmazdi manasinda soyledim konu dovme degil
Hic zannetmiyorum
Insan kiriliyo uzuluyo dogal olarak
Sanirim oyle
Erkek arkadasimdi sonucta hic mi söz hakkım olmayacakti
Icimden barismak gelmiyo ama özlüyorum
Ben hayatimdaki insana karisirim bi zahmet söz hakkım olsun
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Siz onun pek iyi ayak bi tip olduğunu mu sanıyorsunuz.birkac arkadasi geldi onlar da pek iyi ayak tipler degiller alkol,ot vs kullanan tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?