- 11 Aralık 2019
- 124
- 403
- 53
- Konu Sahibi CerenPerest
-
Evet orgazm olmuyorum, olmuyordu bir anda olmaya başladı bende anlamıyorum kiSon iki senedir onunla iken bir şey hissetmiyorum ama onsuz sorun yok diyorsunuz ya orgazm olmadığınızı mi kastediyorsunuz? Peki daha önce oluyor muydu o ilk sene?
AhahahaMaç bitmiş uzatmalar oynanıyor.
Herhangi bir ilaç alıyor musun antidepresan gibi? sevgiliniz size yeterince zaman ayırıyor mu, yani özenmiyor mu acaba eskisi gibi? eğer öyleyse konusun Peki o bu durumun farkında mı? Çok şey sordum ama...Evet orgazm olmuyorum, olmuyordu bir anda olmaya başladı bende anlamıyorum ki
yok önemli değil meleğim aslında çok özeniyor, yardım etmeye çalışıyor kendinden çok bana odaklanıyor ama boş sıfır his. ilaçta kullanmıyorumHerhangi bir ilaç alıyor musun antidepresan gibi? sevgiliniz size yeterince zaman ayırıyor mu, yani özenmiyor mu acaba eskisi gibi? eğer öyleyse konusun Peki o bu durumun farkında mı? Çok şey sordum ama...
normalde o şekilde düşünüyorum ama ilişki 8 sene olunca karı kocadan farkın kalmıyor o nedenle.sizde evlene kadar yapmayin
sadece onunla yaşadım onun dışında biri olmadı ama sıkıldım mı sıkılmadım mı kendimden bile emin değilim ki.. sadece artık düzelsin istiyorumbana da senede 1 defa vuruyor orgazm turnası ne yazık ki.. oysa ben daha çok olsun isterdim. klitoral da sorun yok vajinal senede 1 vuran cinsten.
tamamen kafa yapısıyla alakalı bence. sıkıldınız mı acaba partnerinizden ?
8 sene de az değil vallahi... bence monotonlaştı ilişkinin dinamiği değişti.sadece onunla yaşadım onun dışında biri olmadı ama sıkıldım mı sıkılmadım mı kendimden bile emin değilim ki.. sadece artık düzelsin istiyorum
şuan 3 aydır görüşmedik 1 hafta sonra görüşeceğiz ama emin olun onuda düşündüm 2 ay hiç yaşamadık yine aynıydı psikolojik mi dersin ne yapmalıyım ben..8 sene de az değil vallahi... bence monotonlaştı ilişkinin dinamiği değişti.
acaba uzun bir süre cinselliğe ara verip özleseniz mi?
bunu en iyi sen anlarsın iyi ki denk geldin vallahi destek almayı denedin mi sen psikolojik olarak yada gerçekten alışkanlık oldu ve sıkıldık mı çözüm lazım evlenilmez böyleHeyecan mı bitti acaba aklıma başka bişey de gelmiyor..
Aynı durumdayız 8 senelik ilişki ve sıfır his ben de. Nasıl aşıcaz bu durumu bilmiyorum evlenicez bide ya düzelmezse bu durum. Kafamda hep soru işareti..
nasl yaninormalde o şekilde düşünüyorum ama ilişki 8 sene olunca karı kocadan farkın kalmıyor o nedenle.
ne demek istediğinizi gerçekten ya anlamadım yada yanlış anladımnasl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?