Hiçbir şey hissetmiyorum.

bunu en iyi sen anlarsın iyi ki denk geldin vallahi destek almayı denedin mi sen psikolojik olarak yada gerçekten alışkanlık oldu ve sıkıldık mı çözüm lazım evlenilmez böyle (((((((((((((((((
Bizim de 4 sene oldu, bu sene 5 olacak. Düşünüyorum da hani hiç orgazm olmadık deseniz anlarım çünkü o kadınların zor orgazm olması ile ilgili bir şey; normalde başta olmaz sonradan olur ama başta olup da sonradan olmamayı anlayamadım. Hani monotonluk olur onu anlarım da sıfır his diyorsunuz... birbirini seven iki insan arasında sıfırlanır mı yani bir de özeniyor diyorsunuz, demek bir sevgi var aranızda zaten olmasa 8 sene olmaz, evlenme isteği olmaz. Onsuz olabiliyorum diyorsunuz, onunla olmuyor, aradaki fark ne acaba onu bir düşünün?

Sevgi ile cinsellik farklı şeyler, sadece sevgi yeterli değil benim gözümde, bende olan durumu anlayamıyorum açıkçası. Çünkü ilk 1 sene normal ama son 2 sene hiçbir şey yok. Sırf o istiyor diye yaşadığını düşün o hissederken senin hissetmediğini düşün bir de bu kötü bir durum ve tamamen bana eziyet

Onsuz tek başımayken oluyor diyorsunuz demek sizde cinsel hisler sıfırlanmamış. Hep böyleydi onunla hiç olmadı deseniz ya da eskiden özenirdi şimdi özenmiyor deseniz açıklanabilirdi. İsterseniz cinsel terapiler ya da çift terapileri üzerinde uzmanlaşmış bir psikologdan destek almayı deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim bencr sorun bende gibi terapi deneyeceğim bu konu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…