Hiçbir şey yapasım yok.

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.176
138
Kızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.

Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.

Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.

Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?

Gunumuzun hastaligi ; tam olarak adini koyamasamda bircogumuz senle ayni durumdayiz

Bence bunu dönemsel olarak herkes yaşıyor. Önemli olan bu kasvete kapılıp kalmamak. Bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacımız var. Uzun surmesin yeter. Sizi motive edecek yeni bir şeye odaklanmak çok iyi gelecektir. Misal sallıyorum spora başlamak gibi.

Öncelikle uykuyu düzene soracaksınız, ağız temizliği halsizlikte çok önemli onu halledeceksiniz. Uzun süre sarımsak yemeyin(1ay falan). Temizlik ve düzen çok önemli bunları aksatmayın. Yetersizlik hissettiren tüm yüklerden kurtulun. her gün yürüyüş yapın özellikle gece ve sabah yürüyüşleri önemli. Kitap okumak yerine şarkı dinleyin pozitif tempolu. Eşinizle komik videolar komik filmler izleyip bol bol gülün. Namazı unutmayın en azından zikri, ayetel kursiyi unutmayın.

Ay bende aylardır aynı durumdaydim ki için bunaliyordu. Sanki üzerime tabiri caizse ölü toprağı atılmış gibi..
Abimler yaza tatile gidelim dediler benim modum öyle böyle yükselmedi. Şimdiden yaza göre plan program yapmaya başladım. Kilo vermek tatil için alışveriş nereye gitsek ücretleri ne olur vs. Ayrıca eğitim durumumuda ona göre ayarlayim dedim kpss flan durumları var ondan önce gideyim moral olur diye vallahi grib boğaz ağrısı flan olmama rağmen modum felaket yerine geldi

Motive edecek çok şey var da yapacak yok:)olamıyorum işte.Rutinlerimi bile yapamaz haldeyim,çok sıkıldımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…