Gunumuzun hastaligi ; tam olarak adini koyamasamda bircogumuz senle ayni durumdayizKızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Bence bunu dönemsel olarak herkes yaşıyor. Önemli olan bu kasvete kapılıp kalmamak. Bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacımız var. Uzun surmesin yeter. Sizi motive edecek yeni bir şeye odaklanmak çok iyi gelecektir. Misal sallıyorum spora başlamak gibi.Kızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Adı da sündüklükGunumuzun hastaligi ; tam olarak adini koyamasamda bircogumuz senle ayni durumdayiz
Evet evet hepimiz sündüklüküz bu aralarAdı da sündüklükbu ara bende de mevcut
Bahar gelmedi kiBahar yorgunluğu olmasın
Değişmedi değişmedi. Gar gış gıyamet buralarMevsim değişikliğinden mi acaba gibi klişe bir şey sormak isterim kuzum
Harika fikir ama bayramda zorTatil çanları çalıyor bence
Al eşini bayramda şöyle güzel bir tatil yapın.
Ozaman o günleri hayal ederek son gayret deyip gazla kendiniHarika fikir ama bayramda zoryaz tatili planına birkaç gün daha ekleyebilirim sadece
Motive edecek çok şey var da yapacak yok:)olamıyorum işte.Rutinlerimi bile yapamaz haldeyim,çok sıkıldımmmmmBence bunu dönemsel olarak herkes yaşıyor. Önemli olan bu kasvete kapılıp kalmamak. Bazen hiçbir şey yapmamaya da ihtiyacımız var. Uzun surmesin yeter. Sizi motive edecek yeni bir şeye odaklanmak çok iyi gelecektir. Misal sallıyorum spora başlamak gibi.
Welcome to tükenmişlik sendromuMotive edecek çok şey var da yapacak yok:)olamıyorum işte.Rutinlerimi bile yapamaz haldeyim,çok sıkıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?