Hiçbir şey yapasım yok.

Bende bire bir aynıyim sizinle. Kendimi iyi hissetmek için masaja, bakıma aldığım randevulari iptal edip duruyorum. Kitap okumak için zamanım olmadigindan şikayet ederdim. Bol bol vaktim var şuan. 20 . Sayfaya kadar okumuşum ne okuduğumu bilmiyorum Boş boş oturuyorum. Çocuk olmasa yemekte yapmayacağım . Acaba ülke olarak ağır bir depresyon mu yaşıyoruz?

Sarımsak nedeen?Şaşkınım.

Bilmiyorum yaa. Ama gerçekten mutsuz hissediyorum. Çamaşır makinasında çamaşır bekletilir mi?
150 sf kitap bir aydır sürünüyor.Okumak falan istemiyorum artık. Nasıl düzelecek fikrim yok.

Çok güzel bir besindir, ama doğal olan sarımsakları kullanmıyorsanız reflekslerinizi zayıflatan etkisi olabiliyor.
Bilmiyordum bunu. Çok da tüketirim faydalı diye. Teşekkür ederim.

Birkaç gündür aynı durumdayım, derin bir mutsuzluk da var. Deprem sonrası depresyonu galiba, doktora mı gitsem diye düşünmeye başlamıştım ki bugün biraz daha iyiyim. Ne kimseyle konusasim ne bir şey yapasım vardı. Her şey bombok olmuş gibi hissediyordum. Ki her şey bombok oldu zaten yalan yok.
Ay bilemiyorum mevsimsel mi, travma sonrası depresyonu mu, çıkmaz sokak sendromu mu her ne haltsa bizi rahat bıraksa iyi olur.

Çözümü ne Artemis,ne yapmalıyım?Kolumu kaldıracak halim yook
Benim mevsimsel değil ama dönem dönem düşüşlerim olur. Eşimle hatta annemle bile konuşmak istemem, hafta içi çalışıyorum ama hafta sonu yataktan çıkmak istemem, yemek yemek bile yük gelir öyle söyliyeyim. O dönemlerde çöp atma/sitedeki kedilere mama verme gibi sebeplerle kendimi dışarı atıp yürürüm. 10 dkda olsa yürümek nefes almak iyi geliyor. Bir denesen belki iyi gelir ?

Sen iyi ol ya.Valla.
Ne kadar süre geçti bugün biraz daha iyiyim diyene kadar?

Ya işte bunu biliyorum aslında. Çıktığımda eve giresim gelmiyor. İyi geleceğini çok iyi biliyorum.
Evimin yakınında nezih bir park var.Kitap kahve kulaklık kapıp 1 saat dinleniyordum. Ona bile hevesim yok.

Yarın için ilk planım olsun. Kendimi zorlayım,birkaç gün sonra açılırım herhalde
Teşekkür ederim

Sen iyi ol ya.Valla.
Ne kadar süre geçti bugün biraz daha iyiyim diyene kadar?
Bana göre son bir haftadır aşırı mutsuz ve depresyondaydım, annem ise depremden beri çok sinirli bir surat ifademin olduğunu, kimseyle doğru dürüst konusmadigimi söylüyor. Farkında olduğum kısım son bir hafta olabilir, bilmiyorum. İnşallah hepimiz iyi olalım.

Aminn

O zaman şöyle yapıyoruz yarın yürüyüş yapın, kahvenizi için, ayağınıza gelen kedilerin başını okşayın, birazcık da olsa içiniz açılsın ve yarın akşam bunu konuşalım.
Daha enerjik daha neşeli halinizle burada ban yemeden o ince çizgide goygoyumuzu yapalım kim bilir belki yine orjinal bir konu beliriverir bdvde

Ne naif bir yorum oldu. Şimdi çıkasım geldi
Anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…