- 25 Eylül 2011
- 7.484
- 11.306
- 498
Hak veriyorum. Delicesine yorgun geliyordum geçen yıla kadar eve. Bu sene özel sebeplerden ötürü ara verdim mesleğime.Bazen sizin gibi hissetmek istiyorum ama 2 küçük çocuk çalışma hayatı izin vermiyor.Tempoya hergun gönüllü gönülsüz mecbur devam ediyorum.
Düşünme lüksüm bile olmuyor bazen.Ev ahalisi uyuduktan sonra ortalık darma dumandı.Deli gibi uykum vardı.
Mecbur evi topladım,mutfağı topla bulaşığı yerlestir.
Şimdide sahur hazırlayıp yatacağım.
Eşimde bugün çok çok yoruldu çok yogundu.Yatti mecburen.
O yüzden birimizin dayanması gerekiyor ertesi güne düzenli girebilmek adına.
Bana tatil mi evde tüm gün hiç birşey yapmadan TV karşısında pinekleyip film mi istersin diye sorsalar ikinci seçenegi tercih ederim.
En son ne zaman bunu yaptığımı hatırlamıyorum
Bu yoğunlukta yaşamaya alıştım sanırım,çocuklar az daha büyüdüğünde olabilir dinlenmelerim sanırım:)Hak veriyorum. Delicesine yorgun geliyordum geçen yıla kadar eve. Bu sene özel sebeplerden ötürü ara verdim mesleğime.
Dinlendim mi evet, ruhuma iyi gelip bi mola oldu mu evet.Ama tadı kaçtı.Yetmiş artık. Önümüzdeki Eylül dönemi için gaza bastım. Bununda etkisinin olduğunu düşünüyordum ruh hali dalgalanmalarıma ama bu 2 haftadır özellikle 4 5 gündür yaşadığım çok ağır. Miskin miskin yatmak istiyorum ama hiç istemiyorum esasen.
Kendimi tanıyorum bu değilim ben, hiç olmadım.
Galiba geçmesini bekleyip minik adımlar atmak adına kendimi zorlayacağım.Yatağımı uyanır uyanmaz toplamak gibi
Ruh haline ve günün devamına etkisi büyükmüş diye okudum.Yatağını hemen toplayan insanların düzenli bir başarı yakaladığı söyleniyor.
Umarım siz de kendinizi dinleyebilecek zaman bulursunuz.
Havalardan bencede bende aynısını yaşıyorum şu aralarKızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Ay inşallah. Baya varmışız ama nu miskinliği yaşayan.1 ay sonra bahar gelmiş olacak ve bu ruh halinden çıkacağız bence..
İnşallahBu yoğunlukta yaşamaya alıştım sanırım,çocuklar az daha büyüdüğünde olabilir dinlenmelerim sanırım:)
Bende şöyle düşünüyorum,bir işe yarama hissi insana iyi geliyor,bu yoğunluğa değer kılan şeyler var,ilk başta çocuklarımın sarılması,annecim seni seviyorum demeleri unutturuyor anlık.
Sonra ögrencilerimin olumlu dönüşleri falan iyi geliyor bana.
Benimde kendimi bildim bileli yaptığım rutinler,kalkar kalkmaz yatağımı toplamak ve bulaşık makinasını boşaltmak.
Diğerinde akşam ne olursa olsun evi toparlayıp mutfakta bir bardak bile bırakmamak.
Ertesi güne hazır olma hissiyle daha rahat uyuyorum.
Dediğinize katılıyorum.
Dilerim siz de tez evvel bu ruh halinden çıkarsınız.Gelip geçici olduğuna inanıyorum
Mevsim geçişi olabilirKızlarcım iyi geceler.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Çabuk geçsin plsMevsim geçişi olabilir
Ben çok yorgun olunca uyuyakaldıgim yerden rüyamda hallediyorumÇabuk geçsin pls
Tonla işim var yattığım yerden teoride hallediyorum
Doğduğum günden beri böyleyimKızlarcım iyi geceler.
Ne bu yaşadığım?
O seviyeye gelmedim,mümkünse gelmeyim.Ben çok yorgun olunca uyuyakaldıgim yerden rüyamda hallediyorumBir uyanıyorum işler beni bekliyor
İçim açıldı ya sağ olunDoğduğum günden beri böyleyim
Sende de 3 çocuk bir iş yeri ve elini bir şeye atmayan bir eş olsaydı benim gibi rüyalarını bunlar süslerdiO seviyeye gelmedim,mümkünse gelmeyim.
Kafama huni takar gezerim :)
Yâni halinize şükedin en azından siz bir süredir böylesiniz ben 22 senedir hiçbirşey yapmak istemiyorumİçim açıldı ya sağ olun
Allah kolaylık versiiinSende de 3 çocuk bir iş yeri ve elini bir şeye atmayan bir eş olsaydı benim gibi rüyalarını bunlar süslerdi
Neden peki?Yâni halinize şükedin en azından siz bir süredir böylesiniz ben 22 senedir hiçbirşey yapmak istemiyorum
Çünkü çok tembel bir insanım annemden kaynaklanıyor olsa gerek, bana hiç bir iş yaptırmadı içeceğim suyu bile ayağıma getirirdi. Kocaman kızken bile hazır sofra önüme geliyo önümden kalkıyordu ve ailenin tek kızı falanda değildim 4 kız bir erkeğiz annem hepimize öyle şu an 50 yaşında hâlâ hem çalışıyor hem ev işlerine yetişiyor çocuklarım rahat etsin diye. Ben evliyim hamileyim ayni şekilde kayınvalidem üst katımda oturuyor o gelip temizliğime yardım eder evde yemek hazırlar bizi çağırır gidip yeriz yine hazır sofradan kalkıp evime geliyorum, çok nadir bulaşıkları yıkanmasına yardım ediyorum. Yani onlar beni rahata alıştırdı bu yüzden bende de hastalık gibi bir şey oldu hiçbirşey yapmak istemiyorumNeden peki?
Sebep ne?
Teşhisimiz var,tedavimiz yok mu?Gunumuzun hastaligi ; tam olarak adini koyamasamda bircogumuz senle ayni durumdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?