- 21 Kasım 2017
- 28.645
- 124.150
- 598
- Konu Sahibi Bortecineee
Börte Allah sana sabır versin. Böyle bir adama katlanmak için sinirlerini aldırmış olman lazım. Elle tutulur tek iyi bir yanı yok. Çarpasım geliyor iki tane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu üyenin eşi ile bir üye daha var, eşi kardeşini eve getirmeye çalışan, her haftasonu kardeşinin gelmesini isteyen. O ikisinin eşinin huyunu acayip benzetiyorum yAÇok özür dilerim ama sizin eşiniz baş belası hala o size attığı tokatı ben unutamiyorum . Size hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan biri . Lütfen öğretmensiniz işe başlayın. Her konuyu hatırlamam ama sizin o konunuzu unutamıyorum . O eltiniz o kayinvalideniz yaşanacak insan değil bu aileye. Kendi kendinizi bitiriyorsunuz bu adamla
Sanirim erken kalkıp temizlik yapmasını istediği için. Konu sahibine cok üzüldüm ama diyecek söz bulamıyorum. Kendi hayatı tercihleri ne desek boş. Umarım aydınlanırErken yatmanızı neden istiyor ? Ona ne canım .
Allah'ım sen uzak et bu tarz insanları.Sanirim erken kalkıp temizlik yapmasını istediği için. Konu sahibine cok üzüldüm ama diyecek söz bulamıyorum. Kendi hayatı tercihleri ne desek boş. Umarım aydınlanır
Evet o üyenin ismini de hatırlıyorum böyle sayılı üye var gerçekten eşleri tam bir odun. Yani bu adamla sorunların bitmesi imkansız . Hadi o konu sahibinin işi gücü yok ama bu Bortecinee öğretmendi yanlış hatırlamıyorsam eski konularına da üzülmüştüm eşi bence kötücül bir insan . Biraz konu sahibinin ailesinde de sıkıntı vardı fiye hatirluyorum inşallah en kısa zamanda işe girer güçlenirBen bu üyenin eşi ile bir üye daha var, eşi kardeşini eve getirmeye çalışan, her haftasonu kardeşinin gelmesini isteyen. O ikisinin eşinin huyunu acayip benzetiyorum yA
Rahat rahat yemeğimizi de yiyemeyeceğiz artık. Pes.Annesine karşı da böyle. Gerçi kaynanam benim kadar da dikkat etmiyor temizliğe ama anlamış değiliö bu adamı. Markette bile her hareketimde kendimi izleniyormuş hissediyoeum veya eve gelince markette niye öyle yaptın veya çok yavaşsın diye surat yapacak diye düşünüyorum böyle. Alışverişte de gergin bu adam. Herşeyi hızlı hızlı yapacak mışım, eltim de diyor sen biraz yavaş yemek yiyorsun benim de dikkatimi çekti, daha hızlı olsan. Eşin daha hızşı olmanı istiyor ben böyleyim demekle olmuyor, bir tarafın fedakarlık yapması gerekiyor diyo. Allah başına benim kocaö gibi koca verseydi görürdüm öyle konuşmasını.
Demi ya. Bence yemek yemek hayattaki en güzel anlardan biri. Vana terapi gibi gelir uzun uzun yemek yemek. Ona bile karışacaklarsa ne anladım ben bu hayattanRahat rahat yemeğimizi de yiyemeyeceğiz artık. Pes.
Kızım erken kalkıyor uykum ağır, bazen kızımı duymuyormuşum, kızımla birlikte gündüzleri bende uyuyormuşum vs.Erken yatmanızı neden istiyor ? Ona ne canım .
Üstelik ben de bu üyenin konularını gördükçe o tokat meselesini hatırlıyorum ve kadınlarımız adına çok üzülüyorumEvet o üyenin ismini de hatırlıyorum böyle sayılı üye var gerçekten eşleri tam bir odun. Yani bu adamla sorunların bitmesi imkansız . Hadi o konu sahibinin işi gücü yok ama bu Bortecinee öğretmendi yanlış hatırlamıyorsam eski konularına da üzülmüştüm eşi bence kötücül bir insan . Biraz konu sahibinin ailesinde de sıkıntı vardı fiye hatirluyorum inşallah en kısa zamanda işe girer güçlenir
Mutlu değilsinKızım erken kalkıyor uykum ağır, bazen kızımı duymuyormuşum, kızımla birlikte gündüzleri bende uyuyormuşum vs.
Başaklar titiz diye bilinir her bu yazilara denk geldigimde sasirip kalirim.benim.esimde başak. Oyle bir titizligini görmediğim gibi.ben temizlik yaparken rahatsiz olur.pazar günleri evde olduğu için temizlik yapmami istemez kapat şu süpürgeyi bir pazarim var birgunde yapma gibi seyler söyler.+1 direkt aklıma gelen.
Ben de çok ağır yemek yerim. Biri bana hızlı ye dese o yediğim yemekten hiçbir şey anlamam. Bir insanın yavaş yemek yemesinin bile sorun olmasını iyi niyetli bulmuyorum, bu resmen gözünün üstünde kaşın var meselesi.Demi ya. Bence yemek yemek hayattaki en güzel anlardan biri. Vana terapi gibi gelir uzun uzun yemek yemek. Ona bile karışacaklarsa ne anladım ben bu hayattan
Ben çalışmıyorum ya ev hanımıyım ya yapmam gerek. Bazen yardım ediyor ama başkalarının yanında veya çok mecbur kalırsa. Köye gittik benim eksiklerimi kapatmsk için yardım ediyornuş. Eltim diyor ki eşin sana yardımcı oluyor gördüğğm kadarıyla destek oluyor sende ona karşı fedakarlık yapmalısın, yani çalışıyorlar çok fazla beklenti içine girmemelisin vs. Yemek yaparken bebek altına yaptıysa yemepin altını kapat veya yemepe bakmasını söyle git kendin değiştir ondan bekleme vs. O çok ince düşünceli, seninde öyle olmanı bekliyor filan.Sizi depresyona sokan kocanız maalesef..
İyi şımartmışsınız. Bir çocuğu büyutmek kolay mı ? Yemek düzeni, uyku düzeni bunlar hep yorgunluk bir de üstüne temizlik, yemek faslı derken sizde güç kalmıyor..
Eşiniz, enerjinizi düşurene kadar poposunu kaldırsın da size destek olsun.
Mesela, siz çocuğu doyururken bulaşıkları toparlasın, çayı koysun servis etsin. Sizin de dinlenmenize destek olsun. Böyle işiniz zor.
Taaam taam söyle kaç para biriktirdin gizli gizli
Eltin çok kaşınmış, iyi bir kaşıman lazım bence. Çok beğendiysen al senin olsun deseydin, kaynına bu kadar düşkünlük de bi garip.Ben çalışmıyorum ya ev hanımıyım ya yapmam gerek. Bazen yardım ediyor ama başkalarının yanında veya çok mecbur kalırsa. Köye gittik benim eksiklerimi kapatmsk için yardım ediyornuş. Eltim diyor ki eşin sana yardımcı oluyor gördüğğm kadarıyla destek oluyor sende ona karşı fedakarlık yapmalısın, yani çalışıyorlar çok fazla beklenti içine girmemelisin vs. Yemek yaparken bebek altına yaptıysa yemepin altını kapat veya yemepe bakmasını söyle git kendin değiştir ondan bekleme vs. O çok ince düşünceli, seninde öyle olmanı bekliyor filan.
Evet sanırım o durum bizi çok etkilemiş çok yazdığımı hatırlıyorumÜstelik ben de bu üyenin konularını gördükçe o tokat meselesini hatırlıyorum ve kadınlarımız adına çok üzülüyorum