Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışmıyorum ya ev hanımıyım ya yapmam gerek. Bazen yardım ediyor ama başkalarının yanında veya çok mecbur kalırsa. Köye gittik benim eksiklerimi kapatmsk için yardım ediyornuş. Eltim diyor ki eşin sana yardımcı oluyor gördüğğm kadarıyla destek oluyor sende ona karşı fedakarlık yapmalısın, yani çalışıyorlar çok fazla beklenti içine girmemelisin vs. Yemek yaparken bebek altına yaptıysa yemepin altını kapat veya yemepe bakmasını söyle git kendin değiştir ondan bekleme vs. O çok ince düşünceli, seninde öyle olmanı bekliyor filan.
Öfff tam ağzına kürekle vurmalık o elti, tövbe estağfurullah. Siz yazdıkça benim sinirim zıplıyor burda. Mecbur musunuz bu hayata

Ben çalışmıyorum ya ev hanımıyım ya yapmam gerek. Bazen yardım ediyor ama başkalarının yanında veya çok mecbur kalırsa. Köye gittik benim eksiklerimi kapatmsk için yardım ediyornuş. Eltim diyor ki eşin sana yardımcı oluyor gördüğğm kadarıyla destek oluyor sende ona karşı fedakarlık yapmalısın, yani çalışıyorlar çok fazla beklenti içine girmemelisin vs. Yemek yaparken bebek altına yaptıysa yemepin altını kapat veya yemepe bakmasını söyle git kendin değiştir ondan bekleme vs. O çok ince düşünceli, seninde öyle olmanı bekliyor filan.
Eltine niye dert oluyor sizin aile ilişkiniz ?

Üstüne vazife olmayan her meseleye karışmayı bu kadar çok sever mi, evliliğiniz için hızlı yemek yiyerek fedakarlık yapmanızı öğütleyen mantık abidesi eltiniz?

Sen eltini kendinle ilgili şeylerde niye konuşturuyorsu hâlâ?
Senin eşin onun çocuğu küçükken yapmadığını bırakmadı köyde sana. Kendi çocuguyla da ilgilenecek bir zahmet.
Bu muhteşem fikirlerini kendine sakla deseydin.

Her şeyi aynı anda yapamazsın. Çocuk mu durmuyor bütün işlerini bırakıp sadece onunla ilgililen evin temizliğinden rahatsız olan da baksın başının çaresine. Yemek yapacak vaktin yoksa debelenme yemek yapmak için ya da temizlik yapmak için. Bu tempoda bir insan asla mutlu olamaz . Kaldı ki sen enerjik olmak istiyorsun ama olamazsın. Bu henüz çocuk sahibi olmayan kadınlar için de geçerli bir durum. Aşırı yoğun bir ev işi tempon var ve başında bir de işveren gibi bir koca. Yapma arkadaşım canının istemediği hiçbir şeyi yapma. Yapmak için kendini paralama. Senin kendine ait bir düzenin yok ki hep eşin neyi nasıl isterse öyle yapar hale gelmişsin. Tabii ki bu karakterde bir herif senin yaptığın işlerden memnun olmayıp bir de üstüne laf söyler. Sen tüm vaktini kendine ve bebeğine ayır artanıyla da ev işi yap.
Evet ve bu ypğun tempoda hiçbirşey yapmsk istemiyorum. Haftada 3 4 gün çamaşır yıkanıyor, kurutma makinası olmasa ben daha da kafayı yerdim. Canımın istediği gibi davrandığım için surat yiyorum bencil oluyorum onlara göre ben bencilim, anlamıyorum niye böyleler. Onunla vakit geçirmek için uzun otursam niye çocukla yatmıyor oluyorum. Anlatamıyorum anlamıyor çok dil döktüm ama rahat etmem onlara batıyor.

Börte Allah sana sabır versin. Böyle bir adama katlanmak için sinirlerini aldırmış olman lazım. Elle tutulur tek iyi bir yanı yok. Çarpasım geliyor iki tane.
Ayy dışarıdakilere göre eltime ve ailesine ve dışarıdan tanıyanlara göre öfkeli olması dışında kötü bşr yanı yok. Titizmiş, ince düşünceliymiş, eşine yardım ediyormuş vs vs.

Evet ve bu ypğun tempoda hiçbirşey yapmsk istemiyorum. Haftada 3 4 gün çamaşır yıkanıyor, kurutma makinası olmasa ben daha da kafayı yerdim. Canımın istediği gibi davrandığım için surat yiyorum bencil oluyorum onlara göre ben bencilim, anlamıyorum niye böyleler. Onunla vakit geçirmek için uzun otursam niye çocukla yatmıyor oluyorum. Anlatamıyorum anlamıyor çok dil döktüm ama rahat etmem onlara batıyor.
Sana değer vermiyor eşin yani üzgünüm ama durum bu. Ne istediğin, ne hissettiğin umurunda değil. Ne yapacaksın böyle kocayla vakit geçirip?
Kızın uyuduktan sonra halin kalıyorsa, eşini boşver kedi istediğin birşeyler yap. Hiç muhatap olma kendisiyle.
Kahve iç, başka birşey yap, boş boş otur gerekirse ama onun emir eri gibi davranma.

Eltin çok kaşınmış, iyi bir kaşıman lazım bence. Çok beğendiysen al senin olsun deseydin, kaynına bu kadar düşkünlük de bi garip.
Köyde bşr takım olaylar olmuştu onun üzerine konulmuştuk. Kaynımla ve eltimle eşimşn öfke problemini tedaviyi ve terapiyi istemedipini terapilere inanmadığını konuşurken eltim yalnızken benimle öyle konuştu. Yani eşimin nasıl biri olduğunu bana nasıl davrandığını anlaymıştım.

Eltin çok kaşınmış, iyi bir kaşıman lazım bence. Çok beğendiysen al senin olsun deseydin, kaynına bu kadar düşkünlük de bi garip.

Sen eltini kendinle ilgili şeylerde niye konuşturuyorsu hâlâ?
Senin eşin onun çocuğu küçükken yapmadığını bırakmadı köyde sana. Kendi çocuguyla da ilgilenecek bir zahmet.
Bu muhteşem fikirlerini kendine sakla deseydin.
Eşim onların yanında bana yardımcı oluyormuş gibi davrandığı için. Gerçek yüzğnğ görsünler istedim ama yine eşim melek oluyor.

Eşim onların yanında bana yardımcı oluyormuş gibi davrandığı için. Gerçek yüzğnğ görsünler istedim ama yine eşim melek oluyor.
Onların birşey görmesine gerek yok, neden böyle bir ispat çabasına giriyorsun?
Eşinle yaşayan, onun saçmalıklarina maruz kalane sensin. Elti bilse ne olur bilmese ne olur?

Çünkü eşin tam bir narsist. Ve sana zorbalık yapıyor. Böyle giderse hasta olacaksın. Çocuğun var onu düşünmek zorundasın. Güçlü olman lazım.

Öfff tam ağzına kürekle vurmalık o elti, tövbe estağfurullah. Siz yazdıkça benim sinirim zıplıyor burda. Mecbur musunuz bu hayata
Üstüne vazife olmayan her meseleye karışmayı bu kadar çok sever mi, evliliğiniz için hızlı yemek yiyerek fedakarlık yapmanızı öğütleyen mantık abidesi eltiniz?
Köyde eşimle bir olayımız olmuştu. Eşim eşyalara zarar vermişti. Bunun üzerine eltim ve kaynımla eşim yokken konuşmuştuk. Kaynım diyor ben abimin arkasındayım ama tedavi istemez terapiye gitseniz iyi olur ama abim inanmıyor ben iyi olmanızı isterim ama nr olursa olsun o benim abim brn arkasındayım. Sen biraz huyuna suyuna git ne derse he de yap filan. Eltim de diyor o dediklerimi söylüyor filan. Aslımda kendileri de biliyor huylarını ama bana karşı o şöyle iyi böyle iyi sana yardım ediyor cart curt.

Onların birşey görmesine gerek yok, neden böyle bir ispat çabasına giriyorsun?
Eşinle yaşayan, onun saçmalıklarina maruz kalane sensin. Elti bilse ne olur bilmese ne olur?
Sorunu sıkıntıyı bende diye düşünüyorlar. Bu da zoruma gidiyor. Hepsinin gözü üstümdeymiş gibi. Köyde eltim komşu olan annesine her gün 5 10 dk gidip gelse gıkları çıkmıyor. Benim 5 dk uzaklıkta oturan aileme 2 3 günde bir gidip 2 3 saat oturmam batıyor.

yuz vermissiniz ayiya gelmis bicmis haliya
niye surekli onun istedigi sekle girmeye calisiyorsunuz , olmuyor iste kendiniz gibi olacaksiniz o da sizi oyle kabullenecek ya da az yiyip temizlikci tutacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X