Hiçbir şeyden zevk alamıyorum..

kafadengimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
66
14
3
33
Merhaba arkadaşlar. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Sanki hep yanlış tercihler yapıyorum. Mesela eski sevgilim beni aldattı ayrıldım, cok sevmeme sanki ilerde o benim eşim olacak dememe rağmen, hic beklemediğim anda arkamdan vurdu. Bu yüzden hep yanlış tercihler yapacağımdan korkuyorum.. 5 yıldır kamuda çalışıyorum. Aileme yardım ediyorum maddi olarak. İleriye dönük bir birikimim olsun istiyorum ama onu da yapamadım.. Biriktirdiğim parayı da aileme verdim zamanında. Evet kendi ayaklarımn üstünde duruyorum ama sanki bana hic bi faydası yokmus gibi :(

Paranı tut, bekarken gez dolaş ye iç Millet için bu yaşlarını heba etme, aklı başında kariyeri ve karakteri olan birini bulmadan da sakın evlenme, evlilik öyle çok da elzem değil, doğru kişi olmayınca dertsiz başına dert almak gibi bir şey.....

Paranı tut, bekarken gez dolaş ye iç Millet için bu yaşlarını heba etme, aklı başında kariyeri ve karakteri olan birini bulmadan da sakın evlenme, evlilik öyle çok da elzem değil, doğru kişi olmayınca dertsiz başına dert almak gibi bir şey.....
Aileme yardım etmek zorundayım :( ama bu şekilde de hic mutlu değilim

Ben 12 yıllık birikimimi babamın kefil borcuna verdim, evlenene kadar her ay evi ben geçindirdim. Evet şimdi bir evim bir de arabam olurdu çok rahat. Bazen ben de düşünüyorum, üzülüyorum. Ama kocam yiyeceğine ailem yedi. Babama kızıyorum ama annem benim sayemde ayakta. Evlendim ona rağmen annemin bütün eşyasını yeniledim. Hiç pişman değilim, içim çok rahat, sen de onları kaybedince vicdanın rahat uyursun emin ol. Biz genciz daha yaparız ama onlar ne görürse bizden görecek. Bekarken gezdim ama ailemle gezdim, sayemde her yıl tatil yaptılar. İyi ki diyorum şimdi. Evlenince anlıyorsun iyice kıymetlerini emin ol. Elinden geleni yapmalısın. Kendine de ayır gezecek kadar, istediklerini alacak kadar. Durumları kötüyse ne yapsınlar, o kadar büyütmüş okutmuş, ekmeğini yesinler azıcık :)

Merhaba arkadaşlar. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Sanki hep yanlış tercihler yapıyorum. Mesela eski sevgilim beni aldattı ayrıldım, cok sevmeme sanki ilerde o benim eşim olacak dememe rağmen, hic beklemediğim anda arkamdan vurdu. Bu yüzden hep yanlış tercihler yapacağımdan korkuyorum.. 5 yıldır kamuda çalışıyorum. Aileme yardım ediyorum maddi olarak. İleriye dönük bir birikimim olsun istiyorum ama onu da yapamadım.. Biriktirdiğim parayı da aileme verdim zamanında. Evet kendi ayaklarımn üstünde duruyorum ama sanki bana hic bi faydası yokmus gibi :KK43:
Yanlış kararlar alıyorum diye üzülmeyin. Mesela sevgilinizden ayrılarak çok doğru bir karar vermişsiniz.
Ailenize para vermenizde bence doğru. Sadece bir kısmını kendinize ayırıp biriktirin.

kazandıgınız paranın bır kısmını kendınıze ayırın ınsan bır amac ıcın calısıyor kazanıp kazanıp hıc bırsey sahıp olamamak yıpratır tuketır ınsanı ınsan kendı kazandıgı parayı yıyemedıkten sonra... bekarsınız aılenıze tabıkı ıstedıgınız kadar yardım edebılırsınız ama bırazını kendı hayatınız ıcınde ayırın

Back
X