Hiçbir şeye istekli olmamak

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Kendimi cok yorgun ve yilgin hissediyorum.
Psikolojik danisma okuyorum sozde ama hic umudum yok geleceğe karşı. Hicbir sorunla ugrasmak istemiyorum. içimi dokup ayrilicam bu siteden de.
Kendimi cok yorulmuş, bitmis, hicbirseye gucu kalmamis ve tek basima hissediyorum. Hic bir hayalim yok.
Annemle babam 3 yil önce ayrildi.Babam isini kaybettikve agir depresyona girdim galiba annemin hayatinda baska biri var. Ama annemden cok cok sogudum. Bazen tartisiyoruz git gelme bu eve bi daha diyor. Ben uzak bi sehirde okuyorum. Okulumun bitmesjne 1 yil kaldi. Annemin hayatinda biri varsa eger bu kisiyle ciddi midir? Bilmiorum ama daha once edindigi kiz arkadaslarindan biliyorum ki adam gibi biri olmaz. Sacma sapan insanlari bulup cikariyor. Aglayarak yaziyorum ama kimseye anlatamadigimdan burda yazicam. Annem babamdan ayrilmadan once, babam cebinde buyu yapildigina dair seyler yazan kagitlar vardi. Onlari bulmustu zaten daha sinrasonra ayrıl babam yalniz yasamaya basladi. Aradan biraz zaman gecti kardesim mmutfak cekmecesinde bi kagit buldu. Gecen ay ben internet gecmisine bakarken (ayni maili kullaniyoeuz ben kendiminkine bakarken onu da goruyorjm) yasadigim yerdeki buyuculer arastirilmis. Ya biz üniversite okuyan insanlariz boylr seylerin kandirmaca oldugunu biliyoruz. Kardeslerim diger cocuklar gibi dehil hic problem cikarmiyoruz ama annemin boyle boyle tavırlari yaptigi swyler benim cok moralimi bozdu. Yakin degilim asla ona artik.
Resmen bu hayatta kendimi tek basima kalmis hissediyorum.

Okulunu bitir son yıl bir iş bul eve geri dönme hatta ara kardeşini de al yanına bırak annen istediği hayatı yaşasın kendini üzmeye değecek bir şey değil kendin için yaşa.
Napıyorsak kendimiz için yapıyoruz annenin aldığı kötü kararlar seni bu kadar etkilemesin çünkü o kararlardan kendi zarar görüyor ders alması gereken o ders almıyorsa bırak ders alana kadar hata yapsın.

hayat cok zor . halılıson ama birsekilde yasamk zorundayız

bunları takmaya devam edersen sorun bitmeyecek.

nede şükretmek lazm insanlara bak ne hayatlar yasayıp ayaktalar

Annen olabilir ama bak bu büyü işlerine bulaşanlar hiç de iyi insanlar değiller
Kalpleriyle insan kazanamamislar başka şeylerden meden umuyorlar
Evlatlık vazif var diyorsan özel günlerde ara gör varsa bi ihtiyacı hallet ama arana kesinlikle mesafe koy

Okulunu inşallah bitirip mesleğini eline alırsın

Böyle kalabaliktansa yalnızlık cok iyidir

Ben bakış açının yaşadığın zorluklara bağlı olarak bütün olumsuzlukları annene yüklediğin kanısına vardım
Bence sen ailene kardeşlerine ve kendine haksızlık ediyorsun

Canim artik sen bir bireysin bak universiteye gidiyormussun.
Ailenin yaptiklari seni baglamaz.
Tabi ki uzulup etkilenebilirsin ama artik kendi hayatina bak.
Onlara karsi gorevini yap ve birak.
Kendi hayatina yonel ve kendi hayatini kur.
Allah yardimcin olsun.

Canim artik sen bir bireysin bak universiteye gidiyormussun.
Ailenin yaptiklari seni baglamaz.
Tabi ki uzulup etkilenebilirsin ama artik kendi hayatina bak.
Onlara karsi gorevini yap ve birak.
Kendi hayatina yonel ve kendi hayatini kur.
Allah yardimcin olsun.
Cok dogru dogru diyorsunuz bende bu sekilde dusunmeye çalışıyorum ama bazen yogun olaraj yaziyoruy duygularimi paylasmak istedim

Ben bakış açının yaşadığın zorluklara bağlı olarak bütün olumsuzlukları annene yüklediğin kanısına vardım
Bence sen ailene kardeşlerine ve kendine haksızlık ediyorsun
Ever bbazen belki haksizlik ediyorjm ama bazi durumlarda ne yapayim?
Milletin annesi babasi kizinin hayatinda bi erkek var mi ne yapiyo be ediyo diyr arastirir ama biz annemiz kotu biriyle birlikte mi biri var mi diye ugrasiyoruz

Annen olabilir ama bak bu büyü işlerine bulaşanlar hiç de iyi insanlar değiller
Kalpleriyle insan kazanamamislar başka şeylerden meden umuyorlar
Evlatlık vazif var diyorsan özel günlerde ara gör varsa bi ihtiyacı hallet ama arana kesinlikle mesafe koy

Okulunu inşallah bitirip mesleğini eline alırsın

Böyle kalabaliktansa yalnızlık cok iyidir
Buyu olaylarini duyunca soğudum zateb. Her zaman karsisinda durdugum biseyin suan annemden gelmesi beni deli ediyo. Ve arastirdigi buyu baglanma buyusu. Cebinden çıkanlar oylr. Deli olcam. Nefret etme asamasina geldim. Benim gelecek endiselerim varken, kardesim uni kazandi evi dusunuyorken annemin sinsi , samimiyetsiz davranisi benindeli etti.
Okulu bitirip acilen bi is bulmam lazim, sonra ev tutabilirsem tutuo gocerim kardesimle inşallah

Buyu olaylarini duyunca soğudum zateb. Her zaman karsisinda durdugum biseyin suan annemden gelmesi beni deli ediyo. Ve arastirdigi buyu baglanma buyusu. Cebinden çıkanlar oylr. Deli olcam. Nefret etme asamasina geldim. Benim gelecek endiselerim varken, kardesim uni kazandi evi dusunuyorken annemin sinsi , samimiyetsiz davranisi benindeli etti.
Okulu bitirip acilen bi is bulmam lazim, sonra ev tutabilirsem tutuo gocerim kardesimle inşallah
İnşallah canim hakkinda hayirlisi olsun
Okulunu sakin birakma
Bol bol oku
Bişey olmaz allahin izniyl

Back
X