- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Ben değer vermesi demiyorum ama ailesine bunu ıspatlamak icin hayatımızı onlara göre yönlerdirmemesini istiyorum mesela ömür bıyu burda yasamak istemiyorum eltimler batıda oldugu icin de ailesi gıcık kaynanaö yüzüme sende batıya gitsen seninde arkandan konusurum dediEşiniz saf değil. Eşine değil anne babasına değer verenlerden. Halbuki bir eş her iki tarafıda idare edebilmeli
kesinlikle kaynım eltimi hiç ezdirmez hep arkadasındadır her dediğini yapar ve ezemedikleri icin de kadını feciii kıskanıyorlarTek kafasi calisan elti. Helal olsun kadina.
nafakaymısayda 1000 milyar ne oluyor
boşanıcam senden ,oda tamam dedi güle güle ayda 1000 milyara bakar kapı açık .kopuk kopuk anlattım k
Tek kafasi calisan elti. Helal olsun kadina.
Gurbetteyim gidecek yerim yok ve ailemde beni kabul etmez dogu görevi bittikten somra istanbula tayin almazsa o zaman gidicem işte kadın sıgınma evi mi olur artık nolursaBu lafin üzerine esyalarini toplayip cikmadiysan zaten adam hakli. Asla eltin gibi kendini seven kendine güvenen bir birey olamicaksin.
Teşekkür ederim amin insallah hepimizin gönlündeki olurCanım valla eltine aferin sana daha çok aferin çünkü onu eltin olduğu icin kıskanmak yerine haklı olanı savunmaktan çekinmiyorsun. Allah gönlünden geçen her şeyi versin sana inşallah.
Hayır elti lise mesunu ve işsiz sadece kocası ona cok aşıkelti okudu etti iyi bi iş sahibi, kendi ayakları üstünde duran, lafını esirgemeyen biri mi? Kesin çekemiyolardır. kıskançlar.
E deseydin ya sende marifet abin gibi koca olmakta diyeHayır elti lise mesunu ve işsiz sadece kocası ona cok aşık
Haklısımız ama benim bütün cevrem orda eşimin burda ailesinden başka kimsesi yok ve sırf ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor bende hırs yaptımBir yere taşınılacaksa bu karar ortak verilir, istanbula taşınmazsak senden boşanırım demeniz de yanlış... eşinizin yerinde olsam bu sözünüze aynı cevabı verebilirdim. Diğer konularda haklı olabilirsiniz, ama taşınma kararı ortak alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?