Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
arkadaşlar eşimle .yemekteyiz konu bir yerden açıldı dedi ki eltin gibi olamayacaksın sana yüz versem sende onun gibi olursun dedi .(eltim cok cok para harcayan tek başına tatile cıkan kimseyi takmayan sosyal bir kadın) bende dedim ki abin ailene para yedirmeyip eşine harcadığı için eltim özgür yaşadıgı için hepiniz onu kıskanıyorsunuz dedim hepsi derken (kv,görümceler) ki gerçekten kadını kıskanıyorlar .eşim ise abisi gibi olmamak icin ve ailesine de bunu ıspatlamak icin aşırı ailesini koruyor bana ben eltim gibi olmak istiyorum demedim ki .şimdi ben bu eş kişisini nasıl kendine getirirm bu erkeğim ailem birtane sende her istediğini yapamazsın (benim istediğim şey istanbula taşınmak bunu kastediyor yani ) havalarından nasıl cıkarabilirim su an dediğim tek sey ilerde istanbula gitmezsek boşanıcam senden ,oda tamam dedi güle güle ayda 1000 milyara bakar kapı açık .kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Eşiniz saf değil. Eşine değil anne babasına değer verenlerden. Halbuki bir eş her iki tarafıda idare edebilmeli
Ben değer vermesi demiyorum ama ailesine bunu ıspatlamak icin hayatımızı onlara göre yönlerdirmemesini istiyorum mesela ömür bıyu burda yasamak istemiyorum eltimler batıda oldugu icin de ailesi gıcık kaynanaö yüzüme sende batıya gitsen seninde arkandan konusurum dedi

Bu lafin üzerine esyalarini toplayip cikmadiysan zaten adam hakli. Asla eltin gibi kendini seven kendine güvenen bir birey olamicaksin.
Gurbetteyim gidecek yerim yok ve ailemde beni kabul etmez dogu görevi bittikten somra istanbula tayin almazsa o zaman gidicem işte kadın sıgınma evi mi olur artık nolursa

Bir yere taşınılacaksa bu karar ortak verilir, istanbula taşınmazsak senden boşanırım demeniz de yanlış... eşinizin yerinde olsam bu sözünüze aynı cevabı verebilirdim. Diğer konularda haklı olabilirsiniz, ama taşınma kararı ortak alınmalı

Canım valla eltine aferin sana daha çok aferin çünkü onu eltin olduğu icin kıskanmak yerine haklı olanı savunmaktan çekinmiyorsun. Allah gönlünden geçen her şeyi versin sana inşallah.
Teşekkür ederim amin insallah hepimizin gönlündeki olur

Evli değilim, belki yaşamadan bilemezsin diyenler olabilir ama bence isteğinizi yaptırmak için herşey de kadınlar yapmazsan boşanırım dememeli. Bu tehdit unsuru olmamalı. Çünkü erkekler boşanmaktan korkmuyorlar. Eşinizi parmağınızda oynatacak kıvama en başta siz getirmeliydiniz .

Haklısımız ama benim bütün cevrem orda eşimin burda ailesinden başka kimsesi yok ve sırf ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor bende hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…