- Konu Sahibi Hesappasif
-
Nerden buldun sen bu kıroyu :)Olmaz abisi kılıbık Bebeğinin altını değiştiriyormus örnek alamamz :):)
Dogu görevi bitince güzellikle de denerim şansımı olmazsa artık yapacak bir sey yok insallah teşekkür ederimEvliliği ego savaşına çevirirseniz zararlı çıkarsınız, sevgi her şeyi aşar. Belki zaman alır ama inanın inatlaşmaktan çok daha güzel olur sonucu. Yaklaşımınız yanlış, baskı yaptıkça geri tepecektir. Şahsen bende öyle oluyo, sizin şuan önceliğiniz kendi yuvanız olmalı, güzellikle çözebilirsiniz inşallah sorununuzu
çocuk doğunca kararını ver bakarsın değişir.batıya git veya gitme bilmem ama bence ailesinden uzak yaşa.eşinizin kişiliği oturmamış.çocuk varsa nafakanı alırsın zaten kafaya takma.ailende bence bir süre yardım ederler.sokağa atmazlar.sen bence eşini yola getirmeyi dene eltin gibi olmak zorunda değilsin o da abisi gibi olmak zorunda değil ama sizin ve ailesinin arasında denge kurması gerekiyor.sizde bunu ona hatırlatın bence inatlaşmadan.Batıya gideriz demişti istanbul dememişti ama batıya gideriz demişti evlenmeden şimdi ise batıda geçinemeyiz diyor .hamileyim önlisans mezunuyum kpss bakıyorım arada. Bosandıktan sonra beni kapıda bırakacaklarını sanmıyorum ama bosancamı duysalar hayor deyip engellemeye çalısacaklar cünkü dul diyecek cevreye ayıp kız hiç bosanırmı kafalarımdalar annem kefenle girersin bizde bosanmak tok demişti ama kapıda kalırsam mecbur alırlar bence
Kader mi desem kafasızlıgım desem :)Nerden buldun sen bu kıroyu :)
Şu an ailesini ayda 1 görüyorum 2 saat uzaktalar onlar merkezde biz ilcedeyiz merkeze gitmek istiyor ama kesinlikle gitmemek icin direticem .teşeklür ederim yorumunuz icin cok sağolunçocuk doğunca kararını ver bakarsın değişir.batıya git veya gitme bilmem ama bence ailesinden uzak yaşa.eşinizin kişiliği oturmamış.çocuk varsa nafakanı alırsın zaten kafaya takma.ailende bence bir süre yardım ederler.sokağa atmazlar.sen bence eşini yola getirmeyi dene eltin gibi olmak zorunda değilsin o da abisi gibi olmak zorunda değil ama sizin ve ailesinin arasında denge kurması gerekiyor.sizde bunu ona hatırlatın bence inatlaşmadan.
Ayy senin enişten de vefakar cocuk rolunu üstlenmiş . İleride pişman olurlar ama iş işten geçer bence inşallah ablanda bende kazanırız sonunda :)ya neden bu kv kp ler cocuklarinin mutlulugunu istemiyolar anlamiyorum. mutlu olsunlarda, nasil olurlarsa olsunlar diyemiyolar bizden uzak olurlarsa mutluda olamasinlar kafasini yasiyolar. Bak canim senin o esin degismez. Benim ablamin esi 6 kardes, ablamin kv kp hic bir dunuru ile anlasamadi hepsiyle kavgali :) 4 oglu 2 kizi var. Ogullarinin hepsini aynu eve yerlestirmis, hepsi ayrilmis o evden baska eve gitmisler simdi ablamin esi baska eve cikmiyor neden? Cunku herkes terketti ben bari yapmiyim dusuncesinde. bosansan da bosanmasan da bu adam boyle. ikinci evliligi de olsa ayni olur degismez cunki kv kp coooktan asilamistir esinisecim senin.
Benim bütün çevrem istanbulda şu an yaşadıgım yerde ise eşimi ailesinden başka kimse yok ve ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor kv bana sende batıya tasınırsan seninde arkandan konusurum dedi bu tarz insanşar yani eşim ailesinin koskanclıgı yüzünden bunu yapıyor
Evlenmeden önce bana batıya tasınırız dedi evet istanbul demedi ama batı dedi şimdi ise sözü yediEşinin de ailesi orda o da belki o yüzden istemiyor.Belki kaynın gibi sorumsuz anne baba kiymeti bilmeyen biri degil kendini sorumlu hissediyor..
Zamanında eşinizle evlenirken her seyi kabul ediyorsunuz evlenince eşini zor durumda bırakıp hadi şimdi İstanbula..olmazsa boşanırımlar... hiç normal davranışlar değil bunlar.Keşke başta evlenmeseydiniz. İstanbulda yaşamak kolay mı?
Hele tek maaşla ,kiralar da zor ya
Eşinin ailesi naparsa yapsın sen yuvana eşine huzuruna bak.
Yok çevrem yok eltim derseniz bir arpa boy yol alamazsınız.
Yani illa gidecem dediniz olacak iş değil!Evlenmeden önce bana batıya tasınırız dedi evet istanbul demedi ama batı dedi şimdi ise sözü yedi
Eşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyorYani illa gidecem dediniz olacak iş değil!
Evlilik böyle bir şey değil.
Herkes batıda mi yahu?
Ama mutlu mesut evliliklerini devam ettiriyorlar.Öyle ha deyince olmuyor bazı seyler.Gelince işiniz gücünuz olacak mı?Alacağınız para geçinmeye yetecek mi?var da var yani..
Blof yaptıgımı nerden cıkarıyorsunuz asıl blofu o yapıyor sizin gibi gidecek yerim olmadıgını sanıyor kadın sıgınma evine giderim tamam annem arkamda durmaz ama kapıda kaldıktan sonra da babam bana kıyamaz gözümü karartırım ömür boyuda bu şehirde yasamam eltimi kıskanan ben değilim farklı karakterlerdeyiz zaten bunun farkındayım eşimle anlasamıyoruz evet zamanı gelincede bitiricez zaten blof falan yokAnlaşılan kocanızla anlaşamıyorsunuz ve böyle didişmeleriniz var ki laf oraya gitmiş. Ama adam doğru demiş. Eltiniz gibi değilsiniz ve o adamla olamayacaksınız. Eltinizin karakteri huyu suyu o, ve ona göre de bir adamla evlenmiş. Helal olsun. Siz zıttıyla evlenip adamın huyunun zıttı şeyler bekliyorsunuz. Yanlış bir evlilik yapmışsınız. O boşanma konusunda da, adam blöfünüzü yememiş. Boşanacak gücünüz yoksa blöf yapmayın, ciddiye alınmazsınız böyle.
Şaka mı bu? Siz kılıbıklığı çok yanlış anlamışsınız. Bebeğine babalık yapıp bakmak ne zamandan beri kılıbıklık oldu?Olmaz abisi kılıbık Bebeğinin altını değiştiriyormus örnek alamamz :):)
Asıl siz şakamısınız bunu eşim söylüyor ben değilŞaka mı bu? Siz kılıbıklığı çok yanlış anlamışsınız. Bebeğine babalık yapıp bakmak ne zamandan beri kılıbıklık oldu?
Kadın sığınma evine öyle keyfe keder gidilmiyor. Ne o, koca istanbula taşınmıyor diye boşanıp İstanbulda bir sığınma evine gideceksiniz yani. Maksat istanbulda yaşamak olsun. :)Blof yaptıgımı nerden cıkarıyorsunuz asıl blofu o yapıyor sizin gibi gidecek yerim olmadıgını sanıyor kadın sıgınma evine giderim tamam annem arkamda durmaz ama kapıda kaldıktan sonra da babam bana kıyamaz gözümü karartırım ömür boyuda bu şehirde yasamam eltimi kıskanan ben değilim farklı karakterlerdeyiz zaten bunun farkındayım eşimle anlasamıyoruz evet zamanı gelincede bitiricez zaten blof falan yok
Yani bende öğretmenim öyle 5 binlerde daha maaş görmedim.Tabi branşı farklı olabilir bilemiyorum. Siz çalismiyorsanız ve eviniz yoksa İstanbulda yaşamak çok zor iyi düşünün derim.Kayınvalidelerden kaçacak diye doluya tutulmayıñEşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyor
Yazınızdan eş değil, siz söylüyormuşsunuz anlamı çıkıyor. Yanlış yazmışsınız .Asıl siz şakamısınız bunu eşim söylüyor ben değil
Yazınızdan eş değil, siz söylüyormuşsunuz anlamı çıkıyor. Yanlış yazmışsınız .
Haftasonları ek derslere giriyor destek eğitimi falan anlamadıgım konular tabi .ben dogudan kaçmak istiyorum kv ayda bir görüyorum ayda bir bile sinir oluyorum orası ayrıYani bende öğretmenim öyle 5 binlerde daha maaş görmedim.Tabi branşı farklı olabilir bilemiyorum. Siz çalismiyorsanız ve eviniz yoksa İstanbulda yaşamak çok zor iyi düşünün derim.Kayınvalidelerden kaçacak diye doluya tutulmayıñ
Evet garibim ömür boyu sevmediğim şehirde yasamam ayrıca bosanınca ailem ne kadar istemezsede babam beni sokakta bırakmaz ondan da eminim annem süpheliKadın sığınma evine öyle keyfe keder gidilmiyor. Ne o, koca istanbula taşınmıyor diye boşanıp İstanbulda bir sığınma evine gideceksiniz yani. Maksat istanbulda yaşamak olsun. :)
Cidden çok garip bir insansınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?