Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Dogu görevi bitince güzellikle de denerim şansımı olmazsa artık yapacak bir sey yok insallah teşekkür ederim

çocuk doğunca kararını ver bakarsın değişir.batıya git veya gitme bilmem ama bence ailesinden uzak yaşa.eşinizin kişiliği oturmamış.çocuk varsa nafakanı alırsın zaten kafaya takma.ailende bence bir süre yardım ederler.sokağa atmazlar.sen bence eşini yola getirmeyi dene eltin gibi olmak zorunda değilsin o da abisi gibi olmak zorunda değil ama sizin ve ailesinin arasında denge kurması gerekiyor.sizde bunu ona hatırlatın bence inatlaşmadan.

ya neden bu kv kp ler cocuklarinin mutlulugunu istemiyolar anlamiyorum. mutlu olsunlarda, nasil olurlarsa olsunlar diyemiyolar bizden uzak olurlarsa mutluda olamasinlar kafasini yasiyolar. Bak canim senin o esin degismez. Benim ablamin esi 6 kardes, ablamin kv kp hic bir dunuru ile anlasamadi hepsiyle kavgali :) 4 oglu 2 kizi var. Ogullarinin hepsini aynu eve yerlestirmis, hepsi ayrilmis o evden baska eve gitmisler simdi ablamin esi baska eve cikmiyor neden? Cunku herkes terketti ben bari yapmiyim dusuncesinde. bosansan da bosanmasan da bu adam boyle. ikinci evliligi de olsa ayni olur degismez cunki kv kp coooktan asilamistir esini secim senin.

Şu an ailesini ayda 1 görüyorum 2 saat uzaktalar onlar merkezde biz ilcedeyiz merkeze gitmek istiyor ama kesinlikle gitmemek icin direticem .teşeklür ederim yorumunuz icin cok sağolun

Ayy senin enişten de vefakar cocuk rolunu üstlenmiş . İleride pişman olurlar ama iş işten geçer bence inşallah ablanda bende kazanırız sonunda :)

Eşinin de ailesi orda o da belki o yüzden istemiyor.Belki kaynın gibi sorumsuz anne baba kiymeti bilmeyen biri degil kendini sorumlu hissediyor..
Zamanında eşinizle evlenirken her seyi kabul ediyorsunuz evlenince eşini zor durumda bırakıp hadi şimdi İstanbula..olmazsa boşanırımlar... hiç normal davranışlar değil bunlar.Keşke başta evlenmeseydiniz. İstanbulda yaşamak kolay mı?
Hele tek maaşla ,kiralar da zor ya
Eşinin ailesi naparsa yapsın sen yuvana eşine huzuruna bak.
Yok çevrem yok eltim derseniz bir arpa boy yol alamazsınız.

Evlenmeden önce bana batıya tasınırız dedi evet istanbul demedi ama batı dedi şimdi ise sözü yedi

Evlenmeden önce bana batıya tasınırız dedi evet istanbul demedi ama batı dedi şimdi ise sözü yedi
Yani illa gidecem dediniz olacak iş değil!
Evlilik böyle bir şey değil.
Herkes batıda mi yahu?
Ama mutlu mesut evliliklerini devam ettiriyorlar.Öyle ha deyince olmuyor bazı seyler.Gelince işiniz gücünuz olacak mı?Alacağınız para geçinmeye yetecek mi?var da var yani..

Anlaşılan kocanızla anlaşamıyorsunuz ve böyle didişmeleriniz var ki laf oraya gitmiş. Ama adam doğru demiş. Eltiniz gibi değilsiniz ve o adamla olamayacaksınız. Eltinizin karakteri huyu suyu o, ve ona göre de bir adamla evlenmiş. Helal olsun. Siz zıttıyla evlenip adamın huyunun zıttı şeyler bekliyorsunuz. Yanlış bir evlilik yapmışsınız. O boşanma konusunda da, adam blöfünüzü yememiş. Boşanacak gücünüz yoksa blöf yapmayın, ciddiye alınmazsınız böyle.

Eşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyor

Blof yaptıgımı nerden cıkarıyorsunuz asıl blofu o yapıyor sizin gibi gidecek yerim olmadıgını sanıyor kadın sıgınma evine giderim tamam annem arkamda durmaz ama kapıda kaldıktan sonra da babam bana kıyamaz gözümü karartırım ömür boyuda bu şehirde yasamam eltimi kıskanan ben değilim farklı karakterlerdeyiz zaten bunun farkındayım eşimle anlasamıyoruz evet zamanı gelincede bitiricez zaten blof falan yok

Olmaz abisi kılıbık Bebeğinin altını değiştiriyormus örnek alamamz :):)
Şaka mı bu? Siz kılıbıklığı çok yanlış anlamışsınız. Bebeğine babalık yapıp bakmak ne zamandan beri kılıbıklık oldu?

Kadın sığınma evine öyle keyfe keder gidilmiyor. Ne o, koca istanbula taşınmıyor diye boşanıp İstanbulda bir sığınma evine gideceksiniz yani. Maksat istanbulda yaşamak olsun. :)
Cidden çok garip bir insansınız.

Eşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyor
Yani bende öğretmenim öyle 5 binlerde daha maaş görmedim.Tabi branşı farklı olabilir bilemiyorum. Siz çalismiyorsanız ve eviniz yoksa İstanbulda yaşamak çok zor iyi düşünün derim.Kayınvalidelerden kaçacak diye doluya tutulmayıñ

Yazınızdan eş değil, siz söylüyormuşsunuz anlamı çıkıyor. Yanlış yazmışsınız .
Haftasonları ek derslere giriyor destek eğitimi falan anlamadıgım konular tabi .ben dogudan kaçmak istiyorum kv ayda bir görüyorum ayda bir bile sinir oluyorum orası ayrı

Evet garibim ömür boyu sevmediğim şehirde yasamam ayrıca bosanınca ailem ne kadar istemezsede babam beni sokakta bırakmaz ondan da eminim annem süpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…