Hiçbir zaman eltin gibi olamayacaksın

Dolduruşa gelmee gülüm:)

Bu laftan sonra hala İstanbul'a birlikte gideriz diye mi düşünüyorsun .Evet eltin gibi olamazsın çünkü o giderdi sende onun gibi olmaya çalış arkadaşım ve git bence bu adam çekilecek dert gidilecek yol değil

[QUOTE="(benim istediğim şey istanbula taşınmak bunu kastediyor yani ) havalarından nasıl cıkarabilirim su an dediğim tek sey ilerde istanbula gitmezsek boşanıcam senden ,oda tamam dedi güle güle ayda 1000 milyara bakar kapı açık .kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın[/QUOTE]

bu kısım çok önemli!!
evlenmeden böyle bişey konuşmuş muydunuz? İstanbul' a gideriz falan diye
konuşmadıysanız boşanırım lafı da çok saçma gerçekten

bu arada eltiniz iyi yapıyor
çatlasın da patlasınlar

Ben odaklanıyorum bebişde olmasa kafayı yerdim bizim oda ayrı bir olay isim konusunda da uzlasmıyoruz :):) sende sağlıcaklı kal sevgiler canım

"Sen de hiç bi zaman abin gibi kendi kararlarını alabilen, kendi iradesini yönetebilen, kimsenin aklına ihtiyacı olmayan, kimsenin gazıyla çalışmayan özgür, güçlü bi birey olamayacaksın" deseydiniz :)
Uzun uzun cümleler kurmak istemiyorum cünkü anlamıyor ama anlasaydı cevap süper

bu kısım çok önemli!!
evlenmeden böyle bişey konuşmuş muydunuz? İstanbul' a gideriz falan diye
konuşmadıysanız boşanırım lafı da çok saçma gerçekten

bu arada eltiniz iyi yapıyor
çatlasın da patlasınlar [/QUOTE]
İstanbul dememişti ama batı demişti ilerde batıya gideriz cocugumuz daha iyi sartlarda büyütürüz demişti simdide batıya bile hayır diyor dengesiz :)

Yok ben dogu görevi bitene kadar beklemeyi düşünüyorum sakince onla dalaşa girmeden .dogu görevinden sonra başımın caresine bakıcam

"Sen de hiç bi zaman abin gibi kendi kararlarını alabilen, kendi iradesini yönetebilen, kimsenin aklına ihtiyacı olmayan, kimsenin gazıyla çalışmayan özgür, güçlü bi birey olamayacaksın" deseydiniz :)
ben bu lafı tabloya işletir, duvarıma asardım valla

Neolrsa olsun birbirinin arkasinin kollayan koruyan çiftleri iyi anlamda kiskanirim. Yani begenir takdir ederim. Rabbim hem bana ve tum kadın ve erkeklere nasip etsin.
Not. Tabi adabinda ve kimseye olur olmadik şeyler iftira vb gibi olmadığı sürece.nasip etsin
Amin bu kandil gününde kabul olur inşallah bu dileğimiz.

Hayır elti lise mesunu ve işsiz sadece kocası ona cok aşık
Acaba sebep kayinbiraderin eltine çok aşık olmasi mi?
Bana başka seyler var gibi geldi. Mesela eltin hayatını yaşıyor, çünkü kocasi da kendi hayatını yaşıyor gibi. Yani ortada pek normal bir aile iliskisi görünmüyor.
Eşin ve ailesi de bunun farkında ve biz bazen ayakta uyuruz. Maalesef...

Eşiniz evlenmeden önce doldurulmuş bu konuda abın gibi olma diye. Ama eşinize burasını okutun. Başkasının aklıyla hareket etmek kendıne zarar sadece. Bende eltiniz pozisyonundayım. Benim hayatım başkalarına dert. Ama kimse evlılığın ne aşamalardan geçtiğini bilmiyr.

Ne küçük hesaplar ya ne iğrenç kafalar ne blöfler

Haklısımız ama benim bütün cevrem orda eşimin burda ailesinden başka kimsesi yok ve sırf ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor bende hırs yaptım

ay İstanbul da ne var Allsen ya doğma büyüme istanbuldayım kaçıp gitmek için fırsat kolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…