- 4 Mart 2012
- 15.552
- 35.992
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Dolduruşa gelmee gülüm:)NORMALde konuşmam banane derim ama kalkıpda bana durduk yere sen asla onun gibi olamayacaksın yüz versem öyle olursun vs vs demesi cenemi açtırıyor zorla ve bekarken yok annesi maaşlarınızı karılarınıza söylemeyin kendi kp hesap sorar ama naptın parayı diye .görümcemin ipleri karının eline verme demesi cs vs bana bariz bir görünürde kötülükleri dokunmadıgı halde ailesine ayrı gıcık oluyorum bu laflardan dolayı
Ben odaklanıyorum bebişde olmasa kafayı yerdim bizim oda ayrı bir olay isim konusunda da uzlasmıyoruz :):) sende sağlıcaklı kal sevgiler canımCanım ben sınıfçıyım. Bu arada rica ederim biraz daha iyi hissediyorsan ne mutlu bana..
En iyisi o kelimeyi hiç kullanmamak,unutmak:))
Bebeğiniz olacak ona odaklanıp onunla ilgili hayaller kurun.Ne isim koyacağınız düşünün mesela.Üzmeyin birbirinizi her şey yoluna girer önemli olan sağlığınız yerinde olsun.
Sağlıcakla kalın..Sevgiler...
Sakinin canım :)Dolduruşa gelmee gülüm:)
Uzun uzun cümleler kurmak istemiyorum cünkü anlamıyor ama anlasaydı cevap süper"Sen de hiç bi zaman abin gibi kendi kararlarını alabilen, kendi iradesini yönetebilen, kimsenin aklına ihtiyacı olmayan, kimsenin gazıyla çalışmayan özgür, güçlü bi birey olamayacaksın" deseydiniz :)
[QUOTE="(benim istediğim şey istanbula taşınmak bunu kastediyor yani ) havalarından nasıl cıkarabilirim su an dediğim tek sey ilerde istanbula gitmezsek boşanıcam senden ,oda tamam dedi güle güle ayda 1000 milyara bakar kapı açık .kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın
Yok ben dogu görevi bitene kadar beklemeyi düşünüyorum sakince onla dalaşa girmeden .dogu görevinden sonra başımın caresine bakıcamBu laftan sonra hala İstanbul'a birlikte gideriz diye mi düşünüyorsun .Evet eltin gibi olamazsın çünkü o giderdi sende onun gibi olmaya çalış arkadaşım ve git bence bu adam çekilecek dert gidilecek yol değil
ben bu lafı tabloya işletir, duvarıma asardım valla"Sen de hiç bi zaman abin gibi kendi kararlarını alabilen, kendi iradesini yönetebilen, kimsenin aklına ihtiyacı olmayan, kimsenin gazıyla çalışmayan özgür, güçlü bi birey olamayacaksın" deseydiniz :)
Acaba sebep kayinbiraderin eltine çok aşık olmasi mi?Hayır elti lise mesunu ve işsiz sadece kocası ona cok aşık
Ne küçük hesaplar ya ne iğrenç kafalar ne blöflerarkadaşlar eşimle .yemekteyiz konu bir yerden açıldı dedi ki eltin gibi olamayacaksın sana yüz versem sende onun gibi olursun dedi .(eltim cok cok para harcayan tek başına tatile cıkan kimseyi takmayan sosyal bir kadın) bende dedim ki abin ailene para yedirmeyip eşine harcadığı için eltim özgür yaşadıgı için hepiniz onu kıskanıyorsunuz dedim hepsi derken (kv,görümceler) ki gerçekten kadını kıskanıyorlar .eşim ise abisi gibi olmamak icin ve ailesine de bunu ıspatlamak icin aşırı ailesini koruyor bana ben eltim gibi olmak istiyorum demedim ki .şimdi ben bu eş kişisini nasıl kendine getirirm bu erkeğim ailem birtane sende her istediğini yapamazsın (benim istediğim şey istanbula taşınmak bunu kastediyor yani ) havalarından nasıl cıkarabilirim su an dediğim tek sey ilerde istanbula gitmezsek boşanıcam senden ,oda tamam dedi güle güle ayda 1000 milyara bakar kapı açık .kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın
Bana da tiyo versene. Neler yapiyorsun mesela ?Aaa o elti ben olmuyayim.
Bizde de durumlar tipki bole tek fark kiskanilan taraftayim ven
Haklısımız ama benim bütün cevrem orda eşimin burda ailesinden başka kimsesi yok ve sırf ailesi benide kıskanmasın diye istanbula gitmek istemiyor bende hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?