Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

Öyle ama kendine bakmalı bir insan. Aşırı derecede yakisikli olmasa bile.

Sevgili başlık sahibi, hayatımda hiçbir zaman güzel olmayı önemsemedim bunu söylemek de hoşuma gitmiyor ama girdiğim ortamlarda bakışları üzerine çeken ve dahi trafikte birkaç kez bu sebeple vukuatlara sebep olmuş biriyim. Ama gel gelelim şimdiye kadar o bahsettiğin niteliklerde bir sevgilim hiç olmadı. O yüzden demem o ki bu mevzular bir miktar sana ama çoğunlukla da şans, nasip, kısmet üçlüsüne bakıyor.

Güçlü bir iş kadını olmak istiyorum mesela :)

Serengeti duzluklerinde av savaşı mı bu ablacım ne yaptın ya ben seçilmem secerimmm

Öyle ama kendine bakmalı bir insan. Aşırı derecede yakisikli olmasa bile.
Siz kendinize baksaniz misal siyah noktalarınız olmazdi. Biliyorsunuz ki düzenli peeling, maskelerle yok oluyor onlar. Neden yağ gözenekleriniz kirle dolmuş vaziyette geziyorsunuz o vakit.
Normalde asla böyle konusmam ama kendinde olmayani karşıdan isteyen bana çok abes bir davranış gelir.

İnanın bu siyah noktalar için elimden geleni yapıyorum ama geçmiyorlar bir türlü
Cildim düzenli olarak temizliyorum temiz olunca güzel ama sonra siyah nokta doluyor yaglaniyor
Kyk bursu çıkarsa iyi markaların ürünlerini alacağım

Serengeti duzluklerinde av savaşı mı bu ablacım ne yaptın ya ben seçilmem secerimmm
Aynen bi farkı yok ordada erkek aslan haremi için savaşıyo yenince tüm bacılara konuyo,insan dünyasındada güçlü bi konumun varsa kadın veya erkek seni elde etmek isteyen çok kişi oluyor ve güzellik vs geri planda kalıyor.

Aklıma İpek Ongun’un Bir Genç Kızın Gizli Defteri romanındaki baş kahraman Serra Noyan geldi o da fazla kilolarından ve gözlüğünden şikayetçiydi sonra kilo vermeye başlayıp lens filan takıyordu saydığınız sorunların hepsinin de çözümü var.Siyah noktalar için yağlı cilt için kuru cilt için kürler,maskeler,kremler mevcut.Bunun yanında kendinizi sevmeniz değiştiremeyeceğiniz yanlarınızı kabullenmeniz lazım.Güzellik kavramı çok göreceli üstelik.Neden kendinizi üzüyorsunuz ki?

Erkekleri gözünüzde büyütmeyin çoğu ttravestilere bile bakıyor. Ayrıca kimse kimsenin siyah noktasına bakmaZ. Anca birbirinin ayıbını arayan kadınlar farkeder böyle ince ayrıntıları.
Yok artık ne yaptınız yahu travestiye bakan da çok özür dilerim ama Abazanın Allahıdır herhalde

Ya da onlara bakanların çok içinde bir yerlerde gizli gaylik olduğunu düşünüyorum zaten ikisinden biri :) normal bir erkek bakmaz gibi onlara çünkü.

Öncelikle özgüveni önemli.

Kime göre neye göre beğenmiyorsunuz? Göreceli kavram güzellik...

Kadın veya erkek, kendini beğenmeyeni karşı taraf neden beğensin ki?

siyah nokta biraz tembellikten kaynaklı üzgünüm. Cildinizi her gün yeteri kadar temizlemeniz gerekiyor. Duştan sonra burnunuzu keseleyin, kuaförde bıyık aldırırsan burnunuzun üzerini ağda ile aldırın ayda 1 mis gibi oluyor. Nemlendirici uygun bütçeli yüz kremleri de var.

Siz ortamın /okulun en popüler en yakışıklı olanını istiyorsunuz, ama onlar da sizin gibi en Güzel olanı aramasın mı düzen buysa? Karaktere bakılmıyor her şey güzellik olduysa ?

Bence insan önce kendine dürüst olmalı ne istediği, aradığı konusunda...

Ben guzel degilim herkes dis gorunuse mi bakiyor ama yakisikli erkek istiyorum
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?
Aşık olduğum çocuk çok yakışıklı değildi ama ben onu tipi için sevmemistim. O ne yaptı? Başka kızlarla çıktı suan antidepresan kullaniyorum

Tercih coksa kafa karışıyor bak ünlülere kim kiminle belli değil ortada kalmak en masumu. Benim idolum su samurlari ve angutlar

"Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?"

Sen yakişikli istemediğin zaman onlarda hep güzellere bakmayacak
Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?
Aşık olduğum çocuk çok yakışıklı değildi ama ben onu tipi için sevmemistim. O ne yaptı? Başka kızlarla çıktı suan antidepresan kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…