- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Öyle ama kendine bakmalı bir insan. Aşırı derecede yakisikli olmasa bile.Yani Allah çirkin sansi versij diye dua ediliyor.
Sonra cok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar çok guzel kızların yaninda cirkin erkekler var sans.
Gupseyle sevgilisi misal ama bence dengi dengine en iyisi. Çirkinseniz adam yakisikli olunca kendinizi yiyeceksiniz kiskancliktan belki. Bide pazardan meyve secmiyoruz. Ortalama olsun iyi olsun böyle olsun şöyle olsun diye. Ismarlama aşk olmaz
Güçlü bir iş kadını olmak istiyorum mesela :)Mesela seni diğerlerinden üstün yapacak,öne çıkarak bişey olmalı kariyerde bunlardan biri düşün ünlü bir oyuncu,güçlü bir iş kadını olursan o zaman sen seçecek hale gelirsin çünkü talep çok olur.
Serengeti duzluklerinde av savaşı mı bu ablacım ne yaptın yaMesela seni diğerlerinden üstün yapacak,öne çıkarak bişey olmalı kariyerde bunlardan biri düşün ünlü bir oyuncu,güçlü bir iş kadını olursan o zaman sen seçecek hale gelirsin çünkü talep çok olur.
Ol kız olursan ben sana talip olurum çikin filan dinlememGüçlü bir iş kadını olmak istiyorum mesela :)
Siz kendinize baksaniz misal siyah noktalarınız olmazdi. Biliyorsunuz ki düzenli peeling, maskelerle yok oluyor onlar. Neden yağ gözenekleriniz kirle dolmuş vaziyette geziyorsunuz o vakit.Öyle ama kendine bakmalı bir insan. Aşırı derecede yakisikli olmasa bile.
Ol kız olursan ben sana talip olurum çikin filan dinlemem
İnanın bu siyah noktalar için elimden geleni yapıyorum ama geçmiyorlar bir türlüSiz kendinize baksaniz misal siyah noktalarınız olmazdi. Biliyorsunuz ki düzenli peeling, maskelerle yok oluyor onlar. Neden yağ gözenekleriniz kirle dolmuş vaziyette geziyorsunuz o vakit.
Normalde asla böyle konusmam ama kendinde olmayani karşıdan isteyen bana çok abes bir davranış gelir.
Aynen bi farkı yok ordada erkek aslan haremi için savaşıyo yenince tüm bacılara konuyo,insan dünyasındada güçlü bi konumun varsa kadın veya erkek seni elde etmek isteyen çok kişi oluyor ve güzellik vs geri planda kalıyor.Serengeti duzluklerinde av savaşı mı bu ablacım ne yaptın yaben seçilmem secerimmm
Aklıma İpek Ongun’un Bir Genç Kızın Gizli Defteri romanındaki baş kahraman Serra Noyan geldiGüzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Yok artık ne yaptınız yahu travestiye bakan da çok özür dilerim ama Abazanın Allahıdır herhaldeErkekleri gözünüzde büyütmeyin çoğu ttravestilere bile bakıyor. Ayrıca kimse kimsenin siyah noktasına bakmaZ. Anca birbirinin ayıbını arayan kadınlar farkeder böyle ince ayrıntıları.
Muhteşem bir yorum"Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?"
Sen yakişikli istemediğin zaman onlarda hep güzellere bakmayacak
Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?Ben guzel degilim herkes dis gorunuse mi bakiyor ama yakisikli erkek istiyorum
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Tercih coksa kafa karışıyor bak ünlülere kim kiminle belli değil ortada kalmak en masumu. Benim idolum su samurlari ve angutlarAynen bi farkı yok ordada erkek aslan haremi için savaşıyo yenince tüm bacılara konuyo,insan dünyasındada güçlü bi konumun varsa kadın veya erkek seni elde etmek isteyen çok kişi oluyor ve güzellik vs geri planda kalıyor.
Yakışıklı bir erkeğe aşık olmak için güzel mi olunmalı? Ya da tam tersi güzel bir kıza aşık olmak için yakışıklı mi olunmalı?"Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?"
Sen yakişikli istemediğin zaman onlarda hep güzellere bakmayacak
Özgüvenli olan kendini seven insan karşı tarafa “demek ki sevilecek bir tarafı var ki kendini seviyor” gizemi uyandırıyorGuzel.olmayi bilemedim ama ozguvenli olmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?