Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

Demeyim demeyim diyorum da dış güzellik önemli tabikide yani erkekler güzel kız istiyorlarda kadınlar yakışıklı,dçşü kıllı vs istemiyorlar mı.
Dış görünüş iyiyse sizi hayatta herzaman diğer insanların önüne geçirir yahu hadi kadını erkeği geçtim iş mulakatında,sosyal çoğu yerde hep prezantabl insan arıyorlar inanmayan hostes alım koşullarına filan baksın belli bi boy kiloda insan arıyorlar.
Özelliklede belli yaştakiler(ergenelr gibi) için dışgörünüş herşey ama zamanla yaş aldıkça bazıları hayatta başka şeylerinde önemini anlıyor başka şeylerde aramaya başlıyor.
Yok önemli olan içgüzelliği filan züğürt tesellisi malesef bunlar onlar sadece masallarda filmlerde oluyor.

Uzaktan sip diye beni yakisikli karakterli biri sevsin diyorsan sevmez tabi.
Onlarda bakimli kiz istiyorlar.
Ama genis bir arkadas ortamin var ise konusarak sohbet muhabbet de bulunarak o saydigin erkeklerden belki begenilebilirsin.. senin karakterini sever baska birseyin hosuna gider ..sonra burnunu dahi sever.

Öyle yani... alin size tüyo kizlar.

Yuzeyselligi bir kenara birakirsaniz bircok sey cozulur siyah nokta nedir bakim yapar kurtulursun kendine yakisacak gozlugu al kendine yakisacak sekilde bagla basini ben sirf havali diye cerceveli gozluk takiyorum gozum bozuk olmadigi halde hic gormedinmi boyle gozluk takanlari. Ozguven hersey degildir ama cok seydir :)

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Bak şimdi, güzel bi burnun olmayabilir ama o sivilce ve siyah noktalara çözüm bulabilirsin. Şekil allahtan da bakımsızlıkta allahtan diil dimi. Git bimden burun bandı al siyah noktalarını temizle ve hergün burnunu gül suyu olur yeşil çay olur veya soda ile sil hangisi varsa. Kuru cildin içinds en uygunundan bir nemlendirici al. Evde zeytinyağ varsa onu sür en kolay vazelin sür. Sabah akşam. Bunlar en uygunları. Bi tane bb krem al hafif bir allık hafif rimel dudaklara nemlendirci renkli olandan sür. Gözlüklerinide şık bir çerçeve ile güzel bir aksesuara dönüştür. Saçlarını farklı yap. Yani bu kdr kendini dibe çökertecek ne vae anlamadım. Hayatının sonuymyş gibi knşuyosun :)

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Yüzünü sade sodayla yıkamanı tawsıye edebilirim benım sivilcelerimi gecrmişti cildi yenilemişti ayrıca mıyop deilde Allah korusun kör olablrdn bunun için şükretmelisin ayrıca gözlüğü tarza cevireblrsn ve annemn meşhur lafı erkeklere en kötü şeklde bıle görünün ki Kötüyü de görmüş iyi olduğun zaman daha cok sewsn 👍

Sende karakterden once görselliğe önem veriyorsun bak 😏 yakışıklı erkek ne yeterlimi yakışıklı olması.. o güzel manken gibi kızlarda olmayan sende olan mükemmel bir yanın var belki 😘 ve senide çok yakışıklı olmayan ama karakteri yakışıklı olan birisi sevecek .. görselliği bırak hayırlısını versin rabbi. Sana .. oku mesleğini bul gerisi gelir

Kocaman yuvarlak bir burnum var.
Ayni zamanda pantolona sigdirmakta zorlandigim basenlerim ve gobegim .
Kocaman gozlerim var.
1.60 boyundayim.
Ve alabildigine esmerim 😂😂 Canlandim mi gozunde?
Kumral ,
1.89 boyunda ,
ayva gobegi bile olmayan(evlenince azcik cikti😂) ,
minicik burnu ve gozleri olan ( cok dua ettim cocuk ona ceksin bu konuda diye. Duam kabul oldu 😂)
Yakisikli denebilecek bir adam beni begendi ve evlendik. Ayni zamanda dunyanin en karakterli adami benim icin(en azindan su anlik bir falsosu olmadi😁)
Umidiini kaybetme yani. 😁 Ve unutma ozguven onemli 😊😋

Kocaman yuvarlak bir burnum var.
Ayni zamanda pantolona sigdirmakta zorlandigim basenlerim ve gobegim .
Kocaman gozlerim var.
1.60 boyundayim.
Ve alabildigine esmerim 😂😂 Canlandim mi gozunde?
Kumral ,
1.89 boyunda ,
ayva gobegi bile olmayan(evlenince azcik cikti😂) ,
minicik burnu ve gozleri olan ( cok dua ettim cocuk ona ceksin bu konuda diye. Duam kabul oldu 😂)
Yakisikli denebilecek bir adam beni begendi ve evlendik. Ayni zamanda dunyanin en karakterli adami benim icin(en azindan su anlik bir falsosu olmadi😁)
Umidiini kaybetme yani. 😁 Ve unutma ozguven onemli 😊😋
Kızım ben kayınvaliden ne yaptın çocuma he büyümü yaptın ahh gitti dalyan gibi yavrıımm :KK70:

Siz manken gibi erkek istemezseniz sorun kalmaz o zaman. Ama istiyorsunuz gibi
Bizim sınıfta bi oğlan üniv. okurken demişti ki madem ki güzel kızlar zengin adamları seviyor, zengin ve çirkin adamların da güzel kız istemeye hakkı var. Güzel kızlar para seviyor diyor yani. Hepsi değil tabi, çoğunluk paralı ve yakışıklı istiyor. Yakışıklı olup parası olmayanın yanında güzel kız göremezsin kolay kolay. Parasız yakışıklı çapkınım diye dolaşır ortalıkta her çiçekten bir bal misali parası olmadığı anlaşılmasın diye 😁 Aşk olarak söylemiyorum o başka ben mantık yönünü anlatmaya çalıştım 😀

Kızım ben kayınvaliden ne yaptın çocuma he büyümü yaptın ahh gitti dalyan gibi yavrıımm :KK70:
Sen kaynanam olamazsin o bana asla konusurken kizim demez 🤣 gelin hanim der 🤣 Oglu varken ortamda mecbur agiz ucuyla kizim der ama duyulmaz bile 🤣🤣
Burnumun cazibesine dayanamadi heralde oglusu 😁 En cok da burnumu seviyormus yani onun yalancisiyim 🤣🤣

Sen kaynanam olamazsin o bana asla konusurken kizim demez 🤣 gelin hanim der 🤣 Oglu varken ortamda mecbur agiz ucuyla kizim der ama duyulmaz bile 🤣🤣
Burnumun cazibesine dayanamadi heralde oglusu 😁 En cok da burnumu seviyormus yani onun yalancisiyim 🤣🤣
Bizim oraya bir gelin gelmişti sen o musun yoksa gelinliği o kadar güzeldi ki burnunu kimse görmemişti bile sen güzel giyiniyorsun demi fıstık seni 😁

Düşün mesela onca güzel kadınlar neden boşanıyor.. ünlüler mesela gözümüzde hepsi güzel kadınlar fakar evlilikleri 1 sene bile sürmüyor. Guzellik senin içindedir, dış görünüş güzelliği bir yere kadar. Erkekler güzele de kusur bulur. Cildin için uygun krem al, siyah nokta için maske al bakımlı ol ama kendini iyi hissetmek için emin ol kendini daha çok seveceksin.

Bizim oraya bir gelin gelmişti sen o musun yoksa gelinliği o kadar güzeldi ki burnunu kimse görmemişti bile sen güzel giyiniyorsun demi fıstık seni 😁
Gelinligim ozel dikimdi cok da begenilmisti dugunde 😁 sizin oralar ic anadoluysa ve o gelin tesetturluyse ben olabilirim 🤣
Edit: Bir de kaynanasi sevmiyorsa 🤣🤣

Herbirimizin hiç te beğenmediğimiz fiziksel yönlerimiz olabilir. Siyah nokta sorununu çözen çok başarılı ev yapımı maskeler videoları var YouTube ta. Gözlük çok rahatsız ediyor ise göz doktoruna danış, multifocAl lensler var aylık, yıllık kullanımlık. Onları bir dene..

Gelinligim ozel dikimdi cok da begenilmisti dugunde 😁 sizin oralar ic anadoluysa ve o gelin tesetturluyse ben olabilirim 🤣
Edit: Bir de kaynanasi sevmiyorsa 🤣🤣
Yok bu gelin ben küçükken geldiydi 😀 kv. accık sevmiyodu ama oğlu kıza âşıktı oglan da ne istediyse yaptırdı ailesine kızın isteklerini 😁 gelinlikliyken açıktı bu arada sonradan modern bi kapalı bayan olarak gördüm o zaman da hoştu 😀

Yok bu gelin ben küçükken geldiydi 😀 kv. accık sevmiyodu ama oğlu kıza âşıktı oglan da ne istediyse yaptırdı ailesine kızın isteklerini 😁 gelinlikliyken açıktı bu arada sonradan modern bi kapalı bayan olarak gördüm o zaman da hoştu 😀
Ammaan kesin ben degilim. Benim isteklerim yapilmadi 😂

Sana hemen bir ornek verivereyim ben daha yeni konu actim.avatara benzetildim diye.cok cirkin hissettim kendimi.cunku yaratiga benzetti adam beni.ve bunu yaparken beni kucumsemek gibi bi derdi yoktu.hakikaten benzetti.
Sonra filmi izledim bugun.hatun hakikaten cok guzel bence.filmi izleyene kadar benceyaratikti.su an cok guzel bi yaratik.turkan soraya benzetseler bu kadar hosuma gitmezdi
Ama filmi izledikten sonra boyle dusundum.
Yani demem o ki birak insanlar filmi izledikten sonra hakkinda karar versinler.eger karakterin guzelse sen zaten guzel gorunursun.bunu lafiguzaf yapmak icin degil tum kalbimle soyluyorum.inanmazsam konumu oku

Back
X