- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Bak şimdi, güzel bi burnun olmayabilir ama o sivilce ve siyah noktalara çözüm bulabilirsin. Şekil allahtan da bakımsızlıkta allahtan diil dimi. Git bimden burun bandı al siyah noktalarını temizle ve hergün burnunu gül suyu olur yeşil çay olur veya soda ile sil hangisi varsa. Kuru cildin içinds en uygunundan bir nemlendirici al. Evde zeytinyağ varsa onu sür en kolay vazelin sür. Sabah akşam. Bunlar en uygunları. Bi tane bb krem al hafif bir allık hafif rimel dudaklara nemlendirci renkli olandan sür. Gözlüklerinide şık bir çerçeve ile güzel bir aksesuara dönüştür. Saçlarını farklı yap. Yani bu kdr kendini dibe çökertecek ne vae anlamadım. Hayatının sonuymyş gibi knşuyosun :)Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Yüzünü sade sodayla yıkamanı tawsıye edebilirim benım sivilcelerimi gecrmişti cildi yenilemişti ayrıca mıyop deilde Allah korusun kör olablrdn bunun için şükretmelisin ayrıca gözlüğü tarza cevireblrsn ve annemn meşhur lafı erkeklere en kötü şeklde bıle görünün ki Kötüyü de görmüş iyi olduğun zaman daha cok sewsnGüzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Sende karakterden once görselliğe önem veriyorsun bakGüzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Kızım ben kayınvaliden ne yaptın çocuma he büyümü yaptın ahh gitti dalyan gibi yavrıımmKocaman yuvarlak bir burnum var.
Ayni zamanda pantolona sigdirmakta zorlandigim basenlerim ve gobegim .
Kocaman gozlerim var.
1.60 boyundayim.
Ve alabildigine esmerimCanlandim mi gozunde?
Kumral ,
1.89 boyunda ,
ayva gobegi bile olmayan(evlenince azcik cikti) ,
minicik burnu ve gozleri olan ( cok dua ettim cocuk ona ceksin bu konuda diye. Duam kabul oldu)
Yakisikli denebilecek bir adam beni begendi ve evlendik. Ayni zamanda dunyanin en karakterli adami benim icin(en azindan su anlik bir falsosu olmadi)
Umidiini kaybetme yani.Ve unutma ozguven onemli
Bizim sınıfta bi oğlan üniv. okurken demişti ki madem ki güzel kızlar zengin adamları seviyor, zengin ve çirkin adamların da güzel kız istemeye hakkı var. Güzel kızlar para seviyor diyor yani. Hepsi değil tabi, çoğunluk paralı ve yakışıklı istiyor. Yakışıklı olup parası olmayanın yanında güzel kız göremezsin kolay kolay. Parasız yakışıklı çapkınım diye dolaşır ortalıkta her çiçekten bir bal misali parası olmadığı anlaşılmasın diyeSiz manken gibi erkek istemezseniz sorun kalmaz o zaman. Ama istiyorsunuz gibi
Sen kaynanam olamazsin o bana asla konusurken kizim demezKızım ben kayınvaliden ne yaptın çocuma he büyümü yaptın ahh gitti dalyan gibi yavrıımm
Bizim oraya bir gelin gelmişti sen o musun yoksa gelinliği o kadar güzeldi ki burnunu kimse görmemişti bile sen güzel giyiniyorsun demi fıstık seniSen kaynanam olamazsin o bana asla konusurken kizim demezgelin hanim der Oglu varken ortamda mecbur agiz ucuyla kizim der ama duyulmaz bile
Burnumun cazibesine dayanamadi heralde oglusuEn cok da burnumu seviyormus yani onun yalancisiyim
Gelinligim ozel dikimdi cok da begenilmisti dugundeBizim oraya bir gelin gelmişti sen o musun yoksa gelinliği o kadar güzeldi ki burnunu kimse görmemişti bile sen güzel giyiniyorsun demi fıstık seni
Yok bu gelin ben küçükken geldiydiGelinligim ozel dikimdi cok da begenilmisti dugundesizin oralar ic anadoluysa ve o gelin tesetturluyse ben olabilirim
Edit: Bir de kaynanasi sevmiyorsa
Ammaan kesin ben degilim. Benim isteklerim yapilmadiYok bu gelin ben küçükken geldiydikv. accık sevmiyodu ama oğlu kıza âşıktı oglan da ne istediyse yaptırdı ailesine kızın isteklerini gelinlikliyken açıktı bu arada sonradan modern bi kapalı bayan olarak gördüm o zaman da hoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?