Hicbir zaman guzel bir kiz olmayacagim

Bizim sınıfta bi oğlan üniv. okurken demişti ki madem ki güzel kızlar zengin adamları seviyor, zengin ve çirkin adamların da güzel kız istemeye hakkı var. Güzel kızlar para seviyor diyor yani. Hepsi değil tabi, çoğunluk paralı ve yakışıklı istiyor. Yakışıklı olup parası olmayanın yanında güzel kız göremezsin kolay kolay. Parasız yakışıklı çapkınım diye dolaşır ortalıkta her çiçekten bir bal misali parası olmadığı anlaşılmasın diye 😁 Aşk olarak söylemiyorum o başka ben mantık yönünü anlatmaya çalıştım 😀
Genelde ortamda bakılan bir kadınım. Ayıptır söylemesi dikkat çekerim yani :KK48:
Bazen bende diyorum Bisade doktoru muhendisi mi bekleseydin ne böyle manikur yaptığım tırnağım iki güne pert olurken, narin ellerim deterjandan acirken, temizlikten belim tutulurken düşünüyorum yalan değil. Ama sonra geçiyor :KK53:

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Siz bile erkek isterken yakışıklı ve karakterli erkek yazmışsınız. Sınıflandırmışsınız yani. Kendinizi eleştirilen bile karşı tarafı sınıflandırıyorsanız kusura bakmayın ama sorunuzun cevabını kendiniz biliyorsunuz

Bak konu sahibi güzellikten ziyade özgüven önemli anlamında yorumlar yapılmış. Bu söz boş laf değil ve ya ezbere söylenmiş birşey değil. Gercekten özgüven çok çok önemli. Senin hal ve tavrına yansıyor nasıl hissettiğin.

Konusman, tavrın vs de çok önemli. Buna gerçek hayatta rastlamadiysan bile bazı ünlülere bakarak anlayabilirsin. Mesela bir oyuncuyu çok yakışıklı/güzel bulanlar genelde onun film ve ya dizisini izleyenlerdir sadece Google görsellerden bakan biri aman bunun neyi bu kadar abartılıyor der. Günümüzde diş görünüşün önemli kabul ediyorum ama bununla birlikte aşık olmak sadece burna yüze göze göre olmuyor.

Bir de senin sıkıntın çirkin olmaktan ziyade sevdiğin bir kişiden karşılık alamamak sanırım ama bunu çok güzel bir kız olsaydın da yasayacaktin. Aşırı güzel bir tanıdığım vardı yani cidden çok güzeldi tipsiz bir adam tarafından reddedilmişti.

Nasıl ki siz yakışıklı bir erkek istiyorsanız erkekler de güzel bir kadın istiyorlar. Yapacak bir şey yok maalesef.

Gercek birsey diyeyim: zengin ve yakisikli hayalin varsa, uzgunum bu olmayacak. Ortalamadaki biriyle olup, mutlu olacaksin, tek dogru bu.
Cirkinsen de, buyuyunce begenmedigin yerlerin icin estetik yaptirirsin. He ama bak, cirkin bile olsan, bakimli ol, bakimli kadinin albenisi isigi cidden farkli oluyor.

Ticaretcikız bence ticaret meslek lisesi okuyorsun, liseye giderken kimse kendini hoş bulmaz sen daha kelebek olacaksın ipek kozası sabret :KK68:
Lise buhranları bunlar boşver. Geçip gidiyor hepsi.
Basınca kontörü geniş çene fln kalmaz ortada :) bak uzakdoğululara nasıl makyaj yaptıklarını izle.

Üniversite okuyorum uluslararası ticaret kazandım
Eski sevdiğim yakışıklıydi hatta beni beğendiğini ama dışarıdan saf gibi göründüğümu ve başkasını sevdiğini söylemiş :( Malesef ben de çirkin şansı da yok

Bak konu sahibi güzellikten ziyade özgüven önemli anlamında yorumlar yapılmış. Bu söz boş laf değil ve ya ezbere söylenmiş birşey değil. Gercekten özgüven çok çok önemli. Senin hal ve tavrına yansıyor nasıl hissettiğin.

Konusman, tavrın vs de çok önemli. Buna gerçek hayatta rastlamadiysan bile bazı ünlülere bakarak anlayabilirsin. Mesela bir oyuncuyu çok yakışıklı/güzel bulanlar genelde onun film ve ya dizisini izleyenlerdir sadece Google görsellerden bakan biri aman bunun neyi bu kadar abartılıyor der. Günümüzde diş görünüşün önemli kabul ediyorum ama bununla birlikte aşık olmak sadece burna yüze göze göre olmuyor.

Bir de senin sıkıntın çirkin olmaktan ziyade sevdiğin bir kişiden karşılık alamamak sanırım ama bunu çok güzel bir kız olsaydın da yasayacaktin. Aşırı güzel bir tanıdığım vardı yani cidden çok güzeldi tipsiz bir adam tarafından reddedilmişti.
Hep karşılık alamadım çok sanssizim :(

Güzel bir burnum yok. Siyah noktalarla dolu ve yaglaniyor. Cildim kupkuru. Gözlerim miyop her gün o koca gözlüklerle okula gidiyorum. Sal veya eşarp yapıyorum. Yakışmıyor. Bazılarının gözünde tatlıyim ama kendimi hic beğenmiyorum...
Adam gibi biri tarafından sevilmek için güzel mi olmak gerekir? Yakışıklı ve karakterli erkekler hep güzellere mi bakıyorlar?
Aah insanoğlu elindekine sükretmez de hep fazlasını ister en iyisini en guzelini ister. Senin yerinde senin gibi olmak isteyen o kadar cok insan varki. Dünyada ne dertler var. Senin siyah noktan falanın filanın dert mı ki? Sen sevmek sevilmek istiyorsun. Tek derdin bu. Muhtemelen etrafında sevgilisi olan kızlar var. Benim niye yok diye düşünüyorsun yada niye onların sevgilisi gibi yakışıklı değil diye falan. Ama boşver bunlar boş işler. Oluruna bırak. Böyle aklina takarak düşünürek allah korusun yanlış bir insana denk gelirsin. Herkesin bir nasibi var elbet. Tek ve baki olan yalnızca allahtır. Kimse yalnız yaratılmamış. Allah gönlüne göre versin canim

Üniversite okuyorum uluslararası ticaret kazandım
Eski sevdiğim yakışıklıydi hatta beni beğendiğini ama dışarıdan saf gibi göründüğümu ve başkasını sevdiğini söylemiş :KK43: Malesef ben de çirkin şansı da yok
Erkekler askere gidip geldikten sonra olgunlaşıp evlilik icin düzgün bir kız aramiyorlar mi?
Oncelikle askere gidip gelip evlenmek icin kiz aramak gibi bir olgu, asik olup evlenmekle taban tabana zit, boyle yapilan evliklerin nelere yol actigini bilmek istiyorsan, bu sitede yapilan evlilikleri, acilan konulari oku.
Yasin daha gercekten cok kucuk. Sen once universiteli olmanin tadini cikart. Flirt bul, evlen diye demiyorum, eglenmen icin diyorum. Cik gez dolas. Once diplomani elime al, parani kazan, begenmedigin neren varsa bastirip parayi yaptirt.
Ama kendinden mutsuzsan bakimli ol.

Back
X