hiçbirşey anlamadım ben ... daralıyorum...

beray0022

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
4
0
36
Ankara
arkadaşlar merhaba.en son buraya msj atayım dedim gerçekten hiçbir sonuca varamadım ben...benim bir ilişkim vardı .çok sevıyordum oda bana aşık olduğunu falan söylüyordu.geçen aylarda kıskançlığı yüzünden ayrılmıştık hiç suçum yoktu ben msj attım aradım aradım cevap vermemişti sonra ben aramadım .dedim heralde dönmeyecek... ama aşıktım tabi ...aradan bir hafta falan geçti kendisi aradı bu kez...öylesine bir arayım dedim dedi sanmaki sana dönücem falan,vicdan yaptım sadece dedi...peki dedim sonra msj attı falan derken gene başladık biz....en son çok iyiydi.telefonda konuşuyorduk bu arada arkadaşım abirşey yazıyordum pc den .kime yazıyorsun sen benile ilgilensene dedi tuş seslerini duydu klavyenin.hayatım arkadaşım dedim.hayranlarını bırak ben varsam benimle ilgilen falan filan dedi bağırdı çağırdı bende cinlendim haliyle,ne geçimsiz birisin sen ya ben alttan aldıkça üzerime geliyorsun nasıl evlencez biz sürermi sence böyle dedim...tamam sen devam et hayranlarına yaz dedi yüzüme kapadı...aradım açmadı ,msj cektım açmadı,yazıyorum gene dönmedi.1 aydır uğraşıyorum açmıyor telefonu ,cevapta vermiyor..en son msj attım bak istemiyorsan bitimişsen söyle bana bende seni rahatsız etmeyim beni üzüyorsun süründürme beni dedim...yalvardım resmen ya birşey desin diye gene cvp yok....kudurdum resmen...dün msj attım ararsam bilmem neyim çekiliyorum bende sevdikce iitiyorsun kaçıyorsun yazdım....aramayacağımda mesajda atmayacağım nasılsa dönmüyor...nasıl bunaldım anlatamam..amacı nedir ben çözemedim...

canım amma dengesizmiş bu :26::26:
gerçek seven insan en azından sevdiğinin sesini duymak ister. üstelik sen arıyosun mesaj atıyosun ama cevap yok :20:

Canım sen arama sorma severse zaten döner.. Kaçan kovalanır hesabı
Peşine düşersen kendisini bişey sanır. O yüzden herşeyi zamana bırak :34::34:

unut gitsin...Çok çocukça davranıyor.Bu şekilde davranışları olan biriyle mutlu olamazsın :31: bu arada kaç yaşındasın?

26 yaşındayım oda 30 yaşında.tamamen alttan alıyorum gerçekten çok şımarık davranıyor ya....dediğin doğru sanırım sevse arar sorar dayanamaz..sadece peşinden koşturuyor buda hoşuna gidiyor sanırsam...her gün yazıyorum ya sorunmu var ben ne yaptım diye cevap yok..sevmiyorsanda söyle ya istemiyorum de arama de ,rahatsızlık derecesine getirdim durumu gene tık yok ...yani bana yapsalar patlarım yeter yazma istemiyorum derim...ama bunda hiç bir tepki yok...tık yok....deseki istemiyorum arama yada farklı birşey .tamam suç bende değil istemiyor defolup gideyim ısrar etmeyim deyim.ama sanki ben günah keçisiyim o haklı ..kendimden şüphelendim....ben herkese mavi boncuk dağıtmıyorum ki,her arkadaşım benim sevgilimde değil ....nasıl bir zekadır gerizekalı ömrümü yedi benim...yada buldu birini benide yedekte tutuyor .bu salak beni seviyor dursun köşede diye düşünüyor...aklıma neler geliyor ya imiğine çökcem gidip nerdeyse.

26 yaşındayım oda 30 yaşında.tamamen alttan alıyorum gerçekten çok şımarık davranıyor ya....dediğin doğru sanırım sevse arar sorar dayanamaz..sadece peşinden koşturuyor buda hoşuna gidiyor sanırsam...her gün yazıyorum ya sorunmu var ben ne yaptım diye cevap yok..sevmiyorsanda söyle ya istemiyorum de arama de ,rahatsızlık derecesine getirdim durumu gene tık yok ...yani bana yapsalar patlarım yeter yazma istemiyorum derim...ama bunda hiç bir tepki yok...tık yok....deseki istemiyorum arama yada farklı birşey .tamam suç bende değil istemiyor defolup gideyim ısrar etmeyim deyim.ama sanki ben günah keçisiyim o haklı ..kendimden şüphelendim....ben herkese mavi boncuk dağıtmıyorum ki,her arkadaşım benim sevgilimde değil ....nasıl bir zekadır gerizekalı ömrümü yedi benim...yada buldu birini benide yedekte tutuyor .bu salak beni seviyor dursun köşede diye düşünüyor...aklıma neler geliyor ya imiğine çökcem gidip nerdeyse.

canım arayıp sorma bence çokta fazla aklına takma , hayatından çıkarmaya çalış.Daha iyi biri çıkacaktır karşına eminim

bırak kendi haline ne bu böyle...
şımarık bi kere...
bu kadar kapris olurmu erkekte...
nasıl çektin şimdiye kadar valla bravo...

Back
X