arkadaşlar merhaba.en son buraya msj atayım dedim gerçekten hiçbir sonuca varamadım ben...benim bir ilişkim vardı .çok sevıyordum oda bana aşık olduğunu falan söylüyordu.geçen aylarda kıskançlığı yüzünden ayrılmıştık hiç suçum yoktu ben msj attım aradım aradım cevap vermemişti sonra ben aramadım .dedim heralde dönmeyecek... ama aşıktım tabi ...aradan bir hafta falan geçti kendisi aradı bu kez...öylesine bir arayım dedim dedi sanmaki sana dönücem falan,vicdan yaptım sadece dedi...peki dedim sonra msj attı falan derken gene başladık biz....en son çok iyiydi.telefonda konuşuyorduk bu arada arkadaşım abirşey yazıyordum pc den .kime yazıyorsun sen benile ilgilensene dedi tuş seslerini duydu klavyenin.hayatım arkadaşım dedim.hayranlarını bırak ben varsam benimle ilgilen falan filan dedi bağırdı çağırdı bende cinlendim haliyle,ne geçimsiz birisin sen ya ben alttan aldıkça üzerime geliyorsun nasıl evlencez biz sürermi sence böyle dedim...tamam sen devam et hayranlarına yaz dedi yüzüme kapadı...aradım açmadı ,msj cektım açmadı,yazıyorum gene dönmedi.1 aydır uğraşıyorum açmıyor telefonu ,cevapta vermiyor..en son msj attım bak istemiyorsan bitimişsen söyle bana bende seni rahatsız etmeyim beni üzüyorsun süründürme beni dedim...yalvardım resmen ya birşey desin diye gene cvp yok....kudurdum resmen...dün msj attım ararsam bilmem neyim çekiliyorum bende sevdikce iitiyorsun kaçıyorsun yazdım....aramayacağımda mesajda atmayacağım nasılsa dönmüyor...nasıl bunaldım anlatamam..amacı nedir ben çözemedim...